Kažkur nuo 2 metukų baigė miegoti ir dabar nepriversi .
Dukrai penki su puse , jau ilgas laikas nemiegodavo pietu miego . O dabar pasikeitus laikui vel eina miegot ir ismiega po kelias valanda
Visai kita nuotaika ir vakare kai pamiega.
Visai kita nuotaika ir vakare kai pamiega.
Kazkur nuo 4-riu baige miegoti
mano mazoji nemiega jau nuo 3 metuku darzelyje irgi tik guli
Mums 5 m. bus tai darzeli miega visada, namie jau nemiega
Kadangi temos pavadinime yra "patarimai", tai pasakysiu, kas patariama (kaip tik šiandien skaičiau straipsnį apie pietų miegą, tiesa, ten kalbama apie mažiukus vaikus, 2 m., bet galima kažką panaudoti ir didesniems). Dažniausiai patiems tėvams matosi, ar vaikas labai pervargsta be pietų miego, ar ne. Tokiu atveju galima pasiūlyti tiesiog ramiai pabūti, pagulėti, galbūt pažaisti su žaislais ar pavartyti knygutes, bet kad tai būtų ramybėje, gulint ar sėdint, tyloje (nelakstant). Toks poilsis neatstos miego, bet vis tiek padės šiek tiek atgauti jėgas.
Maniske pirmoke,bet po mokyklos,pavalgo ir i lova..bent valandai..
Uzimtumas pas ja didelis,jei nepailsetu turbut problemu kiltu kitokiu
Uzimtumas pas ja didelis,jei nepailsetu turbut problemu kiltu kitokiu
Sunus pietu miegeliu megavosi iki 5,5 metu. Pats neraginamas eidavo gulti pietu miegelio. O as labai tuo dziaugiausi. Pailsejes musu hiperaktyvas isbudavo neirzlus ir aktyvus iki pat vakaro
Sunus gan aktyvus, judrus. Darzelyje miega visada pietu miego.Eina be gincu. Namie savaitgaliais jau gerus metus nemiega (jam tuoj 5 sueis) ir manau nemiegos jau Tik kartais, kai buna irzlesnis ar pavarges tai atsigula pailset.
O aš labai džiaugiuosi, kad mano mažylis (6 metai) dar miega pietų miegelį ir nelabai prieš jį protestuoja, nes pabunda pailsėjęs ir linksmas. O kas įdomiausiai, kad išmiega po 2-3 valandas. Tai aš manau, kad turbūt to miego jam visai ir reikia. Aš pati super jaučiuosi, kai matau jį tokį atsigavusį
sunui 5metai o dukrai 6metai seip darzeli visada pietu miega o namie kartais guldau