Na mano jau kaip ir nebemiega, nuo siu metu, kad uzmigtu rei, kad butu labai nusilakstes o tada tai gali ir 3 ir 4val, prasnaust bet jei migdyt kai kiti vaikai po langais vasaroja isdykauja zaidzia rekia tai ne kalbos negali buti
Darželyje miega visada, namie - kaip nori, kartais miega, kartais - ne. Keisčiausia tai, kad ar bus miegojus 3 valandas pietų miego, ar nemiegojus nė minutės, vakare visvien be 11 val. neužspausi niekaip .
mano sunelui jau 7 metai , tai pietu miegojo iki geguzes menesio, pobiski jam ji nutraukem, miegodavo be problemu 3 valandas pietu, nesvarbu, namuose, darzelyjy, sveciause ir pan, pats eidavo miegoti nereikedavo varyti.
maniskiui 5 eri, bet dar dazniausiai miega, kad ir po pusvalandi gera, ar po valanda, nes jei nepamiega nesusisneku vakare
buna isimciu kai savaitgaliais nemiega
buna isimciu kai savaitgaliais nemiega
manikis darzelyje miega,o namuose gal nuo 3 metu nekaip nepriversi
Nebemiega. Namie tai tikrai, o va daržely gal retkarčiais dar ir pasnaudžia...
Mano nuo 2metu nemiega,ko tik nedariau,kariavom del to abi bet nemiegojo ir viskas.Uzmiega nebent tik masinoj vaziuojant.
daba jau 5,ir gal du metus jau nenuvarau,nebent isnuovargio uzmigtu tai gali miegoti 3 valandas,o paskui vakare problema uzmigdyti tai gerau ir nebevarome pietuku