Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

Aha, matau kad kitaip neiseis kaip tik ikelti nuoroda rolleyes.gif dalis darbu atlikta pastele (kas man buvo visiskas naujas dalykas ir, beje, didziulis atradimas!), dalis - akrilo dazais ir keli senesni piesti piestuku.

Piesineliai tapineliai
Atsakyti
Noriu-nenoriu, labai gražūs tavo darbeliai.
Man ypač patiko trečiasis - su balerina (primena E.Degas šokėjas) ir septintasis - ranka su rašikliu. 4u.gif
Atsakyti
Noriu nenoriu - hm... superiniai darbai... Jaucias, kad turi talenta, skoni. Saunuole 4u.gif
Labai geras strichas...
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 07 31, 14:47)
Aha, matau kad kitaip neiseis kaip tik ikelti nuoroda rolleyes.gif  dalis darbu atlikta pastele (kas man buvo visiskas naujas dalykas ir, beje, didziulis atradimas!), dalis - akrilo dazais ir keli senesni piesti piestuku.
Piesineliai tapineliai

lb lb grazus darbeliai... noreciauir as pastele pradet piesti ale bijaukad nesigaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 07 31, 16:27)
lb lb grazus darbeliai... noreciauir as pastele pradet piesti ale bijaukad nesigaus  g.gif

Aciu uz gerus atsiliepimus bigsmile.gif visgi man turbut labai naudinga butu kritika..

VikaPika, pasteles nebijok, su ja labai lengva susidraugauti, lengvai liejasi spalvos, galima ir ryskius kontrastus isgauti, jei kazkur suklydai - visada galima pataisyti. Tikrai verta isbandyti.
Atsakyti
vaje kaip apsidziaugiau susiradus sita tema ;] paziurejau visus jusu paveikslus ir visi be galo grazus nors skirtingi;] o ash nei talento nei sugebejimo nei patirties pieshime neturiu, turiu tik keista potrauki tam, tad savo pieshiniu gal nedesiu cia nes kolkas geda ;D o linkais reikes pasinaudot smile.gif
Atsakyti
Na nezinau ar kas piesia tokius dalykus, bet gal kam pravers Simpsonu personazu piesimas. Nuoroda atsisiuntimui http://www.2shared.c...e_Simpsons.html
Atsakyti
sveikutes ar yra cia gyvu? ax.gif smagu matyt kad isitraukia vis nauji veideliai bigsmile.gif o kur senbuves dinge? rugsejis ant nosies - laikas pargrizti i tema, gana atostogaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 08 26, 20:35)
sveikutes ar yra cia gyvu? ax.gif  smagu matyt kad isitraukia vis nauji veideliai  bigsmile.gif o kur senbuves dinge? rugsejis ant nosies - laikas pargrizti i tema, gana atostogaut  mirksiukas.gif

o kur pačios darbai, a? bigsmile.gif

aš tai kaip pradėjau vieną nemažą darbą tapyti rugpjūčio pradžioj taip iki šiol nepagaunu tinkamos nuotaikos tam paveikslui ir užbaigti doh.gif
Atsakyti
kaip idomu,ka rudens vaikas tapo bigsmile.gif ,lauksim butinai ,bent jau as tai issiziojusi,o fainulkia irgi galetu ka parody smile.gif

na as paspalvinsiu tada tema rudeniu,piesta is nuotraukytes:)

user posted image

na ir mandarincikai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2008 08 28, 20:56)
kaip idomu,ka rudens vaikas tapo bigsmile.gif ,lauksim butinai ,bent jau as tai issiziojusi,o  fainulkia irgi galetu ka parody smile.gif

na as paspalvinsiu tada tema rudeniu,piesta is nuotraukytes:)

user posted image

na ir mandarincikai biggrin.gif

user posted image

oj, kokie grazus mandarinai...! Tamsus plotas virsuje veikia beveik magiskai ir viska sustato i savo vietas:))
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 08 26, 22:01)
o kur pačios darbai, a?  bigsmile.gif

aš tai kaip pradėjau vieną nemažą darbą tapyti rugpjūčio pradžioj taip iki šiol nepagaunu tinkamos nuotaikos tam paveikslui ir užbaigti  doh.gif

darbai? ax.gif vat sian pirma diena dekrete, nusipirkau akriliniu dazu - isbandysiu ir pademonstruosiu kas gavos... kazkodel galvoju apie aguoneliu tematika... rolleyes.gif

lauksim uzbaigto darbelio ir is jumi mirksiukas.gif
Atsakyti