Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

Sveikos 4u.gif

Seniai jau nepiešiau - kažkaip trūksta įkvėpimo... Įdėsiu porą, įdomu išgirsti, ką manote smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Darbai man beveik patinka.
Pirmas įdomus, antras standartinis labiau gal.
Pirmame manau nėra detalių, kurios kabintų akį, ir nėra kontrasto, pirmo antro planų. smile.gif Šiaip gražu, gražiai moki šešėliuot, kiek įžiūriu taisyklingai, o ir patrinti nevengi thumbup.gif
O antras - irgi manau trūksta erdvės įspūdžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 07 11, 17:15)
Darbai man beveik patinka.
Pirmas įdomus, antras standartinis labiau gal.
Pirmame manau nėra detalių, kurios kabintų akį, ir nėra kontrasto, pirmo antro planų. smile.gif Šiaip gražu, gražiai moki šešėliuot, kiek įžiūriu taisyklingai, o ir patrinti nevengi  thumbup.gif
O antras - irgi manau trūksta erdvės įspūdžio smile.gif

4u.gif
Atsakyti
grazu
Atsakyti
[quote=Melisa Rudeniop,2008 07 10, 18:51]
Sveikos 4u.gif

Seniai jau nepiešiau - kažkaip trūksta įkvėpimo... Įdėsiu porą, įdomu išgirsti, ką manote smile.gif

labai trūksta pirmo ir antro planų, tamsiausias vietas piešiny reiktų gerokai patamsinti smile.gif taip pat išbandyk grafitą įvairiom pusėm ir linijom tarkim medžiui galima naudoti labai paverstą minkštą pieštuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 07 10, 01:52)
Man tas petys kairysis per daug ryškus.
Pabandyk jį nublankint ir labiau paryškink plaukus, manau bus liuks smile.gif O šiaip gražu, tik vėl bėda - nemoki teisingai štrichuot.
O jėj... prirašiau, o kai pačią prispaus įdėt ką nors biggrin.gif lotuliukas.gif

Gegyte, labai laukiam, įdėk kokį darbelį. wub.gif Labai noriu teisingai štrichuot, bet kiek teišmokau vidurinėj mokykloj, tiek temoku... daugiau nebuvo galimybių tobulėt... Gal pavyktų nusižiūrėt, kaip turi atrodyt teisingas štrichas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 07 14, 16:45)
Gegyte, labai laukiam, įdėk kokį darbelį.  wub.gif  Labai noriu teisingai štrichuot, bet kiek teišmokau vidurinėj mokykloj, tiek temoku... daugiau nebuvo galimybių tobulėt... Gal pavyktų nusižiūrėt, kaip turi atrodyt teisingas štrichas.  ax.gif

čia paprastoj mokykloj per dailės pamokas mokė štrichuot? blink.gif Jei taip, tai, ech, kaip pavydžiu baltai blush2.gif , pas mus per dailę apskritai nieko nemokė, visi piešė kas kaip mokėjo ir apart meno istorijos jokio mokymo daugiau nebuvo niekad verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 14 liepos 2008 - 18:01
QUOTE(lydekaite @ 2008 07 14, 16:45)
Gegyte, labai laukiam, įdėk kokį darbelį.  wub.gif  Labai noriu teisingai štrichuot, bet kiek teišmokau vidurinėj mokykloj, tiek temoku... daugiau nebuvo galimybių tobulėt... Gal pavyktų nusižiūrėt, kaip turi atrodyt teisingas štrichas.  ax.gif

Neturiu kada, vėliau...

O mūsų irgi nemokina štrichuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 07 14, 19:00)
čia paprastoj mokykloj per dailės pamokas mokė štrichuot? blink.gif Jei taip, tai, ech, kaip pavydžiu baltai blush2.gif , pas mus per dailę apskritai nieko nemokė, visi piešė kas kaip mokėjo ir apart meno istorijos jokio mokymo daugiau nebuvo niekad  verysad.gif

Taip, vidurinėj mokykloj mokė štrichuot, seniai tas buvo - prieš 10 metų. Labai gerą mokytoją turėjau, tik deja normalesniam piešimui vidurinės mokyklos kurso neužtenka... o ir prisimiršo šiek tiek...
Atsakyti
sveikos smile.gif mamytes padekit, gal zinot kur kaune butu galima mokytis tapybos? 4u.gif menas, piesimas mano gyvenimas ir dabar pradedu jausti, kad be to negalesiu gyvent unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Parodysiu savo kelis savamokslius darbelius, kurios piesiau budama gal 13-14 metu.Laukiu kritikos-nuraminkit, kad grizt prie piesimo man nereik biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Alabama - dar ir kaip reik! Jei piesei 13-14 metu budama - tiesiog super
Atsakyti