Sveikutes,
Aciu Gegytei uz naujuosius namucius
Senai bebuvau uzsukuso ir papaisyt laiko stinga, taip laukiu kada i dekreta iseisiu - tada manau bus daug laiko sau ir pomegiams o kolkas uzsiverciau darbais, kad g leciau ramiai iseit
kaip smagu kad emeles nepamirsta ir savo darbukus demonstruoja tiek senbuves tiek nauju veidu atsirado
Sveikos, kaip čia miela ...
Senbuvės gal dar manęs neužmiršo ?
O jei užmiršo, iš naujo visoms prisistatau: vaidenausi čia pirmoje temoje .
Šito darbelio, rodos, nebuvau įkėlus .
Šito darbelio, rodos, nebuvau įkėlus .
QUOTE(klopedija @ 2008 07 06, 21:16)
Sveikos, kaip čia miela ...
Tai žinoma, kad neužmiršom Pasivaidenk dažniau
Stengsiuosi .
Sveikutės,
Labai gražūs darbeliai. Yyla, superiniai tavo žuviukai.
Įkeliu ir aš neseniai pieštuku atliktą darbuką. Labai laukčiau kritikos.
QUOTE(lydekaite @ 2008 07 09, 13:40)
Sveikutės,
šiaip tai įspūdis labai geras , tik man tas petys kažkaip truputėlį kliūva, bet net negaliu pasakyti, kas su juo negerai ar truputį per daug užšešėliuotas ir ne iki galo "išformuotas", ar kažkiek per daug atsikišęs ir per didelis kaip visai figūrai, ar tiesiog kontūras per ryškus padarytas Na, ir su plaukais dar, aišku, būtų galima šiek tiek daugiau padirbėti - bet kadangi aš jų pati piešt nemoku normaliai, tai vėlgi nieko per daug patart negaliu Tiesiog bent jau man labai kontrastuoja vienodai užtušuotas viršugalvis, o po to tik atsirandančios sruogos, kurios nuo viršugalvio spalvos visgi skiriasi nemažai.
Sveikutes ,
Gal jus zinot kur galeciau rasti angliuko sedincio arba iki puses kokia aiskesni paveiksliuka kaip ka piesti, konturai ir tt.? Meno gyslele turiu bet ....
iNTERNETE PER PAIESKA ZIUREJAU BET NIEKO NERADAU TINKAMP,GAL ZINOT KUR KOKI SUPER PAMOKELE ?
Gal jus zinot kur galeciau rasti angliuko sedincio arba iki puses kokia aiskesni paveiksliuka kaip ka piesti, konturai ir tt.? Meno gyslele turiu bet ....
iNTERNETE PER PAIESKA ZIUREJAU BET NIEKO NERADAU TINKAMP,GAL ZINOT KUR KOKI SUPER PAMOKELE ?
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 07 09, 15:17)
šiaip tai įspūdis labai geras , tik man tas petys kažkaip truputėlį kliūva, bet net negaliu pasakyti, kas su juo negerai ar truputį per daug užšešėliuotas ir ne iki galo "išformuotas", ar kažkiek per daug atsikišęs ir per didelis kaip visai figūrai, ar tiesiog kontūras per ryškus padarytas Na, ir su plaukais dar, aišku, būtų galima šiek tiek daugiau padirbėti - bet kadangi aš jų pati piešt nemoku normaliai, tai vėlgi nieko per daug patart negaliu Tiesiog bent jau man labai kontrastuoja vienodai užtušuotas viršugalvis, o po to tik atsirandančios sruogos, kurios nuo viršugalvio spalvos visgi skiriasi nemažai.
Rudens-vaike, ačiū už tokią išsamią mano kūrinėlio apžvalgą. Tas petys ir man nepatinka, per daug didelis/vyriškas atrodo, bet jau neapsiėmiau jo taisyt, bijodama visiškai pagadint. Plaukučius pabandysiu pakoreguot.
QUOTE(Irdange @ 2008 07 05, 09:32)
Dekui.Viskas gerai gi tam ir dedu ,kad pakritikuotumet man del piesimo tai teisi tu ,bet mane jis nedomina as nenoriu piesti man tapyti daug geriau cia privacias pamokas kai lankiau tai mokytoja ka padedavo ant stalo ta piesdavau (bet nebuvo piesimas man idomu).labiausiai suzavejo akvearele
Taip ir noriu dabar issinesti molberta ant pievos ir vel tapyti
Taip ir noriu dabar issinesti molberta ant pievos ir vel tapyti
Akvarele su molbertu nepaliesi, nebent tepi storiau, o ne lieji.
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 07 06, 14:32)
Sveikutes,
Senai bebuvau uzsukuso ir papaisyt laiko stinga, taip laukiu kada i dekreta iseisiu - tada manau bus daug laiko sau ir pomegiams o kolkas uzsiverciau darbais, kad g leciau ramiai iseit
kaip smagu kad emeles nepamirsta ir savo darbukus demonstruoja tiek senbuves tiek nauju veidu atsirado
Nėra už ką Tikiuos, kad gerai viskas
QUOTE(lydekaite @ 2008 07 09, 13:40)
Sveikutės,
Man tas petys kairysis per daug ryškus.
Pabandyk jį nublankint ir labiau paryškink plaukus, manau bus liuks O šiaip gražu, tik vėl bėda - nemoki teisingai štrichuot.
O jėj... prirašiau, o kai pačią prispaus įdėt ką nors