QUOTE(nojura @ 2009 11 09, 09:22)
Sveika, salfetka
Turint didelį norą tikrai galima, tik ne per pora savaičių, aišku. Kiek save atsimenu, tai visada mėgau piešti. Kažkuriuo laikotarpiu labai mėgau kopijuoti man patikusius piešinius. Pastoviai dirbant atsiranda įgūdžiai. Pradžioje labai sveika išmokti kopijuoti. O talentas tai aišku, gerai, bet... Vien jo irgi neužtenka. Va, apsileidau, jau kelis metus prie piešimo pribėgu tik epizodiškai, ir ką - pastebėjau, kad taip gerai ir lengvai nebeišeina, kad jau nebe taip moku, jau nebežinau, kaip čia padaryt ir pan.
Na, žodžiu, įsivaizduoju, kad reikia rasti tai kas tau patinka, pastoviai dirbti ir tikrai kažkas gero ir gražaus išeis. Tik neapsistok ties tuo, kad "nemoku", "nesigauna", "nežinau" ir pan. Na ir sėkmės. Jei nepavyks, visada galima numesti.
Aciu nojura uz paraginima!!!
Kaip vat kartais zmogaus zodis, patarimas daro stebuklus
Dabar tikrai imsiuosi piesimo, mokyklos laikais megau piesti, ypac su paprastu pietuku, bet studiju laikais nebuvo laiko net sau, tai ir neugdziau sio potraukio piesti, o dabar kai turiu daug laisvo laiko, pastebejau kad bimbineju ir neturiu ka veikt, tai sumasciau kad turiu susirasti veiklos ir is visko ka tik pasiule mano smegenys prie sirdies buvo - piesimas
Vat taip ir nusprendziau piesti, tikiuosi man pasiseks
Dar karta ACIU