Nu dar vieną įmesiu, čia jau kitokia technika
grazu.. cia viska pati sugalvojai? pavydziu zmonems turintiems fantazija, pati tai tik kopijuoti tesugebu tikrai grazus darbelis, lauksiu nauju
QUOTE(lapiniuke @ 2009 10 21, 15:09)
grazu.. cia viska pati sugalvojai? pavydziu zmonems turintiems fantazija, pati tai tik kopijuoti tesugebu tikrai grazus darbelis, lauksiu nauju
Na, taip pati Kažkuriuo momentu buvau labai undinėmis susižavėjusi, bet kadangi pasirinkau tokį smulkmenišką sprendimą, tai tik vieną tesugebėjau "pagamint". Daug laiko užima tokie "pasiblusinėjimai".
uztat kaip graziai atrodo verta tikrai pasedeti kokia technika cia darei?
Čia viskas želiniu tušinuku, o paskui dar biškį akvarelės
Gerai, o kur kitos dailininkės?
vau, saunus darbelis cia irgi tusinuku??
QUOTE(lapiniuke @ 2009 10 26, 16:52)
vau, saunus darbelis cia irgi tusinuku??
Jo čia ir tušinukas, tik nebe želinis, o paprastas
Gražu gražu gražu.. ;D pavydžiu žmonėm, kurie veidus paišo.. ;P as irgi tik kpopijuoja esu.. nors galvoje turiu nemažai idėju, bet niekaip nesugebu jų pertekti i drobę ar popierių.. eh... :> o koks tavo amžius nojura?
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 10 30, 19:50)
Gražu gražu gražu.. ;D pavydžiu žmonėm, kurie veidus paišo.. ;P as irgi tik kpopijuoja esu.. nors galvoje turiu nemažai idėju, bet niekaip nesugebu jų pertekti i drobę ar popierių.. eh... :> o koks tavo amžius nojura?
Labas, 27
Žinai , pas mane tas pats, jei sugebėčiai įgyvendint visa, ką sugalvoju.... Bet dabar dažniausiai idėjos gimsta, paplaukioja galvoj ir tuo pasibaigia. Kažkaip anksčiau daugiau laiko ir energijos visokiems "menams " turėjau.
labai grazus darbeliai tusinuku kazkada mokyklos laikais ir as megau tusinuku piesti ir visai nieko gaudavosi, tai kai pamaciau darbeli tusinuku piesta
Žaviuosi žmonėmis, kurie tokiomis paprastomis ir visiems prieinamomis priemonėmis (kad ir tušinukais) sukuria tokius darbus )) Čia galioja ta tiesa, kad geras menininkas gali piešti bet kuo