Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2009 08 12, 15:42)
Dar noreciau parodyti eskiza,noriu tapyti akvarele,tik nezinau,koki is ju?
user posted image

man tai 3 labiausiai 4u.gif
Atsakyti
trecias toks "gaivus" smile.gif atrodotie bokstai stovi ant debesu, jei dar pabandyti perteikti kad juos apsviecia kylanti saule, manu vaizdas turetu buti super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos dailininkes ir meninikes..:> as daile lankau pas dailininka, pas ji mokausi nuo 8 klases..:> db as busima 11 toke..:> imetu linka, kur bus mano darbu foto..:> sisksnosparnis ir paukstvanagis piesti ant popieriaus, o kiti darbai ant drobes..;>

http://img16.imagesh...dsc02393twa.jpg

:>
Atsakyti
evemaska, siūlyčiau antrąjį arba pirmąjį. Tos švelnios spalvos labai malonios akiai mirksiukas.gif

Mildusia, ohoho, kiek darbo! jau atspalvių gražumas ir tikroviškumas pavydėtinas ;} mirksiukas.gif

aš pati, kai reta piešėja, šedevrų neparodysiu ;D

apie šį žmogėną turbūt komentarų nereikia ;D
http://farm4.static...._a60c0eb1ef.jpg
labai norėčiau pataisyti tą jo apykaklę, bet bijau kišt nagus, kad nesugadinčiau. Gan senas piešinys, 2007m. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 25 rugpjūčio 2009 - 00:13
QUOTE(evemaska @ 2009 08 12, 16:42)
Dar noreciau parodyti eskiza,noriu tapyti akvarele,tik nezinau,koki is ju?
user posted image

antras gražus, spalvos mielos smile.gif
Atsakyti
Nieko_rimto---> dekui, dekui...:> tavo zmogenas irgi idomus..biggrin.gif as zmoniu nepiesiu.. ;D nu wat negaliu ir fsjo.. tongue.gif
Atsakyti
ar man taip atrodo, ar tikrai neatpažįstat Haumerio Simpsono? ax.gif
žmonių ir aš nepiešiu, labai sunku man ;]
Atsakyti
Aisku atpazinau... biggrin.gif bet zmogenas mieliau skamba...biggrin.gif
Atsakyti
Pora paskutiniu: pirmasis pilnai neuzbaigtas, bet ir nebezinojau kaip uzbaigti, nes tu paciu rutuliuku, skrituliuku ornamentu dapaisinet nenorejau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 27 rugpjūčio 2009 - 09:53
labai idomus darbeliai, gal tik noretusi ryskesniu spalvu blush2.gif idedu ir as savo paskutini darbeli, esu visiska realiste, nemoku daryt tept lept doh.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

vaikutis is nuotraukytes, nupiesiau spalvotais piestukais ant spalvoto popieriaus.
A3 formatas

user posted image

Lina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamalibe: 29 rugpjūčio 2009 - 16:12