Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 05 15, 21:46)
Popierius tai geras, tik kai kur užtryniau  doh.gif  O dėl peršviečiamo guašo - mano mokytoja liepa kuo daugiau vandens naudoti...

Pirmą kartą girdžiu tokius dalykus. Skiesti tai reikia kažkiek, nuo guašo klampumo priklauso. Yra toks tapymo būdas, vadinamas lesiruote, kada klojami vienas ant kito skaidrūs sluoksniai ( pavyzdziui tapant portretus), bet tada jokių potėpių nesimato, tik tikslingai užlietos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 05 15, 13:31)
user posted image

Sveikos, kaip "mano" vyrukas?  brunette.gif  ax.gif

Man kazkas su galvos proporcijomis negerai... siaip ausu galiukai turetu atitikti mazduag taip... virsus ausu = antakiams, apacia ausu=nosies galui... nebent zmogus ziuretu 'is padilbu', t.y. palenkes galva i prieki... bet tada galvos virsus (kakta + virsugalvis) ryskiai per ilgas, atrodo siek tiek 'ateiviskai' 4u.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 05 15, 21:46)
Popierius tai geras, tik kai kur užtryniau  doh.gif  O dėl peršviečiamo guašo - mano mokytoja liepa kuo daugiau vandens naudoti...

1. Pilnai pritariu, akd vandeniu skiesti ne guasa reiketu... akvarele - taip, bet guaso tepciau 'riebiai' ir drapiruotes sviesiausias vietas ne 'paspalvintu' guasu vandeneliu bandyciau isgauti, bet maisydama reikiama spalva su baltu guasu.
2. Klostes ryskinciau ne linija (melyna berods ar kokia ten...) bet vel gi... maisydama spalvas vis tamsyn ir 'sluoksniuodama'...nuo pusseselio pereinant prie seselio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 17, 12:16)
Man kazkas su galvos proporcijomis negerai... siaip ausu galiukai turetu atitikti mazduag taip... virsus ausu = antakiams, apacia ausu=nosies galui... nebent zmogus ziuretu 'is padilbu', t.y. palenkes galva i prieki... bet tada galvos virsus (kakta + virsugalvis) ryskiai per ilgas, atrodo siek tiek 'ateiviskai'  4u.gif

Teks įdėti foto. Gal šiek tiek viršugalvis peraukštas, nes jis nesimato fotkėje. O kad nepamanytumėt, kad smakras per ilgas, tai jis fotkėje šešėliu uždengtas. Nesimato. Ir keliant truputį nuotrauka į ploti išsitempus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydryne: 17 gegužės 2009 - 12:07

Madmuazel įdomus jūsų darbas su tomatų sultimis ir fanta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 05 17, 12:56)
Teks įdėti foto. Gal šiek tiek viršugalvis peraukštas, nes jis nesimato fotkėje. O kad nepamanytumėt, kad smakras per ilgas, tai jis fotkėje šešėliu uždengtas. Nesimato. Ir keliant truputį nuotrauka į ploti išsitempus.

user posted image

Na va, man atrodo ir bus per ilgas virsugalvis piestiniam variante g.gif
Jei foto butu neistempta, sakyciau, akd ir veidas per siauras, bet jei foto i ploti issitempe, tai ko gero nematysim kaip ten isties yra, bet kokiu atveju neblogas piesinukas mano manymu 4u.gif

QUOTE(Zydryne @ 2009 05 17, 13:59)
Madmuazel įdomus jūsų darbas su tomatų sultimis ir fanta  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Rodausi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gražios aguonos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rodausi ir as
Pirmas darbas kai moke piesti veidus
user posted image
Su guasu
user posted image
Su angliuku ir kreida
user posted image
Su guasu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukas12: 23 gegužės 2009 - 11:07
QUOTE(Editukas12 @ 2009 05 23, 12:03)
Sveikos,
Rodausi ir as
Pirmas darbas kai moke piesti veidus
Su guasu
Su angliuku ir kreida
Su guasu

Mano neįgudusia akim, su veidais labai gražiai kur šonu pasisukus mergina, o su tuo kitu kažkas netaip g.gif
Nuostabus su angliuku ir kreida mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2008 07 05, 19:15)
Sveikos mergytes,va koks ryskus ir vaikiskas paveiksliukas bigsmile.gif

Koks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 05 23, 15:33)
Mano neįgudusia akim, su veidais labai gražiai kur šonu pasisukus mergina, o su tuo kitu kažkas netaip  g.gif
Nuostabus su angliuku ir kreida  mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif ax.gif
Man irgy tas veidas nelaabai patinka.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos visos!!! biggrin.gif 4u.gif
Ko cia taip tema apmirus??? g.gif

Kur visos piesejos??????? bigsmile.gif

O as vakar va ka nutepliojau
user posted image
Atsakyti