Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 03, 17:00)
bet juk tų pačių aliejinių yra kad ir rimi smile.gif nebent jau profesionalas esi, tada pirkti gal didelius rinkinius... o jei šiaip patapymams tai man bent jau tikrai pakanka ir mažų įpakavimų  doh.gif  mirksiukas.gif ir kainuoja iki 15lt. drinks_cheers.gif

Ale tiksliai! Gi ten dar yra ir su alia tokiu etiudniku mini ar tai molbertuku ania...toki rinkinukai?

QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 03, 17:41)
user posted image
mano paskutinė akvarelė. 4u.gif

Nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 04, 09:12)

Man irgy schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif

Mokausi piešti nuo sausio mėnesio, taigi štai mano darbeliai ax.gif

Pirma pamoka

user posted image

Antra pamoka

user posted image

Trečia pamoka

user posted image

Ketvirta pamoka

user posted image

user posted image

Penkta pamoka

user posted image

Šešta pamoka

user posted image

Laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
[quote=AgnĖ.**,2009 05 11, 19:09]
Sveikutės,

Jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif

Mokausi piešti nuo sausio mėnesio, taigi štai mano darbeliai ax.gif

Pirma pamoka

labai grubus štrichas..taip pat linijos kubo šonuose turi būt lygios kaip liniuotė (pas tave išgaubtos), pabandyk padaryt pratimėlių ant atskiro lapo su pieštuku brūkšniuoti kuo lygiau įvairių storių linijas įvairiom kryptim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 11 gegužės 2009 - 20:47
Ačiū, JABLYNKST 4u.gif
Pieštukas buvo per minkštas, o taip pat tai pats pirmas mano susidūrimas su šešėliavimu ax.gif Žinau, kad nepasiteisinimas, bet manau, kad kuo toliau, tuo darbeliai gerėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 05 11, 22:31)
Ačiū, JABLYNKST  4u.gif
Pieštukas buvo per minkštas, o taip pat tai pats pirmas mano susidūrimas su šešėliavimu  ax.gif Žinau, kad nepasiteisinimas, bet manau, kad kuo toliau, tuo darbeliai gerėja  smile.gif

Dar del stricho, matau, kad seseliukus bandai isgauti 'spausdama' piestuka ir taip padarydama linijyte tamsesne ir storesne... pabandyk seseli isgauti strichuodama ne 5-iom stipriau ispaustom linijom, bet daug tokio pat intensyvumo,'sluoksniuojant' ir 'perpinant' jas...nezinau ar aiskiai pakomentavau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 14, 16:43)
Dar del stricho, matau, kad seseliukus bandai isgauti 'spausdama' piestuka ir taip padarydama linijyte tamsesne ir storesne... pabandyk seseli isgauti strichuodama ne 5-iom stipriau ispaustom linijom, bet daug tokio pat intensyvumo,'sluoksniuojant' ir 'perpinant' jas...nezinau ar aiskiai pakomentavau  doh.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif Bandysiu smile.gif
Rytoj eisiu pabaigti darbo su guašu. Tapau medžiagą, nors kol kas nelabai ten panašu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 05 14, 21:14)
Dėkui  4u.gif Bandysiu  smile.gif
Rytoj eisiu pabaigti darbo su guašu. Tapau medžiagą, nors kol kas nelabai ten panašu  doh.gif

Lauksiu, idomu kaip 'suklostuosi', sekmes bigsmile.gif 4u.gif
___

As labai laukiu postu sitoj temutej...man toookia atgaiva, kai nelieka laiko daugiau tam reikalui namie... na labai tikiuos, akd ugtelejus mano pipirui vel rasiu minute uzsiimti...o gal kartu tepliosim biggrin.gif
Likau suzaveta tavo foto 'Love-Not-Love' ...na... tiesiog in love thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 14 gegužės 2009 - 23:05
user posted image

Sveikos, kaip "mano" vyrukas? brunette.gif ax.gif
Atsakyti
Štai ir mano medžiaga... Nelabai kas gavosi verysad.gif
Mažytėj nuotraukytėj ir žiūrint iš toli dar šiek tiek panašu, bet kai pasididinu doh.gif

user posted image

QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 15, 00:02)
Lauksiu, idomu kaip 'suklostuosi', sekmes  bigsmile.gif  4u.gif
___

As labai laukiu postu sitoj temutej...man toookia atgaiva, kai nelieka laiko daugiau tam reikalui namie... na labai tikiuos, akd ugtelejus mano pipirui vel rasiu minute uzsiimti...o gal kartu tepliosim  biggrin.gif
Likau suzaveta tavo foto 'Love-Not-Love' ...na... tiesiog in love  thumbup.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(Zydryne @ 2009 05 15, 13:31)
Sveikos, kaip "mano" vyrukas?  brunette.gif  ax.gif

Mano neprofesionalia nuomone, paakiai kažkokie netokie mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Ačiū ax.gif
Mano neprofesionalia nuomone, paakiai kažkokie netokie mirksiukas.gif

Iš nuotraukos piešiau, tai atrodo lyg ir tokie pat patinę ax.gif

O tavo draperija visai nieko, tokia spalvinga, šviesa žaidžia ant audinio smile.gif Gerai, kad naudoji daugiau spalvų. Tik matosi ant prasto popieriaus tapai. O ir guašas kaikur persišviečia. Pagal potepius, atrodo kad medžiaga būtų susiglamžiusi. Be to į paveikslą nereikia žiūrėti iš arti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydryne @ 2009 05 15, 21:21)
O tavo draperija visai nieko, tokia spalvinga, šviesa žaidžia ant audinio  smile.gif  Gerai, kad naudoji daugiau spalvų. Tik matosi ant prasto popieriaus tapai. O ir guašas kaikur persišviečia. Pagal potepius, atrodo kad medžiaga būtų susiglamžiusi. Be to į paveikslą nereikia žiūrėti iš arti  biggrin.gif

Popierius tai geras, tik kai kur užtryniau doh.gif O dėl peršviečiamo guašo - mano mokytoja liepa kuo daugiau vandens naudoti...
Atsakyti