Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

Editukas12, VikaPika, Nieko rimto dekoju uz pagyras blush2.gif
Madmuazel idomus labai darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 13, 14:59)
o su kuo cia daryta? ax.gif man patinka thumbup.gif

Fainulka-Čia spray-art t.y. purškiamais dažais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2009 03 23, 22:43)
O jau Madmuazel darbeliu grozis  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(vikaPika @ 2009 03 23, 23:31)
madmuazel> o kodel man nerodo tavo groziu? as irgi noriupazet  4u.gif

Uoj nezinau... nera siaip jokio pss... turetu rodyti g.gif

QUOTE(Lotta* @ 2009 03 24, 19:05)
Editukas12, VikaPika, Nieko rimto dekoju uz pagyras blush2.gif
Madmuazel idomus labai darbeliai thumbup.gif

Aciukas 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 03 18, 21:45)
Temukei atgaivinti ir pasigirti ateinu ir cia ax.gif
user posted image

thumbup.gif LABAI pavasariskas vasariskas, taip tinka siu dienu orams thumbup.gif

QUOTE(MamiČiukas @ 2009 03 20, 10:30)
Laba hi.gif

Labai reikia tapyto portreto is nuotraukos - gal kas nors ką nors galėtumėte pasiūlyti??? kokios kainos ir panašiai... 4u.gif

man is foto perpiese (netape) vestuviu metinems fotke, jei dar vis domina - isduosiu kas wink.gif

Papildyta:

QUOTE(avietukai @ 2009 03 21, 18:03)
Sveikos,
parodysiu keletą savo darbelių ir aš.
Tiesa, pas mane tokie akademiniai, sausi piešiniai, tai grožis ne ypatingas, nes piešti ne savo malonumui, o mokymosi tikslais.
Kokybė irgi...  blush2.gif Iki tobulumo toli smile.gif

user posted image

man sitas thumbup.gif pavydziu studijuojancioms daile.. man jau nebeprisiverst studijoms.. et ta senatve biggrin.gif

QUOTE(Madmuazel @ 2009 03 22, 08:34)
Labutes, uzmaciau temuke savo sielai... tai bandysiu jungtis, jei priimsit  4u.gif

As va molberta pasistaciusi... ir nuo nestumo iki pat dabar vis neprisiruosiu rimtam darbui prie jo...  verysad.gif

Kad nebuciau balta varna, prisistatysiu su savo keleta darbeliu... tingine esu, tai tisiog jei kuriai bus idomu, mano dalis darbu yra sitame PORTFOLIO  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nemazai graziu darbeliu nuziurejau, matyt esi studijavus kazka ania? nu tikrai saunus darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Niurzga @ 2009 03 26, 20:10)
Fainulka-Čia spray-art t.y. purškiamais dažais  4u.gif

nebuvau apie tokius girdejus blush2.gif ot tundra doh.gif

gal kas ka paisot paskutiniu metu? tokie orai - nors imk sedek kur gamtoj ir peckeliok alia.. vaikas visa laika okupavo rolleyes.gif gal kai paaugs kartu paisysim lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, na cia tikros profesionales sedi, o as tiesiog dievinu paiseliot savo malonumui. pamoku metu, parke... braizas netaisiklingas, taciau nesiekiu nupiesti taip kaip reikia, o piesiu taip,kaip jauciu. stai viena paiselione.

user posted image
Atsakyti
Ne nu grazu cia pas jus...saunuoles, palepinau savo akutes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 04 26, 12:26)
jau nebeprisiverst studijoms.. et ta senatve  biggrin.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nemazai graziu darbeliu nuziurejau, matyt esi studijavus kazka ania? nu tikrai saunus darbeliai thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Aha, baigiau dailioku 'faka' blush2.gif Bet praejo nemazai laiko ...paskutinikart teptuka rankoje laikiau gerokai pries pastojant... tai jau virs metu gaunasi doh.gif

Ir nera progos vel prisesti...o kaip gaila! Atrodo pistuka rankon paimu...o kompas savo duoda... kompe plansete kitaip ranka 'islankste' ...o ir pele 'nepagelbejo' unsure.gif Na vis tikiuosi kada stipraus ikvepimo pagauta vel imtis laisvalaikiui bent... blush2.gif

QUOTE(Avetra @ 2009 04 27, 21:27)
oho, na cia tikros profesionales sedi, o as tiesiog dievinu paiseliot savo malonumui. pamoku metu, parke... braizas netaisiklingas, taciau nesiekiu nupiesti taip kaip reikia, o piesiu taip,kaip jauciu. stai viena paiselione.

user posted image

Zinai...net neturiu noro komentuoti, nes taaaip svaotiska... faina...dailioke tokia nulieta...super! Idomu butu daugiau darbeliu pamatyti...mestelk dar ka - smagiai ziurisi man labai 4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutės,

Turiu klausimėlį.. Mamai noriu padovanoti dažus, tačiau nelabai žinau kokie tinka ir kur pirkti.. Ji piešia ant drobės, ir kiek žinau turi tik šešias spalvas, norėčiau jai daugiau padovanoti. Tad gal kuri rekomenduos kokie dažai turi būti ir kur galima jų įsigyti (Vilniuje). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2009 04 30, 07:37)
Sveikutės,

Turiu klausimėlį.. Mamai noriu padovanoti dažus, tačiau nelabai žinau kokie tinka ir kur pirkti.. Ji piešia ant drobės, ir kiek žinau turi tik šešias spalvas, norėčiau jai daugiau padovanoti. Tad gal kuri rekomenduos kokie dažai turi būti ir kur galima jų įsigyti (Vilniuje).  smile.gif

Pasirinkimas laaaabai didelis, manau paprasčiausia būtų eiti į parduotuvę ir tada jau su pardavėjom pasitart. Arba gali pasižiūrėt, kokios firmos dažus mama naudoja ir tokios pačios nupirkti.
Vilniuj siūlau Meno mūzą. Adresas Dysnos g. 4. Tikslią vietą sunku nuaiškint, artimiausi objektai būtų šv. Mikalojaus bažnyčia ir Vokiečių gatvė. Geriausia susivesk adresą kokiam maps.lt. Kita vertus, meno mūza bene pati brangiausia dailės prekių parduotuvė (einu gal kas savaitę ir kaip studentei, tai labai skauda širdį, kai kaskart sumoku tiesiog šiurpias sumas), bet ten tikrai didžiulis pasirinkimas visko.
Kitas irgi geras variantas - parduotuvė "Dailu". Tikslaus adreso neatsimenu, bet kitoj gatvės pusėj prieš Onos bažnyčią, tai neturėtų būt sunku surasti.
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2009 04 30, 09:52)
Pasirinkimas laaaabai didelis, manau paprasčiausia būtų eiti į parduotuvę ir tada jau su pardavėjom pasitart. Arba gali pasižiūrėt, kokios firmos dažus mama naudoja ir tokios pačios nupirkti.
Vilniuj siūlau Meno mūzą. Adresas Dysnos g. 4. Tikslią vietą sunku nuaiškint, artimiausi objektai būtų šv. Mikalojaus bažnyčia ir Vokiečių gatvė. Geriausia susivesk adresą kokiam maps.lt. Kita vertus, meno mūza bene pati brangiausia dailės prekių parduotuvė (einu gal kas savaitę ir kaip studentei, tai labai skauda širdį, kai kaskart sumoku tiesiog šiurpias sumas), bet ten tikrai didžiulis pasirinkimas visko.
Kitas irgi geras variantas - parduotuvė "Dailu". Tikslaus adreso neatsimenu, bet kitoj gatvės pusėj prieš Onos bažnyčią, tai neturėtų būt sunku surasti.

Norejau ta pati rekomenduoti drinks_cheers.gif

____
Astro, na labai skausmingai piniginiu atzvilgiu nebutu, jei nupirktum mazesnes talpos tubeliu rinkinuka arba keletu spalvyciu mamai papildytum palete pirkdama po viena, nebutina pirkti viso rinkinio (kuris tikrai nemazai atsieitu) 4u.gif

O pardavejos tikrai patars ir pagelbes manau... Ant drobes ko gero aliejiniais tapo ji... nors gali buti ir tempera... Zodziu jei nenusimanai nieko apie dazus, tai aliejiniai 'tapiniai' smirda (o jei dar skiedikliais skiedzia tapant, tai tikrai ta smarve atsiminsi... blush2.gif ), o tempera (klasikine tempera skiedziama vandeniu) nesmirda... Prisimink ar mamytes tapyti paveikslai smirda dazais mirksiukas.gif Sekmes...gal kiek pagelbejom blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 02, 23:07)
Norejau ta pati rekomenduoti  drinks_cheers.gif

bet juk tų pačių aliejinių yra kad ir rimi smile.gif nebent jau profesionalas esi, tada pirkti gal didelius rinkinius... o jei šiaip patapymams tai man bent jau tikrai pakanka ir mažų įpakavimų doh.gif mirksiukas.gif ir kainuoja iki 15lt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
mano paskutinė akvarelė. 4u.gif
Atsakyti