Editukas12, VikaPika, Nieko rimto dekoju uz pagyras
Madmuazel idomus labai darbeliai
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 13, 14:59)
o su kuo cia daryta? man patinka
Fainulka-Čia spray-art t.y. purškiamais dažais
QUOTE(ataner.s @ 2009 03 23, 22:43)
O jau Madmuazel darbeliu grozis
Aciu
QUOTE(vikaPika @ 2009 03 23, 23:31)
madmuazel> o kodel man nerodo tavo groziu? as irgi noriupazet
Uoj nezinau... nera siaip jokio pss... turetu rodyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 03 24, 19:05)
Editukas12, VikaPika, Nieko rimto dekoju uz pagyras
Aciukas
QUOTE(Lotta* @ 2009 03 18, 21:45)
Temukei atgaivinti ir pasigirti ateinu ir cia
LABAI pavasariskas vasariskas, taip tinka siu dienu orams
QUOTE(MamiČiukas @ 2009 03 20, 10:30)
Laba
Labai reikia tapyto portreto is nuotraukos - gal kas nors ką nors galėtumėte pasiūlyti??? kokios kainos ir panašiai...
Labai reikia tapyto portreto is nuotraukos - gal kas nors ką nors galėtumėte pasiūlyti??? kokios kainos ir panašiai...
man is foto perpiese (netape) vestuviu metinems fotke, jei dar vis domina - isduosiu kas
Papildyta:
QUOTE(avietukai @ 2009 03 21, 18:03)
Sveikos,
parodysiu keletą savo darbelių ir aš.
Tiesa, pas mane tokie akademiniai, sausi piešiniai, tai grožis ne ypatingas, nes piešti ne savo malonumui, o mokymosi tikslais.
Kokybė irgi... Iki tobulumo toli
parodysiu keletą savo darbelių ir aš.
Tiesa, pas mane tokie akademiniai, sausi piešiniai, tai grožis ne ypatingas, nes piešti ne savo malonumui, o mokymosi tikslais.
Kokybė irgi... Iki tobulumo toli
man sitas pavydziu studijuojancioms daile.. man jau nebeprisiverst studijoms.. et ta senatve
QUOTE(Madmuazel @ 2009 03 22, 08:34)
Labutes, uzmaciau temuke savo sielai... tai bandysiu jungtis, jei priimsit
As va molberta pasistaciusi... ir nuo nestumo iki pat dabar vis neprisiruosiu rimtam darbui prie jo...
Kad nebuciau balta varna, prisistatysiu su savo keleta darbeliu... tingine esu, tai tisiog jei kuriai bus idomu, mano dalis darbu yra sitame PORTFOLIO
As va molberta pasistaciusi... ir nuo nestumo iki pat dabar vis neprisiruosiu rimtam darbui prie jo...
Kad nebuciau balta varna, prisistatysiu su savo keleta darbeliu... tingine esu, tai tisiog jei kuriai bus idomu, mano dalis darbu yra sitame PORTFOLIO
nemazai graziu darbeliu nuziurejau, matyt esi studijavus kazka ania? nu tikrai saunus darbeliai
QUOTE(Niurzga @ 2009 03 26, 20:10)
Fainulka-Čia spray-art t.y. purškiamais dažais
nebuvau apie tokius girdejus ot tundra
gal kas ka paisot paskutiniu metu? tokie orai - nors imk sedek kur gamtoj ir peckeliok alia.. vaikas visa laika okupavo gal kai paaugs kartu paisysim
Ne nu grazu cia pas jus...saunuoles, palepinau savo akutes
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 04 26, 12:26)
jau nebeprisiverst studijoms.. et ta senatve
nemazai graziu darbeliu nuziurejau, matyt esi studijavus kazka ania? nu tikrai saunus darbeliai
Aciu
Aha, baigiau dailioku 'faka' Bet praejo nemazai laiko ...paskutinikart teptuka rankoje laikiau gerokai pries pastojant... tai jau virs metu gaunasi
Ir nera progos vel prisesti...o kaip gaila! Atrodo pistuka rankon paimu...o kompas savo duoda... kompe plansete kitaip ranka 'islankste' ...o ir pele 'nepagelbejo' Na vis tikiuosi kada stipraus ikvepimo pagauta vel imtis laisvalaikiui bent...
QUOTE(Avetra @ 2009 04 27, 21:27)
oho, na cia tikros profesionales sedi, o as tiesiog dievinu paiseliot savo malonumui. pamoku metu, parke... braizas netaisiklingas, taciau nesiekiu nupiesti taip kaip reikia, o piesiu taip,kaip jauciu. stai viena paiselione.
Zinai...net neturiu noro komentuoti, nes taaaip svaotiska... faina...dailioke tokia nulieta...super! Idomu butu daugiau darbeliu pamatyti...mestelk dar ka - smagiai ziurisi man labai
Sveikutės,
Turiu klausimėlį.. Mamai noriu padovanoti dažus, tačiau nelabai žinau kokie tinka ir kur pirkti.. Ji piešia ant drobės, ir kiek žinau turi tik šešias spalvas, norėčiau jai daugiau padovanoti. Tad gal kuri rekomenduos kokie dažai turi būti ir kur galima jų įsigyti (Vilniuje).
Turiu klausimėlį.. Mamai noriu padovanoti dažus, tačiau nelabai žinau kokie tinka ir kur pirkti.. Ji piešia ant drobės, ir kiek žinau turi tik šešias spalvas, norėčiau jai daugiau padovanoti. Tad gal kuri rekomenduos kokie dažai turi būti ir kur galima jų įsigyti (Vilniuje).
QUOTE(Astro @ 2009 04 30, 07:37)
Sveikutės,
Pasirinkimas laaaabai didelis, manau paprasčiausia būtų eiti į parduotuvę ir tada jau su pardavėjom pasitart. Arba gali pasižiūrėt, kokios firmos dažus mama naudoja ir tokios pačios nupirkti.
Vilniuj siūlau Meno mūzą. Adresas Dysnos g. 4. Tikslią vietą sunku nuaiškint, artimiausi objektai būtų šv. Mikalojaus bažnyčia ir Vokiečių gatvė. Geriausia susivesk adresą kokiam maps.lt. Kita vertus, meno mūza bene pati brangiausia dailės prekių parduotuvė (einu gal kas savaitę ir kaip studentei, tai labai skauda širdį, kai kaskart sumoku tiesiog šiurpias sumas), bet ten tikrai didžiulis pasirinkimas visko.
Kitas irgi geras variantas - parduotuvė "Dailu". Tikslaus adreso neatsimenu, bet kitoj gatvės pusėj prieš Onos bažnyčią, tai neturėtų būt sunku surasti.
QUOTE(avietukai @ 2009 04 30, 09:52)
Pasirinkimas laaaabai didelis, manau paprasčiausia būtų eiti į parduotuvę ir tada jau su pardavėjom pasitart. Arba gali pasižiūrėt, kokios firmos dažus mama naudoja ir tokios pačios nupirkti.
Vilniuj siūlau Meno mūzą. Adresas Dysnos g. 4. Tikslią vietą sunku nuaiškint, artimiausi objektai būtų šv. Mikalojaus bažnyčia ir Vokiečių gatvė. Geriausia susivesk adresą kokiam maps.lt. Kita vertus, meno mūza bene pati brangiausia dailės prekių parduotuvė (einu gal kas savaitę ir kaip studentei, tai labai skauda širdį, kai kaskart sumoku tiesiog šiurpias sumas), bet ten tikrai didžiulis pasirinkimas visko.
Kitas irgi geras variantas - parduotuvė "Dailu". Tikslaus adreso neatsimenu, bet kitoj gatvės pusėj prieš Onos bažnyčią, tai neturėtų būt sunku surasti.
Norejau ta pati rekomenduoti
____
Astro, na labai skausmingai piniginiu atzvilgiu nebutu, jei nupirktum mazesnes talpos tubeliu rinkinuka arba keletu spalvyciu mamai papildytum palete pirkdama po viena, nebutina pirkti viso rinkinio (kuris tikrai nemazai atsieitu)
O pardavejos tikrai patars ir pagelbes manau... Ant drobes ko gero aliejiniais tapo ji... nors gali buti ir tempera... Zodziu jei nenusimanai nieko apie dazus, tai aliejiniai 'tapiniai' smirda (o jei dar skiedikliais skiedzia tapant, tai tikrai ta smarve atsiminsi... ), o tempera (klasikine tempera skiedziama vandeniu) nesmirda... Prisimink ar mamytes tapyti paveikslai smirda dazais Sekmes...gal kiek pagelbejom
QUOTE(Madmuazel @ 2009 05 02, 23:07)
bet juk tų pačių aliejinių yra kad ir rimi nebent jau profesionalas esi, tada pirkti gal didelius rinkinius... o jei šiaip patapymams tai man bent jau tikrai pakanka ir mažų įpakavimų ir kainuoja iki 15lt.
mano paskutinė akvarelė.