Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(Lotta* @ 2009 03 18, 22:45)
Temukei atgaivinti ir pasigirti ateinu ir cia ax.gif
user posted image

Labai grazus.gaivus darbas. thumbup.gif
Atsakyti
aha pritariu... dabar kai sirdis pavasario pasiilgus tai labai akiai malonus darbalis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
parodysiu keletą savo darbelių ir aš.
Tiesa, pas mane tokie akademiniai, sausi piešiniai, tai grožis ne ypatingas, nes piešti ne savo malonumui, o mokymosi tikslais.
Kokybė irgi... blush2.gif Iki tobulumo toli smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na as ne profe ir, kaip sakoma, kuklumas puosia... bet tavo darbai super!!! thumbup.gif bigsmile.gif Kiek metu praktikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutes, uzmaciau temuke savo sielai... tai bandysiu jungtis, jei priimsit 4u.gif

Pabodo vien mama buti supermamose... reikia is siela papeneti narsymo SM proga, nutariau siandien ax.gif

QUOTE(avietukai @ 2009 03 21, 19:03)
Sveikos,
parodysiu keletą savo darbelių ir aš.
Tiesa, pas mane tokie akademiniai, sausi piešiniai, tai grožis ne ypatingas, nes piešti ne savo malonumui, o mokymosi tikslais.
Kokybė irgi...  blush2.gif Iki tobulumo toli smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Uoj, kaip sujudinai studiju laiku prisiminimus... doh.gif

Grazus darbeliai mirksiukas.gif 4u.gif

As va molberta pasistaciusi... ir nuo nestumo iki pat dabar vis neprisiruosiu rimtam darbui prie jo... verysad.gif

Kad nebuciau balta varna, prisistatysiu su savo keleta darbeliu... tingine esu, tai tisiog jei kuriai bus idomu, mano dalis darbu yra sitame PORTFOLIO blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokie darbai faini bigsmile.gif Madmuazel bigsmile.gif
man ta moteriske su raudonais pačiukais thumbup.gif ,ir aplamai visi darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 03 22, 09:51)
bigsmile.gif kokie darbai faini bigsmile.gif Madmuazel bigsmile.gif
man ta moteriske su raudonais pačiukais thumbup.gif ,ir aplamai visi darbai thumbup.gif

Aciukas blush2.gif

Sakau, gal cia bebudama ir jus stebedama ikvepima vel pagausiu... kazkaip po sunucio gimimo visai nekyla rankos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 03 22, 00:39)
Kiek metu praktikos? mirksiukas.gif

Na, jeigu skaičiuojant nuo kūdikiško paišaliojimo ant visų įmanomų paviršių, tai dvidešimt smile.gif O jei rimtai, tai taip tikslingai piešimo tik metus mokaus.

QUOTE(Madmuazel @ 2009 03 22, 09:34)
Uoj, kaip sujudinai studiju laiku prisiminimus...  doh.gif

Grazus darbeliai  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū. Bet su tom studijom, bent jau man, tai nieko labai smagaus. Kai kasdien privalomai turi piešt ar tapyt, tai kažkaip po to jau ranka sunkiai pakyla šiaip, savo malonumui papaišaliot... Svajoju, kaip vasarą atsigriebsiu ax.gif

O Madmuazel portfolio matau vieną atspaudą, tą, žalių atspalvių, tai bent jau man labai labai... Jaukus toks. Man primena truputį senas lietuviškų pasakų knygas...
Atsakyti
QUOTE(avietukai @ 2009 03 22, 12:08)
1. Na, jeigu skaičiuojant nuo kūdikiško paišaliojimo ant visų įmanomų paviršių, tai dvidešimt smile.gif O jei rimtai, tai taip tikslingai piešimo tik metus mokaus.
Ačiū. Bet su tom studijom, bent jau man, tai nieko labai smagaus. Kai kasdien privalomai turi piešt ar tapyt, tai kažkaip po to jau ranka sunkiai pakyla šiaip, savo malonumui papaišaliot... Svajoju, kaip vasarą atsigriebsiu    ax.gif

2. O Madmuazel portfolio matau vieną atspaudą, tą, žalių atspalvių, tai bent jau man labai labai...  Jaukus toks. Man primena truputį senas  lietuviškų pasakų knygas...

1. Oi... kol nepasibaigia viskas, tai atrodo, akd atsibode, o paskum... jeeej, kad griztu tie laikai doh.gif

2. Aciu 4u.gif
Cia akzka... linoraizinys berods, iliustracijai ir buvo skirta ax.gif
Atsakyti
O jau Madmuazel darbeliu grozis wub.gif
Atsakyti
madmuazel> o kodel man nerodo tavo groziu? as irgi noriupazet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 03 18, 22:45)
Temukei atgaivinti ir pasigirti ateinu ir cia ax.gif
user posted image

oho, labai gražu smile.gif labai šauniai tarpusavyje dera spalvytės smile.gif o jau tie krūmai už suoliuko, išvis, akcentų akcentas, labai gražu ;] net kvepia pavasariu ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko_rimto: 23 kovo 2009 - 23:34