Nežinau ar priimate visus ar tik piešiančius grafitu, akvarele...
Pasirodau ir aš.
Ledinis/šaltas paveiksliukas
Prasta nuotraukytės kokybė.
Sveikos, noriu ir aš prisijungti prie piešiančiųjų. Pamačiau, kad viena mergina turi planšetę. Nenorėjau kurti naujos temos, bet domiuosi planšetėmis. Ruošiuosi pirkti pati ją.Mėgstu tapyti, tačiau pastoviai investuoti į dažus nesugebėsiu, todėl smalsauju, ar planšetė (t.y. vienkartinė investicija) gali tą poreikį teplioti atstot. Su kokia geriau piešti? Ar užteks paprastos Wacom Bamboo Fun ar reik žiūrėti labiau į Intuos pusę?
Kaip sekasi piešti su planšete, ar sunku? Ar nepradingsta piešimo malonumas piešiant planšete ir ar labai sunku priprasti prie jos?
Kaip sekasi piešti su planšete, ar sunku? Ar nepradingsta piešimo malonumas piešiant planšete ir ar labai sunku priprasti prie jos?
sveikos
dziaugiuos kad temele nemirsta, nors pati nieko nesu nupiesus paskutini pusmeti bet vis ilendu pasmalsauti, kaip kitoms sekas na kas kokiu darbeliu ides? smagu kad turim ir kas pamoko pakritikuoja
dziaugiuos kad temele nemirsta, nors pati nieko nesu nupiesus paskutini pusmeti bet vis ilendu pasmalsauti, kaip kitoms sekas na kas kokiu darbeliu ides? smagu kad turim ir kas pamoko pakritikuoja
Laba. noriu jungtis.... as dailes mokyklos antroke taj mano darbaj dar nekokie... bet noreciau pasirodyti.. ...
P.S. Cia seip sau namie piestas....
QUOTE(Editukas12 @ 2009 03 12, 13:06)
Laba. noriu jungtis.... as dailes mokyklos antroke taj mano darbaj dar nekokie... bet noreciau pasirodyti.. ...
mielas meskiuks alia gal kazko uzvalges, kad akys tokios vampyriskos? nesupyk tik
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 12, 20:46)
mielas meskiuks alia gal kazko uzvalges, kad akys tokios vampyriskos? nesupyk tik
gerai pasakei reiks taisyti...
aciu Roxete
QUOTE(Niurzga @ 2009 01 07, 11:34)
Nežinau ar priimate visus ar tik piešiančius grafitu, akvarele...
Pasirodau ir aš.
Pasirodau ir aš.
o su kuo cia daryta? man patinka
Papildyta:
QUOTE(Niurzga @ 2009 01 07, 11:14)
Dėl abėcėlės tai savo dukroms buvau padariusi su kompiuteriu ir atspausdinusi ant kietesnių lapų visai šauniai gavosi.
tai kai saviskei reiks irgi taip teks daryt , alia kai nori dovanu, tai jau noretus profesionalaus darbo
Temukei atgaivinti ir pasigirti ateinu ir cia
Laba
Labai reikia tapyto portreto is nuotraukos - gal kas nors ką nors galėtumėte pasiūlyti??? kokios kainos ir panašiai...
Labai reikia tapyto portreto is nuotraukos - gal kas nors ką nors galėtumėte pasiūlyti??? kokios kainos ir panašiai...