Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(kusachius @ 2008 12 05, 02:14)
ačiū FAINulka  4u.gif  dabar tai tau aišku sudėtinga rasti laiko piešimui, bet kaip vaikiukui bus smagu, kai pradės jau paišyti, o mamytė pieš kartu  wub.gif  Man vaikystėje būdavo kaifas, kai mama kokį princą, ar kačiuką nupiešdavo  biggrin.gif

vava wub.gif
o tavo mama gal irgi piesianti/tapanti ir t.t.?
Papildyta:
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 12 05, 17:41)
Dieve, kaip man toli iki Jūsų , pradėsiu nuo degtukų dėžutės piešimo. Bet labai noriu išmokti

svarbiausia pradeti mirksiukas.gif jeigu nori tai ir ismoksi thumbup.gif
Atsakyti
Nors aš tik šiokia tokia savamokslė parodysiu, kaip man sekasi mokytis piešti ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
paskutinis tai rimciausias biggrin.gif gaila kad kokybe fotkiu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 12 05, 18:41)
Dieve, kaip man toli iki Jūsų , pradėsiu nuo degtukų dėžutės piešimo. Bet labai noriu išmokti

na juk svarbiausia, kad yra noro ir ryžto! o mąstai teisinga kryptim -degtukų dėžutė arba plyta -tai nuo ko visi turi pradėti, jei nori išmokt wink.gif sėkmės, kai yra daug noro, progresas tave pačią nustebins 4u.gif

QUOTE(FAINulka@ @ 2008 12 05, 20:38)
vava wub.gif
o tavo mama gal irgi piesianti/tapanti ir t.t.?

ir mama, ir tėtis ir močiutė... mano tėvai susipažino dailės technikume besimokydami. Jeigu jie nebūtų piešę, manęs nei nebūtų lotuliukas.gif tik dabar nebepiešia nei vienas.

QUOTE(Plejadė @ 2008 12 05, 22:46)
Nors aš tik šiokia tokia savamokslė parodysiu, kaip man sekasi mokytis piešti  ax.gif
paskutinis tai rimciausias  biggrin.gif gaila kad kokybe fotkiu tai  doh.gif

gražu bigsmile.gif o tas antrasis gal pieštas pagal pamoką iš knygos "mokomės piešti ir tapyti" ? mirksiukas.gif
neblogai tau portretai sekasi, kaip pradedančiai -su charakteriais thumbup.gif
man pirmas labiausiai patiko. Toks ramus, jaukus, optimistiškas rolleyes.gif
ateičiai -buteliai turėtų turėt refleksą šone, kad atrodytų trimačiai. Ir nuo daiktų dažniausiai krinta šešėliai smile.gif nebent čia toks užmanymas buvo, grynai dekoratyvus.
Atsakyti
kusachius antras kaip tik iš tos knygos ir pakopintas blush2.gif patiko man labai, tai mėginau su aliejinėm kreidelėm susipažint jį kopijuodama smile.gif O dėl butelių tai žinosiu, ačiū už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plejadė @ 2008 12 05, 23:06)
kusachius antras kaip tik iš tos knygos ir pakopintas  blush2.gif patiko man labai, tai mėginau su aliejinėm kreidelėm susipažint jį kopijuodama  smile.gif O dėl butelių tai žinosiu, ačiū už patarimą  mirksiukas.gif

pažinau, nes ir man patiko knygoj tas paveikslas. Labai naudinga knyga, aš irgi kažkada mokiausi pagal ten esančias pamokėles smile.gif aliejinėm kreidelėm ten taip gražiai nupiešta buvo, kad ir aš nusipirkau visą rinkinį. Tik man nieko gero nesigavo su jom nupiešti blush2.gif
Ten beja ir tikslas toks, kad kopijuodama susipažintum su technikos subtilybėm. Tai ir pirmyn wink.gif
Atsakyti
Turiu piešimui albumą su akvareliniu popierium, jis toks su faktūra truputėlį. Turiu paprastos akvarelės, nes gaila pradžiai gerą pirkti, turiu įvairių minkštumų pieštukų. Nuo ko pradėt.
labai blogai, kad turiu menotyrinį išsilavinimą, t.y. esu meno kritikė (su praktika tai nieko bendro neturi) ir tą reik išjungt, pamiršt tuos 6 metus mokslų kai recenzijas rašiau ir vertinau kitus smile.gif Praktika yra visai kitas dalykas. nu nieko, įkvėpimo yra smile.gif
Atsakyti
rodau savo pradzia 4u.gif
atvira kritikai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

sitas vynuoges visiskai be meiles piesiau... bet ir matos
user posted image

cia pats pirmas piesinukas
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2008 12 12, 13:02)
rodau savo pradzia  :4u:
atvira kritikai  :mirksiukas:

prašom:

kaip ir matymas daugiau yra protinis procesas nei jutiminis, taip ir piešimas, kad nupaišyti gerai žmogų reika žinoti jo anatominę struktūra , sekti ne liniją o bandyti atvaizduoti tūrį.

truputi papaišiau su wacom planšete- ką tik isigyjau,sunku iprast- tai da labai kreivai gaunas:)

Čia pamestos kuno proporcijos:
user posted image

o čia struktūra- kai nežinai vidinės kaulų ir raumenų sturktūros rezultatas gaunasi su stipriomis fizinėmis anomalijomis

user posted image

user posted image

apie širdis grandinėse ir griaučius su dviejom krutim ir sparnais patylėsiu- čia jau butu idėjos kritika , o šiaip iš šių piešinių , daugiausiai gelių ir vynuogių kur dar ranka ne taip sukaustyta kurėjo atsakomybės:)) , jaučiasi puiki praporcinga plastinė linija- taigi piešt gali ,ir gerai.

Atsakyti
Giriu visas iš karto kurios įdėjo savo piešinukus good.gif Labai gražūs piešiniai mirksiukas.gif wub.gif Sekmės ir toliau piešiant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2008 12 16, 03:47)
prašom:

labai aciu (:
Atsakyti
O as niekaip nesuprantu kaip ikelti savo paveikslelius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriu_nenoriu: 07 sausio 2009 - 02:23
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 12 02, 14:47)
o siaip biski ne i tema - ieskojau cia kada sesers mergytei dovanu abeceles su paveiksleliais (nu alia A ir arbuzas nupiestas, B ir bananas...) ar kaladeliu su abecele/paveiksleliais - tai ner pasirinkimo... tureciau laiko tai pati nupaisyciau - Kusascius jamkis paisyt turesi klienturos biggrin.gif

Dėl abėcėlės tai savo dukroms buvau padariusi su kompiuteriu ir atspausdinusi ant kietesnių lapų visai šauniai gavosi.
Atsakyti