Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės piešti

QUOTE(lydekaite @ 2008 12 04, 01:53)
Suintrigavot.  ax.gif  Įsijungiau Paint'o programikę ir galvoju, kurią priemonę pasirinktumėt fonui užpaišyt. Bent aš nematau tinkamos, net nematau, su kuria būtų įmanoma tai padaryti.
Yra pieštukas, kuris piešia plonytes linijas - atkrenta.
Yra kibirėlis dažų, kuris užildo norima spalva tam tikrą vienos spalvos plotelį. Bet nuotraukoj, niekada nebus visas fonas vienos spalvos - juk turi visokių taškelių, šešėlių, nežymių atspalvių, todėl su tuo kibirėliu man pavyko tik dėlioti taškiukus.
Yra teptukas, bet pasirinkus net ir storiausią brėžimo liniją, ta linija santykinai plona, norint užtušuot visą foną - čia būtų katorgiškas darbas.
Dar yra tūtelė (Airbrush), bet ji purškia dažus, (drugeliuose ja daryti tamsūs šešėliai) tad vientiso fono, paslepiant nuotrauką, neįmanoma išgauti.
Daugiau tinkamų priemonių neradau...  rolleyes.gif

va ir aš pradėjau "kurti" drugelį... wub.gif rolleyes.gif ir foną lygiai užtušavau, ir darbo to katorgišku niekaip nepavadinčiau. Ir užtruko tas darbas maksimum 15 minučių rolleyes.gif Tik kad neturiu laiko dabar tokiai "kūrybai"... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergytes,kaip seniai cia bebuvau,ir kaip malonu matyti pazistamus ''veidus'' bigsmile.gif kas liecia kompjuterinius piesinius,tai sitame reikale visiskai zalia esu,na ir man toks piesimas kazkaip visai neidomus,nors pripazistu labai nuostabiu ir nepakartojamu darbu galima sukurti,bet man mieliau ka zmogus naturaliu budu sukuria wub.gif tikiuosi teisingai as cia issireiskiau doh.gif o komjuteriniams darbams,gal nauja tema reiktu atidaryti g.gif

Va dabar tapau toki natiurmorta,pabaigusi ikelsiu smile.gif ,o cia mano neseniai tapytas darbukas smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 04, 13:16)
va ir aš pradėjau "kurti" drugelį...   wub.gif  rolleyes.gif  ir foną lygiai užtušavau, ir darbo to katorgišku niekaip nepavadinčiau. Ir užtruko tas darbas maksimum 15 minučių  rolleyes.gif  Tik kad neturiu laiko dabar tokiai "kūrybai"...  unsure.gif

Gal ir galima taip... Lygiai taip pat galima ištraukt iš net‘o piešinius, kurtus pieštuku, lietus akvarele ar kitais dažais, ir priskirti sau... kaip savo originalų kūrinį. Man tai žemas lygis... apgaudinėt save ir kitus... Kokia prasmė?
Juk kaip pats, Kusachiau, sakot, susirinkom čia ne chaltūros, maklių daryt, o savo pačių darytus darbelius parodyt...
Papildyta:
QUOTE(yyla @ 2008 12 04, 18:45)
Sveikos mergytes,kaip seniai cia bebuvau,ir kaip malonu matyti pazistamus ''veidus'' bigsmile.gif kas liecia kompjuterinius piesinius,tai sitame reikale visiskai zalia esu,na ir man toks piesimas kazkaip visai neidomus,nors pripazistu labai nuostabiu ir nepakartojamu darbu galima sukurti,bet man mieliau ka zmogus naturaliu budu sukuria wub.gif tikiuosi teisingai as cia issireiskiau doh.gif o komjuteriniams darbams,gal nauja tema reiktu atidaryti g.gif
Va dabar tapau toki natiurmorta,pabaigusi ikelsiu smile.gif ,o cia mano neseniai tapytas darbukas smile.gif

Yyla, labai gražus darbelis. Man patiko 4u.gif
Man ir gražesni "natūralūs" piešinukai, ne kompiuteriniai, nes šiltesni, mielesni akiai. Tiesiog norėjosi biški įvairovės įnešt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 04 gruodžio 2008 - 18:52
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 04, 21:02)
Gal ir galima taip... Lygiai taip pat galima ištraukt iš net‘o piešinius, kurtus pieštuku, lietus akvarele ar kitais dažais, ir priskirti sau... kaip savo originalų kūrinį. Man tai žemas lygis... apgaudinėt save ir kitus... Kokia prasmė?
Juk kaip pats, Kusachiau, sakot, susirinkom čia ne chaltūros, maklių daryt, o savo pačių darytus darbelius parodyt...
[

čia man šita pastaba taikoma? jau darosi įdomu, kada aš čia ne savo darbą sau prisiskyriau? gal galima konkrečiau?
beja, aš ne "pats" o "pati" mirksiukas.gif čia tik tarp kitko, nes nikas truputį painiojantis.
Papildyta:
QUOTE(yyla @ 2008 12 04, 20:45)

user posted image

Yyla, labai gražus paveikslas bigsmile.gif atrodo jau mačiau jį rankdarbių temoje mirksiukas.gif gal ir orchidėjas čia įkelk, jos irgi nuostabios. Na tu iš viso šaunuolė, neatsistebiu biggrin.gif matyt gimei su talentu, ir neseniai tik jį prižadinai thumbup.gif
Atsakyti
kusachius-parodyk ka nors ,ka wub.gif ,o kodel tavo tinklapio parase neber,kazkada norejau opasigrozeti,bet neber unsure.gif
Ai mergaites,nesipykim biggrin.gif
Dekui uz pagyrima,tikrai,kad per velai atsipeikejau doh.gif va eiciau mokintis ,jei ne seima,vaikas biggrin.gif
Papildyta:
va mano orhidejos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 04 gruodžio 2008 - 19:43
QUOTE(yyla @ 2008 12 04, 21:47)
kusachius-parodyk ka nors ,ka wub.gif ,o kodel tavo tinklapio parase neber,kazkada norejau opasigrozeti,bet neber unsure.gif
Ai mergaites,nesipykim biggrin.gif
Dekui uz pagyrima,tikrai,kad per velai atsipeikejau doh.gif va eiciau mokintis ,jei ne seima,vaikas biggrin.gif
Papildyta:
va mano orhidejos biggrin.gif

į parašą nenoriu dėti dabar, nes kitose temose ką nors asmeniškesnio pašneku, ir nesinori, kad vienu paspaudimu mano pavardę ir nuotrauką atkapstytų. Bet va nuoroda kusačiaus buveinė
senokai ten nieko nedėjau naujo, reiks kada prisiuošt ir papildyt, nes atrodo, kad kokius metus nieko ir neveikiau tongue.gif
įdėsiu va piešinuką, su kuriuo dabar kaip tik dirbu. Gal ką patarsit, ką pataisyti galima, pagyvinti gal, nes kai pačios jau akys priprato, nebesimato kas negerai. Čia angelas mano pieštas, spalvotais pieštukais ant pilko popieriaus, o tie stikliukai tai photoshop'u įkelti. Kalėdinė atvirutė vienam baldų salonui, tiksliau vienas iš galimų varijantų.
user posted image

nesipykstam, man ne pikta visai,man juokinga jau iš anksto, nes kartą jau šitoj temoj kažkas mane "demaskavo", kai įdėjo nuorodą į mano tinklapį, ir sako -va, iš čia vagi darbus biggrin.gif aš tai tik džiaugiuosi tuo, nes tai reiškia, kad atsimena mano piešinius ir gina nuo apgavikų tongue.gif

na, su mokslais tai niekad ne vėlu, kai stojau į akadę, tais pat metais į kitas specialybes įstojo pora pensininkų thumbup.gif o tu taip greit savarankiškai progresuoji, kad tau kokius metus kursus pas gerą dailininką palankyt užtektų mirksiukas.gif bet ir tai, nėra būtinybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 04 gruodžio 2008 - 20:23
Vaje,koks fainas angelas bigsmile.gif zinok man nieko tikrai netruksta,prie tokios spalvines gamos manau tikrai nieko nebreikia,o kazi ar kos uzrasas bus,jei taip tai manau ir pades jis taska,o jei ne tai manau ir taip gerai...GRAZU bigsmile.gif o tai zinai,kai mes tau cia tuoj prisiulysim visokiu nieku hihihi.gif

o i kursus eisiu pavasari,na ten tokie nedideli kursiukai,ves Zigymantas Augustinas,gal ka daugiau pramioksiu mastau.gif arba tikrai pensijos reks laukti,o tai vyras man sako ,jei tu eisi mokintis,tai ka, taves namuose nebebus blink.gif
Dekui uz nuorodele tavo,butinai papildyk,nes labai jau idomu,ir daugiau savo kurtu atviruciu,bei darbu parodyk bigsmile.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 04 gruodžio 2008 - 20:47
Kusachiui

Žinoma, nesu jokia profesionalė blush2.gif , todėl gal ir neetiška kokias pastabas išreikšti. Bet... kad jau paprašei.
Nežinau, koks buvo užmanymas, tačiau pora mano pastebėjimų. Tie stikliukai labiau sukoncentruoja žvilgsnį nei pats angelas (na, dar dėmesį gal panašiai atkreipia apšviestoji veido pusė). Dar gal kiek trūktų išraiškos sparnams. Nors žvelgiant tik į vieną angelo figūrą gyva veido ramybė lyg ir tinkamai kontrastuoja su aplinka, bet labai ryškūs stikliukai atima šį įspūdį. Esamam variante norisi kažkokio perrėjimo tarp angelo figūros ir ją supančios aplinkos. Na, čia tik nedidelės pastebėlės, į kurias nebūtina atsižvelgti. blush2.gif

Bet šiaip smagu vėl sulaukti super profesionalių Tavo darbų temoje, o dar ir tokio netradiciškos kalėdinio atviruko interpretacijos. thumbup.gif
Atsakyti
Yyla, Kusachius nu jus saunuoles - grazuuuu wub.gif
Iskart temele atgijo thumbup.gif
Kusachius - manau kad kaip atvirukui tikrai visko pakanka, man kai buna perkrauta - nebegrazu schmoll.gif
Yyla - orchidejos thumbup.gif thumbup.gif cia savus namus taip papuosei? ax.gif reiks man savo busimam namui irgi su laiku ka sumeistraut.. tik neaisku kaip greitai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 04, 19:41)
čia man šita pastaba taikoma? jau darosi įdomu, kada aš čia ne savo darbą sau prisiskyriau? gal galima konkrečiau?
beja, aš ne "pats" o "pati"  mirksiukas.gif  čia tik tarp kitko, nes nikas truputį painiojantis.

Ne, šita pastaba taikoma ne jums konkrečiai. mirksiukas.gif Kalba eina apie pasitikėjimą, t.y. jei nežinote, kaip buvo atliktas vienas ar kitas darbas, tai nemanau, kad iš jūsų pusės būtų gražu kategoriškai teigti nesamus dalykus.
Dėl mot./vyr. giminės tai būtent pagal niką ir kreipiausi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 04 gruodžio 2008 - 23:33
QUOTE(yyla @ 2008 12 04, 22:38)
Vaje,koks fainas angelas. zinok man nieko tikrai netruksta,prie tokios spalvines gamos manau tikrai nieko nebreikia,o kazi ar kos uzrasas bus,jei taip tai manau ir pades jis taska,o jei ne tai manau ir taip gerai...GRAZU . o tai zinai,kai mes tau cia tuoj prisiulysim visokiu nieku 

o i kursus eisiu pavasari,na ten tokie nedideli kursiukai,ves Zigymantas Augustinas,gal ka daugiau pramioksiu mastau.gif arba tikrai pensijos reks laukti,o tai vyras man sako ,jei tu eisi mokintis,tai ka, taves namuose nebebus blink.gif
Dekui uz nuorodele tavo,butinai papildyk,nes labai jau idomu,ir daugiau savo kurtu atviruciu,bei darbu  parodyk

ačiū smile.gif na, man irgi jau nieko nesinori ten dapiešinėti, tik dar ten bus to baldų salono logotipas, kurio ten ne smarkiai trūksta piešinyje. Na, bet tokia jau komercinių darbų specifika ax.gif

Žygimantas Augustinas geras dėstytojas. Man neteko pas jį mokytis, bet daliai mano draugų teko. Sakė santūrus, bet tuo pačiu griežtas, ir gerai paaiškina, kas turi būti pataisyta piešinyje, o ne pats puola taisyt

Ilgą laiką žinok ir neturėjau piešinių, kuriuos ten galėčiau įdėti, nes gerą pusmetį vien su interjerais dirbau, arba maketavimu. Dabar tik krizė statybų rinkoje man suteikė unikalią progą daugiau piešti biggrin.gif iki šiol piešiau kelis tattoo eskizus, kelis interjerinius piešinius (vienas ant sienos, kiti graviruoti ant stiklinių pertvarų), bet jie dar nenufotkinti. Va, čia prisiminiau vieną nesąmonę, kur mano paišyta shivaloka su tinklapio turiniu aš niekaip nesusijusi tongue.gif

QUOTE(grete @ 2008 12 04, 23:34)
Kusachiui

Žinoma, nesu jokia profesionalė , todėl gal ir neetiška kokias pastabas išreikšti. Bet... kad jau paprašei.
Nežinau, koks buvo užmanymas, tačiau pora mano pastebėjimų. Tie stikliukai labiau sukoncentruoja žvilgsnį nei pats angelas (na, dar dėmesį gal panašiai atkreipia apšviestoji veido pusė).  Dar gal kiek trūktų išraiškos sparnams. Nors žvelgiant tik į vieną angelo figūrą gyva veido ramybė lyg ir tinkamai kontrastuoja su aplinka, bet labai ryškūs stikliukai atima šį įspūdį. Esamam variante norisi kažkokio perrėjimo tarp angelo figūros ir ją supančios aplinkos. Na, čia tik nedidelės pastebėlės, į kurias nebūtina atsižvelgti.

Bet šiaip smagu vėl sulaukti super profesionalių Tavo darbų temoje, o dar ir tokio netradiciškos kalėdinio atviruko interpretacijos. 

etiška etiška, nes kaip jau minėjau, kai prie savo darbo pripranti, gali kokios akivaizdžios nesąmonės nebematyt doh.gif dėl stikliukų, tai deja jie ten dar už angelą svarbesni, nes yra susiję su baldų salono produkcija. Buvo toks pageidavimas, bet sodint angelą ant prabangios sofos jau man ne kas doh.gif stikliukai nuo šviestuvo -dar dar
bet pamėginsiu tuos stikliukus gal kiek "nuraminti". Tikrai ačiū už pastabą 4u.gif

QUOTE(FAINulka@ @ 2008 12 05, 00:04)
Yyla, Kusachius nu jus saunuoles - grazuuuu 
Iskart temele atgijo
Kusachius - manau kad kaip atvirukui tikrai visko pakanka, man kai buna perkrauta - nebegrazu 
Yyla - orchidejos  thumbup.gif  thumbup.gif  cia savus namus taip papuosei?  reiks man savo busimam namui irgi su laiku ka sumeistraut.. tik neaisku kaip greitai 

ačiū FAINulka 4u.gif dabar tai tau aišku sudėtinga rasti laiko piešimui, bet kaip vaikiukui bus smagu, kai pradės jau paišyti, o mamytė pieš kartu wub.gif Man vaikystėje būdavo kaifas, kai mama kokį princą, ar kačiuką nupiešdavo biggrin.gif
Atsakyti
Dieve, kaip man toli iki Jūsų , pradėsiu nuo degtukų dėžutės piešimo. Bet labai noriu išmokti
Atsakyti