QUOTE(lydekaite @ 2008 12 04, 01:53)
Suintrigavot. Įsijungiau Paint'o programikę ir galvoju, kurią priemonę pasirinktumėt fonui užpaišyt. Bent aš nematau tinkamos, net nematau, su kuria būtų įmanoma tai padaryti.
Yra pieštukas, kuris piešia plonytes linijas - atkrenta.
Yra kibirėlis dažų, kuris užildo norima spalva tam tikrą vienos spalvos plotelį. Bet nuotraukoj, niekada nebus visas fonas vienos spalvos - juk turi visokių taškelių, šešėlių, nežymių atspalvių, todėl su tuo kibirėliu man pavyko tik dėlioti taškiukus.
Yra teptukas, bet pasirinkus net ir storiausią brėžimo liniją, ta linija santykinai plona, norint užtušuot visą foną - čia būtų katorgiškas darbas.
Dar yra tūtelė (Airbrush), bet ji purškia dažus, (drugeliuose ja daryti tamsūs šešėliai) tad vientiso fono, paslepiant nuotrauką, neįmanoma išgauti.
Daugiau tinkamų priemonių neradau...
Yra pieštukas, kuris piešia plonytes linijas - atkrenta.
Yra kibirėlis dažų, kuris užildo norima spalva tam tikrą vienos spalvos plotelį. Bet nuotraukoj, niekada nebus visas fonas vienos spalvos - juk turi visokių taškelių, šešėlių, nežymių atspalvių, todėl su tuo kibirėliu man pavyko tik dėlioti taškiukus.
Yra teptukas, bet pasirinkus net ir storiausią brėžimo liniją, ta linija santykinai plona, norint užtušuot visą foną - čia būtų katorgiškas darbas.
Dar yra tūtelė (Airbrush), bet ji purškia dažus, (drugeliuose ja daryti tamsūs šešėliai) tad vientiso fono, paslepiant nuotrauką, neįmanoma išgauti.
Daugiau tinkamų priemonių neradau...
va ir aš pradėjau "kurti" drugelį... ir foną lygiai užtušavau, ir darbo to katorgišku niekaip nepavadinčiau. Ir užtruko tas darbas maksimum 15 minučių Tik kad neturiu laiko dabar tokiai "kūrybai"...