Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

QUOTE(Staigmena @ 2008 10 02, 20:14)
mano mergytė sugalvojo pati pavadinimą - minkštoji  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif , geras jumoro jausmas pas mergyte thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunus vakar besimaudydamas sesei sako : " pas mane pimpaliukas, o pas tave pumputukas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 10 06, 20:21)
Mano sunus vakar besimaudydamas sesei sako : " pas mane pimpaliukas, o pas tave pumputukas" lotuliukas.gif

thumbup.gif

Mes tai irgi putyte vadinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Vieną kartą buvo toks įvykis. Sėdėjom kavinėje, prie kito staliuko sėdėjo mama su kokių penkių metų berniuku ir jos draugė. Kažkas mamai paskambino ir susitarė dėl susitikimo. Vaikas paklausė, kas ateis ir pasakė, kad parodys savo svečią. Mama su drauge paklausė, kas tas svečias, tai vaikas atsistojęs ant kėdės išsitraukė savo pimpaliuką. Mama pakraupo, vaikas leipsta juokais, vaizdelis neblogas, paskui išsiaiškino, kad kažkas darželyje taip parodė... Taip, kad mūsų atžalėlės išmoksta visko, net mūsų nesiklausydamos...
Mes taip pat viską vadinam užpakaliuku...
Atsakyti
mes tai vadinam pupis arba pupiukas,na uzapakaliukas,o salia jo pupiukas smile.gif
Atsakyti
mes vadiname putyte,ir ant juoku dar 'taupykle'pavadinam,o uzpakaliukas-'spukalis' smile.gif
Atsakyti
Labai sauni tema, kurios vistiek neisvengsim, maniske vadina "putyte" ir manau visai neblogai, neutraliai, linksmai skamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 12, 19:10)
mes vadiname putyte,ir ant juoku dar 'taupykle'pavadinam,o uzpakaliukas-'spukalis' smile.gif

Spukalis thumbup.gif
O mano drauges mergyte apaliuku vadina, irgi grazu. Ir putyte-taip pat grazu.
Kol tetis nebuvo sugalvojes tos cypces, as tiesiog mergyte tai vadindavau. Sakydabau, kad "einam plauti mergytes, reikia isplauti mergyte ir pan..." visiem aisku ir ausu nedrasko. Bet ai, visos mamos moko savo vaikiukus graziai kalbeti.
Nors pav. buvau viename vaiku baliuke. ( 4-8 metuku). Tai kozkodel visi vaikai ejo myzti. Suniukas taip pat ant kilimo primyzo. Tik maniske sisiuko prasesi ir is tuoleto isejusi sakesi, kad pasisiojau. as labai neakcentuoju namuose taip, bet vaikai tiesiog girdi kaip kalba suaugusieji ir ziurim ka turim. Malonu, kai kitos mamos atkreipia demesi i grazius vaiko pasakimus. Nes man tai tikrai i ausi rezesi tas MYZTI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bloga @ 2008 07 06, 00:16)
mano uosve uzvardijo "siūsia, siusiute" man visai "lipo" tas pavadinimas, tai ir nepriestaravau ... taip ir vadinam dabar  rolleyes.gif vyruku organus vadinam "peliukais, pimpaliukais"  ax.gif

visai liuks pavadinimas
Atsakyti
mano mazoji sako "pundze" nes vienasyki pasakiau tai taip ir vadina dabar 4u.gif
Atsakyti
,,spukalis,,labai patiko biggrin.gif
maniske ,,putka,,vadina
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 11 12, 22:39)
Spukalis  thumbup.gif
O mano drauges mergyte apaliuku vadina, irgi grazu. Ir putyte-taip pat grazu.
Kol tetis nebuvo sugalvojes tos cypces, as tiesiog mergyte tai vadindavau. Sakydabau, kad "einam plauti mergytes, reikia isplauti mergyte ir pan..." visiem aisku ir ausu nedrasko. Bet ai, visos mamos moko savo vaikiukus graziai kalbeti.
Nors pav. buvau viename vaiku baliuke. ( 4-8 metuku). Tai kozkodel visi vaikai ejo myzti. Suniukas taip pat ant kilimo primyzo. Tik maniske sisiuko prasesi ir is tuoleto isejusi sakesi, kad pasisiojau. as labai neakcentuoju namuose taip, bet vaikai tiesiog girdi kaip kalba suaugusieji ir  ziurim ka turim. Malonu, kai kitos mamos atkreipia demesi i grazius vaiko pasakimus. Nes man tai tikrai i ausi rezesi tas MYZTI  schmoll.gif

wow blink.gif mano vaikystėj šikti ir myžti skaitėsi vos ne keiksmažodžiai...
Atsakyti