[quote=JO/NE,2008 08 14, 10:20]
[quote=Heida,2008 08 12, 13:04]
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia
NU JAU ČIA PERDAUG DZIUNZE VADINTI SOSKĘ
Jau nukvakus bobutė tikrai
mano dukrytei 3 metukai. viska adinam tieiog ,,putuku,, ir be jokiu problemu ar gedos apraisku. viska priima normaliai ir zodis putukas jai atrodo taippat normaliai kaip akyte ar rankyte ar pilvukas ir t.t.
na mes vadinam putyte puciukas , subinyte. ji sako kad mano papai dideli o jos mazi , ji zino kad negali rodytis berniukas, ir kai rengias net savo teciui sako NEZIUREK !!! , o kai vyras iseina po kelnaiciu is vonios ji juokiasi ir sako : TETIS PRISIKAKOJAS !!! . kazkaip dar nekalbam apie pimpaliuka bet manau jau laikas
Papildyta:
[quote=Airidux,2008 08 22, 19:38]
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia
[/quote]
ciulptukas DZIUNZE ? , ne nu visai , kokiam prekybos centre vaikas pradedu saukti dziunze !!! ka zmones pamanytu
Papildyta:
[quote=Airidux,2008 08 22, 19:38]
[/quote]
ciulptukas DZIUNZE ? , ne nu visai , kokiam prekybos centre vaikas pradedu saukti dziunze !!! ka zmones pamanytu
Berniukas kol neištardavo sakydavo 'pinanas' tai taip ir vadinom, kol vieną dieną atėjęs iš darželio nepareiškė, kad čia pimpalas, o ne pinanas! Dabar sakom pimpaliukas.
O pas mergaitės tai putytės ir tiek.
O pas mergaitės tai putytės ir tiek.
manoji kolkas tas vieteles ivardija rurytes
Sveikos mamytes
Ilindau i jusu temele, nes turiu truputeli kitu klausimu del sios vietos, kuria mes vadiname Cypce. Cia musu tete si zodi naudoja, jis mums ir prilipo. Mane taip pat siuo zodziu apvadina
Zodziu prie esmes. Musu mergytei ne uz kalnu į metukai. Ji siuo metu pradejo krapstytis po ta vieta , tai ant kamuolio atsigulus trinasi, tai vis uzpakaliuka atsuka paglostyti , nezinau nei kaip reaguoti, kaip kalbeti, drausti ar ne? Skaiciau literaturos, kad tai normalu, tai ne seksualumas o tiesiog brendimas organu ir t.t. bet... vistiek neramu.
Ka jus manot?
Ilindau i jusu temele, nes turiu truputeli kitu klausimu del sios vietos, kuria mes vadiname Cypce. Cia musu tete si zodi naudoja, jis mums ir prilipo. Mane taip pat siuo zodziu apvadina
Zodziu prie esmes. Musu mergytei ne uz kalnu į metukai. Ji siuo metu pradejo krapstytis po ta vieta , tai ant kamuolio atsigulus trinasi, tai vis uzpakaliuka atsuka paglostyti , nezinau nei kaip reaguoti, kaip kalbeti, drausti ar ne? Skaiciau literaturos, kad tai normalu, tai ne seksualumas o tiesiog brendimas organu ir t.t. bet... vistiek neramu.
Ka jus manot?
QUOTE(1juraciukas @ 2008 09 16, 15:08)
Musu mergytei ne uz kalnu į metukai. Ji siuo metu pradejo krapstytis po ta vieta , tai ant kamuolio atsigulus trinasi, tai vis uzpakaliuka atsuka paglostyti , nezinau nei kaip reaguoti, kaip kalbeti, drausti ar ne? Skaiciau literaturos, kad tai normalu, tai ne seksualumas o tiesiog brendimas organu ir t.t. bet... vistiek neramu.
Ka jus manot?
Pirma tai nemanau, kad del to reiketu pernelyg pergyventi, beje yra apie tai tema, tik nemoku nuorodos prideti , siaip sakoma kad tai su laiku praeis.
O del vieteles ivardinimo, tai musu mazoji dar per maza kad suprastu, bet daznai apie tai pagalvodavau. Tik viena karta nugirdau kai vyresnelis sunus sake vyrui : teti, pas mane yra pimpaliukas, o pas sese nera, jinai turi pute .Taigi turbut taip ir liks. Tik is kur jis toki pavadinima isgirdo
Nezinau net is kur, bet vadinam "cypka" pas abu. Buna abudu pas broli "pimpalu" vadina, bet man nelabai graziai, tai skamba, tai sudraudziu, kad per daznai sako.
QUOTE(juremarija @ 2008 08 24, 12:27)
mano dukrytei 3 metukai. viska adinam tieiog ,,putuku,, ir be jokiu problemu ar gedos apraisku. viska priima normaliai ir zodis putukas jai atrodo taippat normaliai kaip akyte ar rankyte ar pilvukas ir t.t.
mano mazoji 4m. 7 men, tai mes irgi vadinam "putuku" nuo pat pradziu
QUOTE(Elinga_27 @ 2008 09 24, 13:03)
Tik is kur jis toki pavadinima isgirdo
O i darzeli nevedat? Is ten musu vaikai gryzta tikri isminciai . Arba uztenka kiemo bei geru tetulyciu su dedem.
Mano va labai gerai isimine zodi papai, nors namuose tokio zodzio niekas nemini. O vat vyro sesute zodziu kisenej neiesko- vaikiski lakatoriai viska pagauna. Man drauge pasake, kad mano vaikas jai paaiskino, kad ji turi maza broliuka kuriam dar nieko negalima, tik pienuko is papo. Dar parode kaip reikia isspausti ta pienuka. Idomiausia tai, kad mergyte buvo pas mociute ir dar nebuvo maciusi nei broliuko, nei kaip jis valgo.
Na nesu as tokia gera mama, buna ir nusikeikiu ir pan., bet tokiu vulgariu zodziu nenaudojam mes. Pas mus visus yra tai dubces, tai cypces, sysiokai. Gal del to, kad vyras lenkas , cia jis inese siuos zodzius. Man kazkaip nepatinka putes, pimpaliukai . Na putukas dar dar.... Cia mano nuomone, tik tiek.
mes irgi vadinam putyte arba putuku jai lengviau sakyti ruryte tad dazniausiai taip ir sako
mano mergytė sugalvojo pati pavadinimą - minkštoji