Manau, kad visa tai reikėtų vadinti tikraisias vardais.
sveikos mamytes ir mergytes, prisijungsiu prie jusu diskusijos mano merginai penki metukai, nzn bet as stengiuosi bendrauti kaip su sau lygia, ir visuomet sakau einam praustis putės ir šikės manau kad tai yra normalu
Mes vadinome paprasciausiai uodega, uodegiukas, neisskiriam kur pute , o kur kta anga
kokiu tik vardeliu neprigalvota ,mes tai einam plaut uzpakaliuko kazkaip dar nieko augiau ir neklausyneja ,nors ir mums dar tik 4 metukai o kai broliuka pirma kart pamate be pampio nusistebejo ,mama kodel pas broli tokia uodegyte
neklauskit kodėl, tikrai nežinau, bet mano 5metė neseniai savo putką pradėjo vadint Gerarda
QUOTE(JO/NE @ 2008 08 12, 11:54)
neklauskit kodėl, tikrai nežinau, bet mano 5metė neseniai savo putką pradėjo vadint Gerarda
oi, kaip prisijuokiau
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia tai juokėmės su vyru dar ilgai iš šio pasakymo patyt tai sakom, užpakaliukas, ruriukas
Koko arba cypa ir uzpakaliukas. Taip sesuo savo vaiku "tas" vieteles vadina.
Kazkas minejo "pisiukas"... na, atleiskit, bet man tai cia vulgariai jau...
Kazkas minejo "pisiukas"... na, atleiskit, bet man tai cia vulgariai jau...
[quote=Heida,2008 08 12, 13:04]
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia
QUOTE(JO/NE @ 2008 08 12, 11:54)
Geras
Truputį paskaitinėjau temutę. Tai visi pavadinimai, gal ir neužkliuvo, nu bet jau pisiukas tai sory, žiauriau nebūna.... kaip mergytei galima taip vadint neįsivaizduoju
mano vaikas tai neįvardija savo vietelių niekaip, bet mes su vyru vadinam užpakaliuku ir putyte. Ta prasme vadinam viską savais vardais
mano vaikas tai neįvardija savo vietelių niekaip, bet mes su vyru vadinam užpakaliuku ir putyte. Ta prasme vadinam viską savais vardais
nezinau kodel tevams kyla tokiu minciu? absurdas ar is kvailumo, atleiskit uz issireiskima, ar is neturejimo ka veikt...
visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...
kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???
visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...
kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???