Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

"Pelė" smile.gif O pas berniukus - peliūkštis biggrin.gif Neklauskit, nežinau iš kur toks pavadinimas, kažkaip pati pradėjus taip vadint buvo, tai ir tęsėm. Gal iš auklės išmokusi..nes pvz. snargliukas - "mumas". Čia tai tiksliai iš auklės atėjo, nes man net negirdėta niekad .
Atsakyti
juokingai skamba persikelis,uogyte,idomu kaip paskui paaiskinate kad ir cia uogyte tikra ir tikras persikelis,nemanau kad gerai vaika klaidinti reikia sakyti tikraisiais pavadinimais.As savajai sakau putyte ir uzpakaliukas.Dar esu girdejusi kad kaikas"mizyte" vadina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lannasuper: 01 rugpjūčio 2008 - 17:46
Teisybė, kad reikia daiktus ir organus vaidinti tikraisiais vardais. smile.gif
Atsakyti
Kai atlikinėjau vet.praktiką, tai viename kaime močiutės "putytėm" savo vištukes vadino biggrin.gif Tai koks čia "tikras" vardas?

Tada reikia sakyti nors jau bendrinį pavadinimą pvz. genitalijos, lytiniai organai, lytinės lūpos, varpa..
Mažam vaikui kažkaip..Nematau nieko blogo, jei pakeičia kažkuo kitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 30, 23:47)
nu man dziundzė tikrai gražiau už putką ar šikutę  biggrin.gif

O man negražu dziundzė blush2.gif
Mes vadiname vištyte... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramik @ 2008 08 01, 20:59)
O man negražu dziundzė blush2.gif
Mes vadiname vištyte...  ax.gif

jo normaliai... putytėm vištas vadina, o putytes vištytėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 01, 23:38)
jo normaliai... putytėm vištas vadina, o putytes vištytėm  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif kai buvau maza, taip močiutė ir mama vadino. Tai kiek pamenu, niekas man ten nesimaišė. Tik labai juokinga kai vištas šaukdavo - put, put, put putytės. lotuliukas.gif
Ai, kaip pavadinsim, taip nepagadinsim rolleyes.gif assa.gif
Atsakyti
Mes vadiname PUPCE.
Atsakyti
QUOTE(Cinikė-Psichologė @ 2008 08 01, 19:06)
Teisybė, kad reikia daiktus ir organus vaidinti tikraisiais vardais.  smile.gif

Aha, o koks tikras "vardas" ? g.gif Pas mus "uzpakaliukas" ir "sisiukas" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 08 04, 22:29)
Aha, o koks tikras "vardas" ? g.gif  Pas mus "uzpakaliukas" ir "sisiukas"  unsure.gif

Makstis ir lytines lupos, varpa. Taip ir isivaizduoju kaip sakau : " einam nusiprausim lytines lupas" lotuliukas.gif wacko.gif
Atsakyti
mes tai sakom pūtka lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man visaip negrazu schmoll.gif , kazkaip nelabai ax.gif , o tikruoju vardu neminim, tiesiog sakau einam plaut uzpakaliuko ir tiek, o mergaite sako cia, ir niekaip nevadinam, o brolio yra tiesiog pimpaliukas, mergaitei kazkaip kitaip
Atsakyti