Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius)
o mes vadinam "pučiukas"
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 24, 00:40)
Kokia grazi mergyte avatare
Aciu
Mano mazoji princesyte
QUOTE(editakin @ 2008 07 23, 12:50)
Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius)
Pas mus lygiai taip pat, tik pieneliu nera, nes maniske dar nesidomejo tuom
na, mano mažąjai dar nereikia sakyti, kas kur yra, nes ji dar labai mažytė, bet tėveliai mums tą vietą įvardindavo kaip "cipka" (na, kai kuriuose kraštuose vištos vadinamos cyputėmis ), o užpakaliukas buvo "pūkas", tai kaip šiandien pamenu, su sese pradinėse klasėse radom mokyklinėj knygoj parašytą žodį "pūkas", tai mes raitėmės iš juoko, nes galvojom, kad ten užpakalis
mes tai "persikeliu" vadiname.
Aš kol dar su šia bėdele nesusidūriau, tai negalvojau, bet va mano mama tai man mažytei sakydavo dziundzinas, dabar mastau ir niekaip nesuvokiu, kodėl vyriškos giminės žodį naudojo
QUOTE(Aikutė @ 2008 07 16, 09:45)
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.
nu man dziundzė tikrai gražiau už putką ar šikutę
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 07 23, 15:33)
o mes vadinam "pučiukas"
Mes irgi O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi
Bet va , buvo bajeris, kai mano draugų trečiaklasė dukra, ruošė namų darbus Jiems jau trečioj klasėj pratybose pasaulio pažinimo yra nupieštas vyras ir moteris, ir reikia įvardinti pažymėtas kūno vietas. Tai mergaitė ir parašė, kad kur koja, tai koja, pilvas- tai pilvas, o va kur putė - ten ir parašė, kad putė. tas pats ir su pimpaliuku.
tai aš jau saviškes prieš pirmą klasę supažindinau ir su tikrais vardais
QUOTE(urtea @ 2008 07 31, 14:09)
Mes irgi O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi
O jūs ten pasidomėkit, ar jie daržely įdomesnių dalykų nedaro Šiais laikais visko būna...