Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius) biggrin.gif
Atsakyti
o mes vadinam "pučiukas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 07 23, 14:33)

Kokia grazi mergyte avatare wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 23 liepos 2008 - 22:42
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 24, 00:40)
Kokia grazi mergyte avatare wub.gif

Aciu blush2.gif
Mano mazoji princesyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editakin @ 2008 07 23, 12:50)
Pas mus putytė, berniukai turi pimpaliukus. Mama turi papukus, o mano mergytė pienelius (taip ji vadina spenelius)  biggrin.gif

Pas mus lygiai taip pat, tik pieneliu nera, nes maniske dar nesidomejo tuom biggrin.gif
Atsakyti
na, mano mažąjai dar nereikia sakyti, kas kur yra, nes ji dar labai mažytė, bet tėveliai mums tą vietą įvardindavo kaip "cipka" (na, kai kuriuose kraštuose vištos vadinamos cyputėmis blush2.gif ), o užpakaliukas buvo "pūkas", tai kaip šiandien pamenu, su sese pradinėse klasėse radom mokyklinėj knygoj parašytą žodį "pūkas", tai mes raitėmės iš juoko, nes galvojom, kad ten užpakalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes tai "persikeliu" vadiname. biggrin.gif
Atsakyti
Kai buvau maza, mano mama ta vieta ivardino - putryte arba putra smile.gif Mano puseserei jos mama pasake, kad ten yra dziundze. O susitikusios kartu, jei reikdavo naudodavom pute arba putyte smile.gif
Savo dukrai ivardinau - putyte ir uzpakaliukas

Dar mano tevai naudodavo - rura - ruryte smile.gif
Atsakyti
Aš kol dar su šia bėdele nesusidūriau, tai negalvojau, bet va mano mama tai man mažytei sakydavo dziundzinas, dabar mastau ir niekaip nesuvokiu, kodėl vyriškos giminės žodį naudojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2008 07 16, 09:45)
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.

nu man dziundzė tikrai gražiau už putką ar šikutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 07 23, 15:33)
o mes vadinam "pučiukas" blush2.gif

Mes irgi drinks_cheers.gif O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi doh.gif

Bet va , buvo bajeris, kai mano draugų trečiaklasė dukra, ruošė namų darbus blush2.gif Jiems jau trečioj klasėj pratybose pasaulio pažinimo yra nupieštas vyras ir moteris, ir reikia įvardinti pažymėtas kūno vietas. Tai mergaitė ir parašė, kad kur koja, tai koja, pilvas- tai pilvas, o va kur putė - ten ir parašė, kad putė. tas pats ir su pimpaliuku.
tai aš jau saviškes prieš pirmą klasę supažindinau ir su tikrais vardais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urtea @ 2008 07 31, 14:09)
Mes irgi drinks_cheers.gif O berniukai pimpaliukus turi. O dar ne per seniausiai dukra gryžus iš darželio mane apšvietė, kad berniukai ne tik pimpaliuką, bet ir kiaušus turi doh.gif

O jūs ten pasidomėkit, ar jie daržely įdomesnių dalykų nedaro wink.gif Šiais laikais visko būna... g.gif
Atsakyti