Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

nu nezinau.... g.gif man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba schmoll.gif kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais unsure.gif
Bet tema labai gera drinks_cheers.gif dar nesusimasciau kokius terminus reiktu vaikui parinkti.
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 07 15, 11:11)
nu nezinau.... g.gif man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba  schmoll.gif kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais  unsure.gif
Bet tema labai gera  drinks_cheers.gif  dar nesusimasciau kokius terminus reiktu vaikui parinkti.

Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų? g.gif Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?
Atsakyti
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 14:41)
Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų?  g.gif  Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?

Ne neivardinau, o kam g.gif ? Kazkaip manau lytini svietima pradeti tada, kai pamatysiu pirmus susidomejimo zenklus mirksiukas.gif
Kai durs pirstu ir paklaus - kas cia, tada ir pasakysiu. O kol kas sakau "einam nusiplausim uzpakaliuka" ir psio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisstulka @ 2008 07 15, 15:04)
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru! blink.gif

Taigi kad ziauru doh.gif Man irgi ziauriai skamba blink.gif ypac vaiko lupose...Na gal cia kas kaip iprates blush2.gif Nesam mes davatkos kokie su vyru, bet kazkaip primygtinai neaiskinam ir nerodom "pas teveli tas...pas mamyte anas" doh.gif uchhh..
nu dar viskas jauciu priesaky biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau,kad kas tokiam amziuj moko anatomijos vaika,bet kazkaip naturaliai gaunasi ivardint kuno dalis g.gif Kad ir tas gedingas,apie kurias nekalbama biggrin.gif
Atsakyti
Kam putka žiauru, man tai dziundzė pvz net šlykščiai skamba, o kiti pripratę ir jiems nieko. O ten kokiom žibutėm vadint tai iš viso nei šis nei tas, nes supras tik tos šeimos nariai.
Atsakyti
Šiaip man irgi negražu tos visos putkos, dziundzės, bet manau svatbiausia nevadint kitais vardais, kaip kad žibutės, bitutės, gėlytės. Gal ir gražu ir prie svetimų gražiau skamba, bet nereikia vaiko painioti.
Atsakyti
kartą pavadinau putka, Ugnė pakartojo kuktė, tai nuo tada taip ir vadinam
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;

blink.gif Nu kažkaip neaaaaaaaaa....Mūsų užvadinimai paprastesni - pūtytė ax.gif
Atsakyti
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia, o pas berniukus plimplia ax.gif Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2008 07 20, 21:29)
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia , o pas berniukus plimplia  ax.gif Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj blink.gif

Visai nieko pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
pas mus putkutė ir šinkutė, kažkaip mano mama pradėjo taip jei aiškinti aš sakydavau užpakaliukas...bet pabuvusi su ja pradėjo man aiškinti kad yra putkutė ( dar pupukutė kartais biggrin.gif ) ir šinkutė biggrin.gif kažkaip nesipriešinau :ax o tevelis ir berniukai turi peliukus 4u.gif aš savo šeimoje žinojau kad turiu puputę ir dupcę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutė: 21 liepos 2008 - 07:53