nu nezinau.... man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais
Bet tema labai gera dar nesusimasciau kokius terminus reiktu vaikui parinkti.
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 07 15, 11:11)
nu nezinau.... man tos "putytes" nu jau ziaaaauuuuriai neskamba kaip ir "papai" beje. Nezinau kodel bet asocijuojasi su giliu kaimu ir uzstales tostais.
Gal todel kad mano aplinkoj ir man augant viskas buvo vadinama savo vardais krutimis ir uzpakaliukais
Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų? Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru!
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 14:41)
Vaikui beveik du metai, o tu dar niekaip neįvardijai jo intymių vietų? Tai kaip vadini? Tik užpakaliukas?
Ne neivardinau, o kam ? Kazkaip manau lytini svietima pradeti tada, kai pamatysiu pirmus susidomejimo zenklus
Kai durs pirstu ir paklaus - kas cia, tada ir pasakysiu. O kol kas sakau "einam nusiplausim uzpakaliuka" ir psio
Papildyta:
QUOTE(Krisstulka @ 2008 07 15, 15:04)
O mes sakom, sikute! Na jau PUTKA tai ziauru!
Taigi kad ziauru Man irgi ziauriai skamba ypac vaiko lupose...Na gal cia kas kaip iprates Nesam mes davatkos kokie su vyru, bet kazkaip primygtinai neaiskinam ir nerodom "pas teveli tas...pas mamyte anas" uchhh..
nu dar viskas jauciu priesaky
kartą pavadinau putka, Ugnė pakartojo kuktė, tai nuo tada taip ir vadinam
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
Nu kažkaip neaaaaaaaaa....Mūsų užvadinimai paprastesni - pūtytė
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia, o pas berniukus plimplia Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj
QUOTE(Akinomra @ 2008 07 20, 21:29)
Pas mus seimoi tai pas mergaites yra cypcia , o pas berniukus plimplia Pries pora dienu girdejau kaimyne kieme pasisodino savo berniuka ant keliu ir aiskina "pas mamyte ir tavo sese vietoj plimplios yra putpele" nesupratau siektiek jos, nes po to aiskino, kad putpele tai paukstis ir tik sumaise viska vaikucio galvoj
Visai nieko pavadinimas
pas mus putkutė ir šinkutė, kažkaip mano mama pradėjo taip jei aiškinti aš sakydavau užpakaliukas...bet pabuvusi su ja pradėjo man aiškinti kad yra putkutė ( dar pupukutė kartais ) ir šinkutė kažkaip nesipriešinau :ax o tevelis ir berniukai turi peliukus aš savo šeimoje žinojau kad turiu puputę ir dupcę