Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

QUOTE(sige @ 2008 07 07, 12:34)
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniske vadina "uoga" lotuliukas.gif Beje, pati ji ir sugalvojo si pavadinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2008 07 07, 13:34)
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.

man patinka šis pavadinimas thumbup.gif

beje kaip tai bebūtų keista, mano pana dar nesidomėjo tuo, kas tarp kojų. maudant prašau atsisukti priekiu kai noriu jos vietelę išplauti. Manau kad man visai patinka "pusia" "pusytė"
Atsakyti
Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim".
Atsakyti
Mama mums su sese sakydavo "dupka", nors savo dukters intymią vietelę vadinčiau "dupce". O sūnaus grožį įvardiju "pempe. Maniškis tai labai normaliai priima ir nekyla jokių neaiškumų smile.gif
Atsakyti
mes irgi vadinam dziundze ir dupce, tai dabar jei gu pasakau, kad duosiu per dupce jei neklausys, tai bega ir rekia: cia mano dupce - cia mano dziundze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2008 07 10, 09:37)
Mes tai taip beveik netyčia pavadinome "pim pim" (kadangi buvo suaugę lytinės lūpytės ir patepus reikėdavo truputį pabandyt atidaryt, kad nebūtų baisu tas veiksmas buvo įgarsintas kaip pim pim), pavadinimas mum visiem labai greit prilipo, o ir negėda kai viešoj vietoj pasiskundžia, kad suskaudo ar pan:) Tiesa juoko buvo kai atsirado sausainių Pim's reklama su "dainele apie "pim pim".

Kaip suprasti, buvo suaugusios lytinės lūpos? blink.gif Norėčiau platesnio komentaro 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mano mama dupce arba dziundze vadino ir dabar mano dukrai sako, kai kalba apie užpakaliuką. O tą intymią vietelę tai nuo pat mažumės vadinam putyte. Tikrai nerandu kito žodžio tam.
Atsakyti
Mes vadiname tą vietelę "Pupa". smile.gif
Atsakyti
Putė, putytė, pimpaliukas.
Atsakyti
Putka arba putyte biggrin.gif
Atsakyti
Pazistamu mergaite tai vadina ŽIUŽE lotuliukas.gif Labai man jau patiko, toks savotiskas pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti