Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

Jau ir mum laikas nuspręsti, kaip ką vadinti, juolab, kad turim du skirtingų lyčių vaikus.
Kol buvo tik mergytė, tai vadindavom ne itin man patinkačiu žodžiu, bet labai prigijusiu - "pirdytė", o va gimus broliui, mažoji pamatė, kad brolio pirdytė visai kitokia. Kol kas jai to užtenka, daug neklausinėja, nors kažkada užsiminė klausiamai, kas čia toks pas brolį, bet tąkart išsisukau konkrečiai neįvardinusi.
Bet dabar, jei paklaustų, drąsiai sakyčiau "varpa", "varpytė" ar pan. Esu skaičiusi SM, kad kelios mamos savo vaikams ir pasako tikruosius pavadinimus, t. y. lytinės lūpos ir varpa, ir susipratimų nekyla, nes tai nei pelytė nei pupytė. O visi kiti pavadinimai, kaip putytė, pimpaliukas, man - schmoll.gif Kažkoks nevykęs žargonas. Be to mūsų pediatrė, apžiūros metu pasakė "varpa", dukra girdėjo (nu tada nesureagavo), tai manau čia pats geriausias pavadinimas. 4u.gif
Atsakyti
Mes vadinam miziuku lotuliukas.gif ,o berniukai turi kiausukus ir jai ir mums tas tinka ir nekyla klausimu biggrin.gif gal kazkam pasirodys keista bet mums gerai
Atsakyti
Aš mergytės neturiu, bet manau, kad sakyčiau makštis arba netgi vagina. Viską reikia vadinti tikraisiais vardais smile.gif Berniukui iškaro sakėm, kad varpa ir kiaušiukai. ax.gif Na jis pavartoja dar pimpaliukas.
O tos visos pūtės, dziundzės ir pan tai nežinau schmoll.gif kaižkaip nevaikam unsure.gif
Atsakyti
Mes vadinam siusia (nes per ten siusioja), o uzpakaliuka dupce smile.gif Zodziu turim siusia ir dupce lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 07 03, 22:20)
Sakom 'putska'. O berniuku 'pimpaliukas' smile.gif
Ir tikrai nėra čia ko gėdytis 4u.gif

negraziai man margaites,.. berniuko mazybiniu zodziu o mergaitei ne.. nelygybe smile.gif

mes vadinam "puciukas"
Atsakyti

Broliams vadinom pimpaliukais. Gime pametinuke dukryte, kalbet pradejo vos ne visi vienu metu. Dukryte pati pradejo vadinti savo maksti "pimpa", taip ir prigijo ax.gif
Paaugs tai pervadinsim biggrin.gif
Atsakyti
mergaites pute, putele, berniuko pimpalas biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif o man bjaurus tas pute,putyte,nors mama mano taip vadindavo,todel mergaites lyt organus vadinam-dziundze,o berniuko-pampalis,pampalas,pampis.
Atsakyti
Nuo mazens vadindavau "putka", kai pradejo kalbet, isejo istart "puka", tai taip ir liko pas mus smile.gif
Atsakyti
Mes namuose vartojame Putyte, Pimpaliukas, Uzpakaliukas.
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2014 12 08, 15:07)
Mes namuose vartojame Putyte, Pimpaliukas, Uzpakaliukas.

Mes lygiai taip pat, nes ir mergaitė, ir berniukas auga
Atsakyti
Mes vadinam putukas
Atsakyti