Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

''Putyte'' ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

aš irgi kurį laiką nesugalvojau, kaip vadinti savo mergytės tą vietelę. Tai dabar sugalvojom, kad bus makštytė. nes jeigu gydytojai tai įvardina kaip makštį, na, suprantu, kadmaštis ten giliau, bet visai gerai prilipo, taip kažkaip gražiai skamba, nes putytė, putka, kažkaip man nesiverčia liežuvis smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mano dukryte jau zino kas ir kaip vadinama, bet dar is ipratimo vadinam rurciku. O krutine vadina pupynes. Nes siuo metu maitinu suneli tai vis pasako, jis valgo is pupyniu, o kai keiciam sauskelnes sako cia pimplaliukas lotuliukas.gif Ir nematau tame nieko bloga, jug jiems tai kaip rankos ar kojos. Jie nesupranta gi kokia ju paskirtis ir pan. cool.gif
Atsakyti
Pas mus prigijo: putytės ir papukai biggrin.gif . O mažė taip ir vadina: mano putytė, mamos putytė... O sėdimoji dalis pas mus užpakaliukai. Mums taip gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 18 gruodžio 2010 - 14:48
O musu dukryte irgi vadina putyte smile.gif
Atsakyti
maniske tai putyte tai dziundze vadina,kai mazesne buvo sakydavo kaka smile.gif
Atsakyti
Karta kazkaip dziundze pavadinom ir mazoji iskart pasigavo sita pavadinima.Ilga laika buvo dunze, nes "dz" neistardavo ax.gif Zino, kad pas broli tai pimpaliukas, irgi lokatoriai pagavo, kai keisdama pamperi su MB kazka kalbejau... kartais sako pampaliukas tongue.gif O papai ir yra papai...mato, kad as maitinu broliuka, bet ji sako graziau - papiai lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes vadiname "pelyte" (sūneliui) ir "pupyte" (dukrytei) smile.gif
Atsakyti
Mes vadinam ta vietele "putuku" , ruryte " ruriuku" , mums taip visai graziai skamba biggrin.gif
O berniukiska daikciuka vadinam "sysaliu" biggrin.gif bet cia ji pati toki pavadinima " parsinese" is darzelio . Kazkada duse ji pradejo sysioti atsistojus ir as pasakiau kad sysioti duse negalima, o sysioja atsistoje tik berniukai ir paklausiau ar ji irgi berniukas? Tai ji man is didziai pareiske ,rodydama pirstu i putyte ,kad ji ne berniukas nes neturi sysaliaus biggrin.gif ir pakaluse : " Va, matai ,kad nera pas mane sysaliaus ir as nelaikau nieko, kaip berniukai laiko ?" lotuliukas.gif
Atsakyti
mas tai vadinam klynuku, papukus krutinuke,uzpakaliuka sikute arba uzpakaliuku,nors ji puikiai zino kaip is tikro viskas vadinasi, bet mes taip ipratom ir mums visai patinka
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 01 18, 14:39)
O mes vadiname "pelyte" (sūneliui) ir "pupyte" (dukrytei)  smile.gif

Nebijot kad veliau vaikas isgirdes "vire vire kose ir t.t..... begs pelyte vandenelio ieskoti" suglums?Kaip ten ta jo "pelyte" ir visos kitos pelytes? Arciau tiesos manau geriau butu...kad ir "pimpukas", juk ne taip baisiai ir skamba... Nu, cia mano pamastymai...
Atsakyti
Aš irgi dabar susimąsčiau kaip reikės vadinti. Berniuko tai vadinam pimpaliuku, man labai tikroviškas pavadinimas, na o mergytės turbūt vadinsim putyte. Kol kas brolis dar nepaklausė apie tai, bet manau čia tik laiko klausimas.
Atsakyti