Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

QUOTE(Bambeklė @ 2010 05 10, 16:22)
Tikra istorija - manau, kad čia labai į temą:

Berniukas 3m. pamatė tetą persirengiant ir sušuko:
- Ooooo, kokie papai!
Visos tetos ir dėdės išgirdę pradėjo tikslinti:
- Čia ne papai, čia krūtys....

Berniukas patylėjo ir sako:
- ?!?  bigsmile.gif O atrodo kaip papai........
Tai va.

nu cia tai super thumbup.gif
pas musu berniuka yra pele, bet jis sako man kodel tu neturi peles g.gif tai kazkaip nesugalvoju kaip jam ivardinti ka ta mama turi, jei pasakysiu, kad mama turi "putka" ar dar ten ka, tai jis eis visam pasauliui ir pasakos, kad mama turi putka doh.gif
Atsakyti
Mūsų mergina tai žino, kad turi 'pupą' ir užpakaliuką. Kol buvo maža, tai sakydavo "okalis", nes kitaip neišeidavo hihihi.gif

Vyrišką džiaugsmą irgi tebevadina pupa. Kol kas didelio skirtumo tam nesuteikė, nes niekad to neakcentuojam, bet ir užsislaptinę nevaikštom. O be to, namie teturim vieną 'vyrišką pupą' biggrin.gif
Atsakyti
mūsų ta vieta yra "putka" blush2.gif
Atsakyti
Pas mus "sysis" ir "rūrikas" biggrin.gif
Atsakyti
Mano berniukas 2 metų turi cibą ;D o dukra tokio amžiaus tieiog putytę turėjo biggrin.gif
Atsakyti
"pucka" c - tariant švelniai, lyg būtų "miahkyi znak" tongue.gif man taip švelniai skamba
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
mes vadinam "pisiukas"  tongue.gif
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles"  4u.gif

vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus  tongue.gif
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti  4u.gif  ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame  rolleyes.gif
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti  smile.gif

jau pisiuku niekad nevadinciau schmoll.gif be rysio man.sypcia tongue.gif
Atsakyti
paprastai - pute, putka.
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 07 30, 13:42)
nu cia tai super  thumbup.gif
pas musu berniuka yra pele, bet jis sako man kodel tu neturi peles g.gif tai kazkaip nesugalvoju kaip jam ivardinti ka ta mama turi, jei pasakysiu, kad mama turi "putka" ar dar ten ka, tai jis eis visam pasauliui ir pasakos, kad mama turi putka doh.gif

Nemanau, kad turėtume slėpti nuo vaikų ką jie turi. Mano panelei 4-veri, žino tiek kiek reikia žinoti. Kartą pasiėmė pavartyti mano žmogaus sandaros atlasą. Tai švelniai papasakojau kaip čia viskas pas mus. Tiek berniukus, tiek mergaites.

Sakiau ir apie tai, kad negalima nei rodyti, nei liesti kitiems putytės. Nes gali užkrėsti kokiom bakterijom lotuliukas.gif

O kai kilo klausimas iš kur aš atsiradau, tiesiog pasakiau, kad užaugo pilvelyje, o išlindo per putytę. Viskas jai pasidarė aišku ir ramu, nes jin viską ale žino biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 07 27, 00:59)
putyte (mergytes) ir pempe(berniuko) 4u.gif

biggrin.gif pempe tai paukstis, kazi kaip reiks isaiskinti vaikui, kad yrapaukstis pempe, ir pas tave kelnese yra pempe? biggrin.gif
Atsakyti
maniskiai tai yra berniukas 6m. ir mergaite 4m. zino kad pas berniukus pimpaliukas ,o pas mergaites putyte. ir nekelia daugiau klausimu kol kas g.gif mazoji dar kartais sysium pavadina lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas trimete maniske tai tiesiog sikutyte. biggrin.gif kaskaip kolkas dar niekada realiai nesidomejo nei kas ten, nei kodel
Atsakyti