Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

O mes rūriuku vadinam
Atsakyti
Dundukas arba uzukapalis, mergaites ir mamos turi cypces, o berniukai ir teciai - pimpaliukus, dideles mergaites ir mamos turi krutine, todel nesioja liemeneles, taip viska vadina ir supranta mano 3,3m mergyte. Kazkada bande zodi "papai" vartoti, bet graziai issiaiskinom, kad cia ne "papai", o krūtys, o bendrai krūtinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 02 07, 09:22)
Mano mergina ivardija viska bendrai "puskaliukas", o pas berniukus "peliukas" smile.gif

QUOTE(ericaa @ 2010 02 09, 11:04)
Va va ir maniškė bendrai vadina "puškaliukas". O dėl vyriško dar neklausė smile.gif

va ir as mus tas pats, vadinam puskaliuku ax.gif ir man visai graziai skamba sis zodelis rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mano mazaja, tai uzkapalis ir pepė, pepytė biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif "putyte" ir thumbup.gif "siknyte"
Atsakyti
pas mus tai vadina visaip,dazniausiai tai pute arba pyze lotuliukas.gif dar rura sako tai man taip juokas ima,o uosviene vis pyksta kad ji taip sako negrazu taip kalbet,o man viskas cia normalu tongue.gif
o tetis sako turi pimpa lotuliukas.gif
Atsakyti
o musiskes sako "cypa" lotuliukas.gif ,kitaip nepripazysta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
pas mus yra "popačka" - vaikas pats sugalvojo, tai ir naudojam tą žodį, o užpakaliukas ir yra "užpakaliukas"
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2010 03 13, 18:31)
pas mus tai vadina visaip,dazniausiai tai pute arba pyze lotuliukas.gif dar rura sako tai man taip juokas ima,o uosviene vis pyksta kad ji taip sako negrazu taip kalbet,o man viskas cia normalu tongue.gif
o tetis sako turi pimpa lotuliukas.gif

man tai jau irgi negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, mano dukrytei tuoj tuoj 3 metai. Mergaitiškais reikalais labai seniai ir intensyviai domisi. O prasidėjo viskas, kai apie 2 metus darželyje pamatė, jog berniukai gali sisioti atsistoję ir turi tam kitokius daikčiukus. Pradžia buvo ultimatumas: NORIU BŪTI BERNIUKAS blink.gif Pradėjome aiškintis, kodėl? Paaiškėjo atsakymas: NORIU DARYTI SISIUKĄ KAIP BERNIUKAI DARO. Va tada viską ir išsiaiškinome. Kas turi pempytę, kas turi pučiuką, kodėl reikia, kad berniukai ir mergaitės turėtų skirtingus. Aišku viskas vaikiškame lygmenyje be jokios fiziologijos intarpų. Taip tą temą iki šiol ir tebegvildename, kartas nuo karto prisimindami kas, ką ir kodėl turi.
O šiaip pagal visas raidos teorijas visiškai natūralu, kad vaikai 2-5 ypač domisi antru galu. Tiesiog tuo metu jie išgyvaną falinę raidos stadiją (pagal Froidą) ir savo galvelėse susidėlioja į reikiamas lentynėles informaciją apie tai. Esu už tai, kad vadinti daiktus tikrais vardais ir aiškinti tik tiek, kiek vaikui yra įdomu.
O dabar linksma situacija apie tą patį. Išmaudžiau merginą, rengiu. Ji man sako: NORIU TOKIOS KRŪTINĖLĖS KAIP TAVO. AR NUPIRKSI? tongue.gif Atsakau, kad krūtinė pati užaugs, kai ji bus didelė mergaitė, o tada jai liemenėlę gražią pirksime. Po poros savaičių akropolio maximoje visa šeima einame pro moteriškų prekių skyrių, žmonių daug. O ten ant pakabos tokios ryškios oranžinės liemenėlės su obuoliukais. Mergina tėtį už rankos ir garsiai kaip tik išeina, su begaliniu entuziazmu šaukia - NUPIRK MAN LIEMENĖLĘ. NORIO TOS SU OBUOLIUKAIS. Atsisuka žmonės, vyras raudonas, raudonas...
Atsakyti
maniske pati nuo mazytes pradejo vadinti pipe tai taip ir liko (jai 6 m)
Atsakyti
Mūsų dukrytė sako sisiukas.
Atsakyti