Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

Sūnus turi pimpaliuką, o mažoji užpakaliuką ir plyšiuką daryti sysiukui. Kol kas mums to plyšiuko užtenka, vėliau išsiaiškinsim kas ten yra lotuliukas.gif
Tikrai žinau, kad dziundze nevadinsim, nes man tas žodis labai negražus...
Atsakyti
Mes vadiname " pute". Ir skaitau, kad viska reikia vadinta savo vardais. Kad vaikas zinotu tikrus pavadinimus. Cia nera nieko giedingo.
Atsakyti
Mes sakom "pupytė", "putytė" blush2.gif Vyriškų organų dar neįvardijom, nes niekur nematėm ir nesusidomėjom biggrin.gif
Atsakyti
Na, užpakaliuką dupcia vadinam, kai pakakoja tai rėkia " išvalyk auksinę dupcią" lotuliukas.gif tik nelabai suprantu kur ta "pasigavo" pasakimą, seniai jau taip . O tą vietelę, tai cipuku, dziundzite, putia, putyte rolleyes.gif kažkada mano močiutė razina pavadino, tai vaikas vis galva suko, kodėl jos razinos valgyt negalima, o tas kitas galima ir kieno tada tos razinos, gal kitų vaikų doh.gif
Atsakyti
mes vadinam uzpakaliuku ar sikute, o ta vietele tai putyte.. 4u.gif
Atsakyti
na nematau prasmes kazka issigalvoti, pas mus visi turi uzpakaliukus, berniukai pimpaliukus, o mergaites putytes ax.gif
Atsakyti
Pas mus ruryte ir dziundzyte unsure.gif
Atsakyti
Mergytei sakom "dupcė" ir "putytė", o berniuko dar nemokinom ax.gif
Atsakyti
Mano mergina ivardija viska bendrai "puskaliukas", o pas berniukus "peliukas" smile.gif
Atsakyti
mes vadinam "putpele" arba tiesiog "pute", o berniukai turi "pimpa" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 02 07, 09:22)
Mano mergina ivardija viska bendrai "puskaliukas", o pas berniukus "peliukas" smile.gif

Va va ir maniškė bendrai vadina "puškaliukas". O dėl vyriško dar neklausė smile.gif
Atsakyti
Mes tai vadinam putyte ax.gif
Atsakyti