Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t. schmoll.gif Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...
Atsakyti
Mūsų šeimoj yra pavadinimas "čyputė" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 06, 16:53)
Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t.  schmoll.gif Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...

Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt nono.gif

Atsakyti
QUOTE(Mega13 @ 2008 07 03, 13:26)
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų..... ax.gif O tai kas pas ją kelnaitėse tai tiesiog įvardinam DUPCE biggrin.gif

mes irgi dupce vadinam blush2.gif
viskas yra dupce, bet teko issaiskint, kas yra pute, nes plaudama rankas ant putu sakydavo pute smile.gif
dabar zino, kad puta yra puta, o pute yra pute. norejom issiaiskint pries einant i darzeli, kad vaikai nesijuoktu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 06, 22:21)
Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt nono.gif

Mano tėvai taip vadino kol buvau maža - ir nieko blogo man nennutiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Savaime suprantama, kad nuo tokio dalyko neužaugsi traumuota lotuliukas.gif Bet daiktus geriau vadinti tikraisiais vardais ax.gif Kam paskui aiškint, kad visgi bitutė ne tarp kojų, o ta, kuri neša medų nuo gėlytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 07, 09:46)
Kam paskui aiškint, kad visgi bitutė ne tarp kojų, o ta, kuri neša medų nuo gėlytės  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

as sakau "putyte" o jai iseina tik "tyte", tai taip ir vadinam kol kas. o siaip kai vardina savo kuno dalis lb graziai sako "papai" ir " bamba" lotuliukas.gif o kai sakau "uzpakaliukas", taj ji man sako "kakajiukas"
Atsakyti
Mes vadinam dupce, putyte, šiknyte ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.
Atsakyti
Mano dukrytei yra jau 3 metukai, ir ji sako, jog tevelis turi peliuka, o mergaites t.y. mes su dukryte turim ruras, ir jai niekaip nepasakysi, kad ten yra putka smile.gif
Atsakyti
Na o mes tą reikalą vadinam PUPYTE blush2.gif
Atsakyti
Mes žinom visus delikačių vietelių pavadinimus ir tikruosius, ir netikruosius, patys sakom putytė, šikniukė, subinytė, pelytė smile.gif .
Atsakyti