Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t. Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 06, 16:53)
Man kažkaip nekaip skamba tos pūtės ir t.t. Pavadink visai su tuo reikalu nesusijusiu vardu, gėlės pavadinimu ar pan. Mažoms mergaitėms labai tiesmukiškai skamba suaugusiųjų pavadinimai...
Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt
QUOTE(Mega13 @ 2008 07 03, 13:26)
Na mūsoji mergužėlė 2,3 metų..... O tai kas pas ją kelnaitėse tai tiesiog įvardinam DUPCE
mes irgi dupce vadinam
viskas yra dupce, bet teko issaiskint, kas yra pute, nes plaudama rankas ant putu sakydavo pute
dabar zino, kad puta yra puta, o pute yra pute. norejom issiaiskint pries einant i darzeli, kad vaikai nesijuoktu
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 06, 22:21)
Psichologai teigia, jog to geriau nedaryt
Mano tėvai taip vadino kol buvau maža - ir nieko blogo man nennutiko.
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 07, 09:46)
Kam paskui aiškint, kad visgi bitutė ne tarp kojų, o ta, kuri neša medų nuo gėlytės
as sakau "putyte" o jai iseina tik "tyte", tai taip ir vadinam kol kas. o siaip kai vardina savo kuno dalis lb graziai sako "papai" ir " bamba" o kai sakau "uzpakaliukas", taj ji man sako "kakajiukas"
Aš vaikystėje sakydavau dziundzė, tiksliau mama taip sakė ir mane išmokino.
Mano dukrytei yra jau 3 metukai, ir ji sako, jog tevelis turi peliuka, o mergaites t.y. mes su dukryte turim ruras, ir jai niekaip nepasakysi, kad ten yra putka
Na o mes tą reikalą vadinam PUPYTE
Mes žinom visus delikačių vietelių pavadinimus ir tikruosius, ir netikruosius, patys sakom putytė, šikniukė, subinytė, pelytė .