mes šakyte vadinam ji pati sugalvojo man tai asocijuojasi su šaka mano mažytė
Mano mergytes turi putukus
Kai mano dickiui buvo keturi prasidejo visi tokie klauismai. Tai mes aiskinom, kad berniukai turi pimpaliuka, o mergaites neturi. Mergaites turi skylute. Gime sese. Na ir dickis praktiskai pamate ta skylute. Bet jis padare savo isvadas: berniukai turi pimpaliuka, o mergaites skyle O dabar kai mes su mazaja ziadziam zaidima, kur tavo galvyte, kur akyte, kur bamba. Dickis rekia: O KUR TAVO SKYLE?
Putyte vadinam
Manau kad reikia vadinti viska tokiais vardais kokiais jie yr avadinami.juk nemokinam vaiku kad ugnis nedegina arba peilis nepjauna,taip pat nesako daryk ka blogo tai gerai arba meluok nes tai linksma
QUOTE(samsam @ 2009 12 14, 00:26)
Kai mano dickiui buvo keturi prasidejo visi tokie klauismai. Tai mes aiskinom, kad berniukai turi pimpaliuka, o mergaites neturi. Mergaites turi skylute. Gime sese. Na ir dickis praktiskai pamate ta skylute. Bet jis padare savo isvadas: berniukai turi pimpaliuka, o mergaites skyle O dabar kai mes su mazaja ziadziam zaidima, kur tavo galvyte, kur akyte, kur bamba. Dickis rekia: O KUR TAVO SKYLE?
oi juokiausi is tos skyles.
Mes tai aiskinom, kad berniukai turi - peliuka, o mergytes - putyte.
Mes intymiaja vietele vadiname putyte ir uzpakaliuku. Nezinau nematau nieko neiprasto ar gedingo... Juk daiktus reikia vadinti savo vardais...
Berniukui tai kazkaip prilipo pympa dar ir pele vadinom...
O mergaitei tai vadinu putka bet ji dar nelabai supranta man atrodo...
O mergaitei tai vadinu putka bet ji dar nelabai supranta man atrodo...
QUOTE(auriukaseva @ 2009 12 15, 00:39)
Manau kad reikia vadinti viska tokiais vardais kokiais jie yr avadinami.juk nemokinam vaiku kad ugnis nedegina arba peilis nepjauna,taip pat nesako daryk ka blogo tai gerai arba meluok nes tai linksma
QUOTE(Solemi @ 2009 12 26, 22:58)
Mes intymiaja vietele vadiname putyte ir uzpakaliuku. Nezinau nematau nieko neiprasto ar gedingo... Juk daiktus reikia vadinti savo vardais...
visiskai sutinku Dukra zino, kad berniukai turi pimpaliuka, o mergytes putyte Kam prisigalvoti ko nereikia, juk vaikai viska priims, cia daugiau manau tevams, geda istarti tuos tikruosiu pavadinimus
Jau pasimokiau su viena isgalvota istorija, kai laukiausi sunaus, dukra klause kaip brolis is ten islys, sakiau, kad is pilvuko islys su gydytoju pagalba, kuriam laikui to pakako, o dabar jau klausia, kaip jis is pilvuko islindo, jei ten skylutes nera Reikejo is karto dukrai paaiskinti
QUOTE(-Aiva- @ 2009 12 29, 14:20)
Jau pasimokiau su viena isgalvota istorija, kai laukiausi sunaus, dukra klause kaip brolis is ten islys, sakiau, kad is pilvuko islys su gydytoju pagalba, kuriam laikui to pakako, o dabar jau klausia, kaip jis is pilvuko islindo, jei ten skylutes nera Reikejo is karto dukrai paaiskinti
Manoji tai mate syki laida per TV Mano Baby ir ten pamate kaip ir kur vaikiukai islenda.tik deja jai pasirode kad is uzpakaliuko pas mane ten viskas iseina kaip kad kaku kad ji daro bandziau jai paaiskinti kad is kitur lenda bet jai netiko-sako tu man blogai aiskini nu ka palikau ta tema ramybeje kol biski pauges ir vel paklaus
Taip pastebejau, kad del berniuku viskas visiems aisku - yra pimpaliukai, ir visai tas zodelis graziai skamba, ir nekliuva niekam. Kazkaip net minties nekyla kitaip vadinti. O del dukrytes man irgi kazkaip labai kliuva ta "putyte"... Kazkaip pas mus prigijo "vista", bet man taip kvailai skamba
Na ir pas mus pimpaliukas,dabar jau ir sese turim,tai kažkaip dziundzia prilipo