Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

QUOTE(Audinga! @ 2009 04 01, 10:53)
Sveikos mamytes!  4u.gif  Mums tai savaime gavosi, kad kazkaip emem ir sugalvojom pavadinima toki - pučiukas!  rolleyes.gif  bigsmile.gif  Ir prilipo! Na bent jau man geriau negu putyte  smile.gif  pati prisimenu, kad kai vaikysteje man si zodi istardavo, man net nejauku pasidarydavo  blush2.gif

Na kaip cia pasakius, viskas gerai, viskas normaliai. Aisku 100 kartu geriau nei kokie peliukai ar pelytes.... Bet cia gi viskas kol vaikas mazas. Po to ateis toks laikas, kai ta vieta taip ir vadins - "ta vieta, ten, " ir pan. neaiskiais nurodymais. O po to isvis kai pasakis-ausys nulepti gali. Paaugliai jau taip bendrauja. O kol vaikai mazi- lai tai buna puciukai, putukai ir putytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 04 02, 11:28)
Na kaip cia pasakius, viskas gerai, viskas normaliai. Aisku 100 kartu geriau nei kokie peliukai ar pelytes.... Bet cia gi viskas kol vaikas mazas. Po to ateis toks laikas, kai ta vieta taip ir vadins - "ta vieta, ten, " ir pan. neaiskiais nurodymais.  O po to isvis kai pasakis-ausys nulepti gali. Paaugliai jau taip bendrauja. O kol vaikai mazi- lai tai buna puciukai, putukai ir putytes smile.gif

Na tai taip, cia juk ir kalbama kaip maziems vaikams ivardinti ta vietele mirksiukas.gif . Kai paaugs manau tikrai nebeliks ir sios bedos, zinos tikrai kaip ten vadinasi, ir variantu bus begale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 03 15, 12:45)
Mano mazoji , kai pamate pusbroliuko "galiuka", sako, mano tai grazesne dupce negu jo pimpaliukas smile.gif o kai pamate teti, tik atsikelusi su triusikais, sako, ooho, koks tetes pimpalas  doh.gif  griuk negyvas, nesusilaikiau nepradejusi juoktis  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif biggrin.gif doh.gif biggrin.gif geras cia

O mes tai vadiname putinu ir dupcinu tiek mergaitems tiek berniukams.
Atsakyti
Šiaip, tiesa sakant, seniai tiek juokiausi wink.gif perskaičiau visą temą, ir pati vit. C prisigaminau, ir vyrą prijuokinau beskaitydama kai kuriuos ypatingus variantus... vadinti tikraisiais vardais gana paprasta, bet sakykim norisi kaip nors delikačiau, o ne lytinėm lūpom ar kokia vulva, ar varpa.

Patiko iš minėtų Jūsų pavadinimų "putska" ir "pupcė" - išsirinksiu wink.gif

Berniuko vadinam "pupkis"/"pupkiukas", mes vaikystėj taip vyrukams vadinom, ir jokios traumos negavom, su niekuo nepainiojom (nors tiesa, visad būdavo juokinga kai kas paminėdavo vieną garsų kalbininką wink.gif)...

tai mergaitiški pavadinimai labai derinsis prie vyriškių wink.gif buvom pradėję vadinti "pupkyte", bet atrodė dirbtinai permontuota wink.gif
Atsakyti
mes vadiname "pypu,pypas"
Atsakyti
QUOTE(Ramunia @ 2009 04 06, 01:13)
Berniuko vadinam "pupkis"/"pupkiukas", mes vaikystėj taip vyrukams vadinom, ir jokios traumos negavom, su niekuo nepainiojom (nors tiesa, visad būdavo juokinga kai kas paminėdavo vieną garsų kalbininką wink.gif)...

mano močiutė pusbrolių atsimenu vadindavo pumputis. tai tokią pavardę kai išgirsdavau visad pagalvodavau "nepasisekė žmogui" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ramunia,2009 04 06, 02:13]
Šiaip, tiesa sakant, seniai tiek juokiausi wink.gif perskaičiau visą temą, ir pati vit. C prisigaminau, ir vyrą prijuokinau beskaitydama kai kuriuos ypatingus variantus... vadinti tikraisiais vardais gana paprasta, bet sakykim norisi kaip nors delikačiau, o ne lytinėm lūpom ar kokia vulva, ar varpa.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Pas mus vyrai turi "sysius", "sysiukus", o mes merginos tai "sysias" - tai mūsų vyresnelio samprotavimas pirmąkart pamačius išvystytą sesę. Šis įvardinimas šeimoje sėkmingai prigijo ir nekertanta per ausį.

Prisimenu yra buvę, kai sūnus 4 m. grįžęs iš darželio paklausė, kodėl jų grupės berniukas džiaugiasi, kad turi "gerą pimpalą", tada išaiškinau, kaip vadinasi ištikrųjų, o MB privardino ir kaip dar jis kartais yra pavadinamas: išeiliavo praktiškai visus čia jūsų paminėtus vardelius.
[Aš tik laukiau, kad iš tos inercijos nepridetų rusiškojo keiksmažodzio]. Tiesos žinojimas, jo žodynui, mano laimei, nepakenkė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incikas: 21 balandžio 2009 - 13:59
o mes vadinam visą tą vietą užpakaliuku, einam nusiplausim užpakaliuką, ir nusiplaunam kas vakarą viską ką reikia ten, mano mama man sakydavo einam plautis subinuko,kažkaip patikdavo man, o mano pusseserei teta sakydavo putyte,tai as susigėsdavau išgirdusi.
o mano mergina tai pervadina savaip ir sako užkalas,pati lūžta taip pasakiusi,o kelnaitės tai kakasėliai(nu tipo triusikėliai) rolleyes.gif
Atsakyti
O mes vadinam "dziundze" ir "putike", o sūnus turi "pimpaliuką". Uošvienė užpakalį "subiniuku" vadina, man patiko ir aš taip vadinu. Nieko čia gėdingo namatau.
Atsakyti
Mes tai "uodegyte" vadinam blush2.gif kazkaip prilipo tai taip ir pasiliko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 04, 19:25)
Mes tai "uodegyte" vadinam  blush2.gif  kazkaip prilipo tai taip ir pasiliko  ax.gif

Man ta putka negrazei skamba unsure.gif cia aisku mano nuomone,kaip kas nori tas taip vadina smile.gif
Atsakyti
As uz vadinima tikraisiais vardais bigsmile.gif .Makstyte,uzpakaliukas,penis arba varpa...Kam reikia issigalvoti tuos kitokius pavadinimus ? Gal cia kokie slapti kompleksai g.gif
Atsakyti
o as kazkaip daug net nei negalwojau,sakau kaip yra,uzpakaliukas arba putyte.Man tai labai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti