Sveikuciai
Na mes visa bendrai, vadinam - sikyne, arba sikilyne
O pacia intymiausia "sysia" . Visa tai su istemptom raidem ir su mielu tonu skamba visai simpatiskai.
Mano mazoji , kai pamate pusbroliuko "galiuka", sako, mano tai grazesne dupce negu jo pimpaliukas o kai pamate teti, tik atsikelusi su triusikais, sako, ooho, koks tetes pimpalas griuk negyvas, nesusilaikiau nepradejusi juoktis
Mes tai irgi vadiname pisiukas ir shika
as savo dukryte tai mokau sakyti, kad mergaites turi putukus, o berniukai piliukus bet is darzelio yra parisnesusi pimpalas, tai teveliui kartais pasako kad tetis turi pimplala ar darzelije koks berniukas, bet as vistiek sakau kad taip sakyti negrazu ir kad dedes ir berniukai turi piliukus
QUOTE(mammy22 @ 2009 03 22, 00:48)
as savo dukryte tai mokau sakyti, kad mergaites turi putukus, o berniukai piliukus bet is darzelio yra parisnesusi pimpalas, tai teveliui kartais pasako kad tetis turi pimplala ar darzelije koks berniukas, bet as vistiek sakau kad taip sakyti negrazu ir kad dedes ir berniukai turi piliukus
Paaiskinkit man prasau, kodel tokia neligybe, neteisybe ir visiskas logikos nebuvimas ?
- mergaites vietele vadinama normaliai, taip kaip ir visi (arba bent jau dauguma) normalus zmones vadina, o jau berniuko vieciuke vadinama kazkokiais tai kosminiais zodziais kuriu net lietuvisku zodziu sarase nera Kodel????
QUOTE(Heida @ 2008 08 12, 12:04)
Esu girdėjusi kaip čiulptuką dziundze vadina vieną kartą vaikščiojom visi lauke,mažė miegojo vežime, tai praeidamos pusamžės moteriškės pasakė, oi kaip vaikutis gražiai dziundzę čiulpia tai juokėmės su vyru dar ilgai iš šio pasakymo patyt tai sakom, užpakaliukas, ruriukas
Kai pagalvoji, kad ir pavardė tokia yra
QUOTE(1juraciukas @ 2009 03 22, 14:49)
Paaiskinkit man prasau, kodel tokia neligybe, neteisybe ir visiskas logikos nebuvimas ?
- mergaites vietele vadinama normaliai, taip kaip ir visi (arba bent jau dauguma) normalus zmones vadina, o jau berniuko vieciuke vadinama kazkokiais tai kosminiais zodziais kuriu net lietuvisku zodziu sarase nera Kodel????
kad vargu... kiek teko visokiu pavadinimu girdeti ir skaitineti, tai nelabai berniuko oranas pavadinimais lenkia meragaites.. abi vieciukes turi toookiu pavadinimu
tik keista, kad zmones ta vieta suvokia, kaip erdve fantazijai pasireiksti pvaz, paima ir pavercia vyr organus - pelemis, o mot organus - vistomis
QUOTE(mommy @ 2009 03 23, 23:52)
kad vargu... kiek teko visokiu pavadinimu girdeti ir skaitineti, tai nelabai berniuko oranas pavadinimais lenkia meragaites.. abi vieciukes turi toookiu pavadinimu
tik keista, kad zmones ta vieta suvokia, kaip erdve fantazijai pasireiksti pvaz, paima ir pavercia vyr organus - pelemis, o mot organus - vistomis
Vistomis arba yra teke girdeti ir kad kavos pupelem pavadina
O musu panele sugalvojo jog ten yra - ''pyplia''... o kai neistartavo bamba,tai sakydavo - ''bliublia'',tai labai graziai skambedavo - bliublia ir pyplia
nu nezinau ar verta kazkaip iskraipyti tuos pavadinimus. Maniskei is karto buvo sakoma, kad uzpakalis yra uzpakalis (tik kartais dar megsta pavadinti zopa, bet is jos lupu tai baisiai juokingai skamba)
Vyrai ir berniukai turi pimpaliukus, o metgaites turi putkas
Vyrai ir berniukai turi pimpaliukus, o metgaites turi putkas