Mes ir vadinam putyte...neiskraipom labai tikroves
QUOTE(Fanatikute @ 2009 02 23, 21:05)
mes taip pat
QUOTE(Viktute @ 2008 07 03, 14:03)
mes vadinam "pisiukas"
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles"
vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti
bet manau, kad si tema neturetu buti "delikati", juk tai naturalus dalykas tureti lytinius organus ir nereikia is to daryti "bedeles"
vienas kito "sandara" su vaikais jau esame isnagrineja ir kalbame taip:
visos Sandrutes, mamytes, babces, tetos ir mergytes turi pisiuka ir dubce;
mamytes, babces ir tetos turi dar ir krutis, todel nesioja liemenukus
kai vaikai pradeda matuotis mano liemenukus, nieko gedingo tame nematau ir ju nestabdau. kai isskalbtus drabuzius sukraunu i viena kruva, pradedame "porceliuoti" kelnaites: cia tavo, cia mano, cia Deivido ir t.t. ner cia ko raudonuoti ir nuogi namuose viens pries kita palakstome, nors ne nudistai esame
beje ir apie berniukiskus organus todel jau esame informuoti
Krisk negyvas pisiukas
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2009 02 03, 22:35)
As taip pat sakyciau, kad geriau vadinti daiktus tikraisiais vardais
o kokie tie tikrieji vardai? cia daug kas raso kad reikia tikruju vardu... as pritariu , bet ????
Gal kas galetu parasyti
Aš tai sakau "puncė", o berniukui "pelytė"
Tikrais vardais kaip tai nevadinu... Jie tikriausiai turėtų skambėti "makštis" ir "varpa"???
Dar varpa tai galima ištart, bet taip ir girdžiu, kai mazgė sako "makštis" - kažin kas ten gautųsi iš to žodžio
Nors ką aš žinau, gal kai jai bus trys metai - jau ir ištartų normaliai Bet man gražiau "puncė"
Tikrais vardais kaip tai nevadinu... Jie tikriausiai turėtų skambėti "makštis" ir "varpa"???
Dar varpa tai galima ištart, bet taip ir girdžiu, kai mazgė sako "makštis" - kažin kas ten gautųsi iš to žodžio
Nors ką aš žinau, gal kai jai bus trys metai - jau ir ištartų normaliai Bet man gražiau "puncė"
pisiukas gal labiau tiktų berniukam
mes vadinam arba "putytė" arba "putka", o užpakaliuką - "dupcė"
buvom davę pavadinimą "persikas", tačiau neprilipo, nes vaikas pasakė "koks gi čia persikas"
O maniškė "puzė" vadina
QUOTE(Fanatikute @ 2009 02 23, 22:05)
mes taip pat
nors maniske dar prastai sneka bet su pirsciuku parodo kur jos putyte,irgi zodziu neiskraipom
Pas mus moterys turi "putytes", vyrai - "pimpius", berniukai - "pimpiukus"
mes tai vadinam "munde", "mundyte" neklauskit bet nezinau kodel ir is kur taip pradejom vadinti o MB brolio mergytes vadina "kuky" (tiesa jos ne lietuves), bet maniskei irgi patiko toks pavadinimas
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 03 04, 16:52)
Pasikartosiu su savo klausimu
Ir kaip gi jusu vaikas reaguoja i normalia, tikraja pelyte???? Klausimu vaikui nekyla? Kokia cia gali buti pelyte, nesuprantu. Nepykit
Putkes, putukes, cypces, sisiokai, viskas normalu, bet tie persikai ir peliukai bei pelytes ir panasus normaliu zodziu ir pavadinimu panaudojimai
QUOTE(gedra1978 @ 2009 02 23, 09:39)
Kai vakare einam praustis, sakau:einam praustis putę ir šikutę, taip vadiman nu mazens ir jokiu klausimu nekyla, nors mums dabar dar tik 2,6 men, bet gerai zinom, kad berniukai ir vyrai turi kiausiukus ir pimpaliuka, o mergaites tik puciuka, pute, o kiausineliai pas mergaites yra giliai pilvukyje ir ju nematyti. Visa tai teko paaiskinti tada, kai pamate vyriskus organus pas drauges leliuka, jai tada iskilo begales klausimu. Atsakiau i visus klausimus taip, kaip is ties yra, nebandziau nieko isvedzioti ir juokauti, uztai dabar viska zino ir nieko neklausia.
Jeigu kada ziurint filma isgirsta ar pamato, kai dede su teta buciuojasi, tai sako:"man cia viska ir taip aisku, jie myli vienas kita...chmmmm, teti duok buciuka mamytei. ... As tai visus myliu:mama, teti, sese, mociute...visus visus...myliu myliu, myliu..."
Jeigu kada ziurint filma isgirsta ar pamato, kai dede su teta buciuojasi, tai sako:"man cia viska ir taip aisku, jie myli vienas kita...chmmmm, teti duok buciuka mamytei. ... As tai visus myliu:mama, teti, sese, mociute...visus visus...myliu myliu, myliu..."
labai graziai surašėt, tikrai nuoširdžiai - pagarba, kad mokat paaiškint, kad suprantat kad visa tai kas yra natūralu, jokiais būdais neturi būt gedinga smagu skaityt tokius postus, protingus ir logiškus, kokį vaiko seksualumą ugdysim tokis jis ir išaugs, jug didžiausi kompleksai kaip ir mūsų pačių esybė ateina iš mūsų vaikystės.
Papildyta:
QUOTE(1juraciukas @ 2009 03 10, 19:00)
Pasikartosiu su savo klausimu
Ir kaip gi jusu vaikas reaguoja i normalia, tikraja pelyte???? Klausimu vaikui nekyla? Kokia cia gali buti pelyte, nesuprantu. Nepykit
Putkes, putukes, cypces, sisiokai, viskas normalu, bet tie persikai ir peliukai bei pelytes ir panasus normaliu zodziu ir pavadinimu panaudojimai
taigi... aš irgi panasiai praeitam puslapi kalbėjau, tik man ir visi cypciai, sisiokai neatrodo normalu, jei yra gražių tam žodžių, kurie ir mažam ir dideliam aiškūs, o va kodėl sugalvot pavadinimus lyties organam kažkokius, neaišku, nejau ir rankas vaidnt reiktu kokias tai vardais ar kojytes sakykim eitukais arba spyriukais jug nuo to ir randasi kompleksai vaikam, ankstyvi lytiniai santykiai, neštumai, nuo vaikų kopūstuose ir pelyčių kelnėse...
nesupykit, bet logikos daug aš nerandu...