QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 03, 19:06)
man atrodo, kad putytė ir pimpaliukas yra normaliausi pavadinimai. kažkaip nei šis nei tas, kai tėveliai išradinėja naujus pavadinimus, o paskui vaikai pasimeta išgirdę, kad lytiniai organai vadinami kitaip.
vat butent, man kazkaip atrodo, kad jei jau tevai suranda kokius ten kitus pavadinimus, tai logiska manyti, kad ten yra kazkas gedingo, negero, todel juos reik vadint kazkaip kitaip, jug kojos tai nevadinam kokiu pavadinimu ir akytem taip pat nesugalvojam kokio tai kito pavadinimo, o kuo skiriasi putyte ir pimpaliukas, jie gi niekuo negedingi, negi gedinames kad turim ausis, tai kam vaikus taip traumuot. kazkokia nesamone man skamba kai berniuko pimpaliuka vadina peliuku, o tai vaikas to gyvunelio netapatina su tuo kas kelnese? ir kaip tas kur begioja per toma ir dzeri pateko i jo kelnes ir kodel dabar ten gyvena, na nezinau man rodos baime galima ivaryt vaikui
zodziu jei jau turim tai kuo gamta apdovanojo tai dziaukimes o ne gedinkimes tada ir seksualiniu problemu man rodos bus maziau ir meiles savo kunui ir pagarba viens kitam ir daug geru dalyku agituoju pamirst kad vaikai uzgimdavo kopustuose, neprimigtynai, bet siulau