Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 03, 19:06)
man atrodo, kad putytė ir pimpaliukas yra normaliausi pavadinimai. kažkaip nei šis nei tas, kai tėveliai išradinėja naujus pavadinimus, o paskui vaikai pasimeta išgirdę, kad lytiniai organai vadinami kitaip.

vat butent, man kazkaip atrodo, kad jei jau tevai suranda kokius ten kitus pavadinimus, tai logiska manyti, kad ten yra kazkas gedingo, negero, todel juos reik vadint kazkaip kitaip, jug kojos tai nevadinam kokiu pavadinimu ir akytem taip pat nesugalvojam kokio tai kito pavadinimo, o kuo skiriasi putyte ir pimpaliukas, jie gi niekuo negedingi, negi gedinames kad turim ausis, tai kam vaikus taip traumuot. kazkokia nesamone man skamba kai berniuko pimpaliuka vadina peliuku, o tai vaikas to gyvunelio netapatina su tuo kas kelnese? ir kaip tas kur begioja per toma ir dzeri pateko i jo kelnes ir kodel dabar ten gyvena, na nezinau man rodos baime galima ivaryt vaikui unsure.gif
zodziu jei jau turim tai kuo gamta apdovanojo tai dziaukimes o ne gedinkimes tada ir seksualiniu problemu man rodos bus maziau ir meiles savo kunui ir pagarba viens kitam ir daug geru dalyku 4u.gif agituoju pamirst kad vaikai uzgimdavo kopustuose, neprimigtynai, bet siulau 4u.gif
Atsakyti
o mes tai vadinam "pukte" smile.gif
Atsakyti
Kai dukra paklause: kodel berniukai sysioja atsistoje?As atsakiau: nes turi pimpaliukus. O karta ziurejom filma ir isgirdo fraze: kai spirsiu i kiausus... paklause: kas tie kiausiai. Ramiai atsakiau: tai kas vyrams kabo tarp koju. blush2.gif Gal ir tiesmukiskai atsakiau sesemetei, bet klausimu jai daugiau jau jokiu neiskilo. As megstu daiktus vadinti taip, kaip jie vadinasi. Nenoriu iskraipyti, kad vaikai nesusipainiotu ir kad netektu veliau mamai raudonuoti del nevietoj pasakytu iskraipymu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanetyte @ 2009 02 02, 21:20)
vat butent, man kazkaip atrodo, kad jei jau tevai suranda kokius ten kitus pavadinimus, tai logiska manyti, kad ten yra kazkas gedingo, negero, todel juos reik vadint kazkaip kitaip, jug kojos tai nevadinam kokiu pavadinimu ir akytem taip pat nesugalvojam kokio tai kito pavadinimo, o kuo skiriasi putyte ir pimpaliukas, jie gi niekuo negedingi, negi gedinames kad turim ausis, tai kam vaikus taip traumuot. kazkokia nesamone man skamba kai berniuko pimpaliuka vadina peliuku, o tai vaikas to gyvunelio netapatina su tuo kas kelnese? ir kaip tas kur begioja per toma ir dzeri pateko i jo kelnes ir kodel dabar ten gyvena, na nezinau man rodos baime galima ivaryt vaikui  unsure.gif
zodziu jei jau turim tai kuo gamta apdovanojo tai dziaukimes o ne gedinkimes tada ir seksualiniu problemu man rodos bus maziau ir meiles savo kunui ir pagarba viens kitam ir daug geru dalyku  4u.gif agituoju pamirst kad vaikai uzgimdavo kopustuose, neprimigtynai, bet siulau  4u.gif

labai teisingai parasyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat sakyciau, kad geriau vadinti daiktus tikraisiais vardais drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
mes irgi vadinam putyte biggrin.gif man kažkaip nepriimtina,svetimi vardai kaip pelytės ir tt...
Atsakyti
QUOTE(jomantukass @ 2009 02 03, 18:55)
Kai dukra paklause: kodel berniukai sysioja atsistoje?As atsakiau: nes turi pimpaliukus. O karta ziurejom filma ir isgirdo fraze: kai spirsiu i kiausus...  paklause: kas tie kiausiai. Ramiai atsakiau: tai kas vyrams kabo tarp koju. blush2.gif  Gal ir tiesmukiskai atsakiau sesemetei, bet klausimu jai daugiau jau jokiu neiskilo. As megstu daiktus vadinti taip, kaip jie vadinasi. Nenoriu iskraipyti, kad vaikai nesusipainiotu ir kad netektu veliau mamai raudonuoti del nevietoj pasakytu iskraipymu.  g.gif
Papildyta:
labai teisingai parasyta  drinks_cheers.gif

aš ir sakau daiktus reikia vadinti tikraisiais vardais. Tik reikia mažiesiems paaiškinti jiems suprantamai ir aiškiai. Kartais kyla mažajai kokių klausimų, blush2.gif kad reikia ir man galvą pasukti g.gif kaip čia jai gražiai ir aiškiai paaiškinti.
Atsakyti
as uz tai,kad daiktus vadinti tik tikraisiais vardais biggrin.gif todel nuo mazumes mes ten vadiname "putyte" ir nieko keisto cia nera smile.gif
Atsakyti
Aš tai sakau visos mergaites turi "putytes", o berniukai "pimpaliukus".
Atsakyti
As irgi taip sakau, nemanau, kad reikia kazkaip kitaip vadinti, nors manoji per daug neklausineja.
Atsakyti
"cypa" vadinam ax.gif
Atsakyti
Kai vakare einam praustis, sakau:einam praustis putę ir šikutę, taip vadiman nu mazens ir jokiu klausimu nekyla, nors mums dabar dar tik 2,6 men, bet gerai zinom, kad berniukai ir vyrai turi kiausiukus ir pimpaliuka, o mergaites tik puciuka, pute, o kiausineliai pas mergaites yra giliai pilvukyje ir ju nematyti. Visa tai teko paaiskinti tada, kai pamate vyriskus organus pas drauges leliuka, jai tada iskilo begales klausimu. Atsakiau i visus klausimus taip, kaip is ties yra, nebandziau nieko isvedzioti ir juokauti, uztai dabar viska zino ir nieko neklausia.
Jeigu kada ziurint filma isgirsta ar pamato, kai dede su teta buciuojasi, tai sako:"man cia viska ir taip aisku, jie myli vienas kita...chmmmm, teti duok buciuka mamytei. ... As tai visus myliu:mama, teti, sese, mociute...visus visus...myliu myliu, myliu..." bigsmile.gif
Atsakyti
mes turim putyte,o brolis ir tetis pimpala.is savo vaikystes pamenu dziundze.siaip man graziau putyte, uzpakaliukas,ruryte,kai einam praustis sakau kad begam plaut pelytei putyte,ruryte.aiskinu kad moteris turi praustis ir but tvarkingos,kvepeti.geriau skiepykim mergytem svara ir higiena,negu sukam galvas kaip kuno vieteles vadint,uzaugs dar ne tokiu pavadinimu suzinos.manoji paklausia o ka turi katineliai ar suniukai-aiskinu taip pat kad katinelis berniukas -pimpaliuka,o katinelis mergaite-putyte biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti