Aš savo sūnučiams paaiškinau, kad sesė turi putytę. Kažkaip į galvą neatėjo joks kitas žodis. O berniukai turi peliukus arba pimpaliukus.
sveikos, mes tai vadinam, pipute, pypsute, man kažkaip prilipo, mergaitei 5 metukai, vis dar taip tebevadina. o putka tai man
ir daug draugių pasiskolino tą pavadinimą iš mūsų, savo mergytem.
Papildyta:
beje '' sypse'' irgi gražiai skamba
ir daug draugių pasiskolino tą pavadinimą iš mūsų, savo mergytem.
Papildyta:
QUOTE(aureda @ 2008 12 17, 16:01)
mes vadinam "sypse"
beje '' sypse'' irgi gražiai skamba
QUOTE(žanin @ 2008 11 26, 21:02)
Aš savo sūnučiams paaiškinau, kad sesė turi putytę. Kažkaip į galvą neatėjo joks kitas žodis. O berniukai turi peliukus arba pimpaliukus.
Bus jums, kai mergaite susimastis isgirdusi kur zodi- peliukas. Kai paklaus
man irgi visai nieko "putyte" bet viresnelei kazkaip negraziai skamba ji ant mane pyksta, kad vaika negraziai mokau
dabar vadinsiu "sypse"
dabar vadinsiu "sypse"
mes tai tiesiog vadinam putyte ir pimpeliukas, viena diena uzciokino vaikas kaip prausiuosi ir nubegus pas tete sako : tet, kodel pas mama ant putytes barzda auga
Mes sakom, kad mergytes turi putytes, o berniukai pelytes. Nuogo kuno nesigedijam. Vaikas zino, kas ka turi, kodel turi ir pan. Yra ir mamos triusikeliai bei liemeneles ismatuotos, palyginta su tetuko. Dar esu girdejus, kad kiti vadina kiska, nu tipo kaip kaciukas.
QUOTE(Agnieska3 @ 2009 01 27, 17:10)
Mes sakom, kad mergytes turi putytes, o berniukai pelytes. Nuogo kuno nesigedijam. Vaikas zino, kas ka turi, kodel turi ir pan. Yra ir mamos triusikeliai bei liemeneles ismatuotos, palyginta su tetuko. Dar esu girdejus, kad kiti vadina kiska, nu tipo kaip kaciukas.
Nesupyk, bet man smalsu
Jei jus nesigedijat nuogo kuno, mergaites vieta vadinate normaliai-putyte, tai ko tada ta berniuka pelyte vadinate? Viskas gerai , viskas kaip ir yra ir se tau kad nori-peliukas. Taip tada ir sakytumet pimpaliukas ar panasiai? Cia tik siaip, nesikabinejant o pastebint
O tai kaip tada jus vadinate ta, kuri urvelyje gyvena ir suri grauzia? laksto su ilga uodegute, cypia ir katinus erzina?????????????
Reikėtų įvardinti ir paaiškinti kas tai yra, kad po to nebūtų nesąmonių. Buvo labai juokinga kai kartą netyčia dukrytė pamatė nuogą vyrą ir pradėjo šaukti: "Tetės ilga šikna!!!" O dar geriau buvo kai mano mama maža buvo. Pamatė senelį su trumpikėmis iš vandens išlipantį(nu, kai šlapios, labai viskas išryškėja) ir ant viso pliažo pradėjo šaukti: "Tėvelis į kelnes prikakojo!!!"
QUOTE(Kristinaki @ 2009 02 02, 19:54)
Mes vadinam sisyte, anyta taip uzvadino ir labai mums patiko, juk sisiuka darom, tai sisyte ir vadinam.
Manau, kad ir aisku ir visai grazu
QUOTE(Song @ 2008 07 03, 12:39)
Mes vadinam "putka" Is vienos drauges isgirdau, man patiko-juokingai, ne super rimtai ir neakcentuojant
o mano mazyte kai buvo vadinom putuku,a visai gerai buvo,o dabar jau didele tai kai pasako ,o bakuriukas dar mazytis tai ji gedinosi jo daikciuka ivardint,tai sakydavo nu tas daikciukas ,o dabar tai ir pimpaliukas,ir pypukas ai visaip