na taip ir būna kad vaikai "negražių" žodžių prisigaudo darželyje ir aplinkoje. atrodo mokai "siusoti, kakų", o vieną dieną ateina ir pareiškia"šiandien darželyje tas apsimyžo, tas pašiko"
QUOTE(sena niekšė @ 2008 11 18, 03:09)
wow mano vaikystėj šikti ir myžti skaitėsi vos ne keiksmažodžiai...
Nezinau, man ir dabar tai prilygsta keiksmazodziui. Nors... ...pati dar kartais ne taip susikeikiu... , bet sie zodziai man nepriimtini nei namuose nei viesumoje. O vaikai kalba tai, ka girdi.
Mano viena pazystama, kai pyksta ant vaiko...
***** isvadina. As jai ir sakau. Palauk palauk, uzaugs vaikas, tai tave pacia taip toli pasius, kad kelio namo nerasi
Mes pupsu vadinam
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 16, 15:31)
Šiaip man irgi negražu tos visos putkos, dziundzės, bet manau svatbiausia nevadint kitais vardais, kaip kad žibutės, bitutės, gėlytės. Gal ir gražu ir prie svetimų gražiau skamba, bet nereikia vaiko painioti.
Jooo, kad nebūtų kaip tam anekdote, kai tėvai vaikui išaiškinio, kad ****** tai tokios gėlės, kur auga pas močiutę- pelargonijos. Tai paskui vaikas, nuėjęs į svečius ir pamatęs ant lango pelargonijas, išpyškino:"Žiūrėkit, kiek ***** prisiveisę"
Nors kita vertus, tai įpročio ir šeimos susitarimo reikalas. Kas vieniems norma, kitiems gali atrodyti siaubingai.
Papildyta:
QUOTE(Giko @ 2008 11 18, 11:21)
Mes pupsu vadinam
Iš visų perskaitytų man šitas priimtiniausias pasirodė. Nors mes, deja, pute vadinam - net nežinau, kas pirmas pasakė šį žodį ar jau iš darželio parsinešė
Mano drauges dukrytės auklė pavadino putonu ir mergytei taip prilipo bet man gražu ir nevulgaru ( o ir nevisi iš kart supranta )
QUOTE(alicka @ 2008 08 21, 14:09)
nezinau kodel tevams kyla tokiu minciu? absurdas ar is kvailumo, atleiskit uz issireiskima, ar is neturejimo ka veikt...
visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...
kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???
visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...
kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???
mano vaikai tai zino,kad mergaites turi rukute ir putyte,o berniukai pimpaliuka ir rukute.va.
QUOTE(gerdute50 @ 2008 11 25, 17:58)
mano vaikai tai zino,kad mergaites turi rukute ir putyte,o berniukai pimpaliuka ir rukute.va.
O kas ta rukute? Tipo ruryte? Jei jau putyte ir pimpaliukas yra, tai tada, manau, kad ir uzpakaliukas ar ruryte sio reikalo nebepagadins. Arba as kazka ne taip supratau
Vyras pavadino ta vietele taupykle
As kazkaip niekaip neakcentuoju. Uzpakali vadinu uzpakaliu , o ta vietele kai pasisioja pasakau nusisluostik ten kur slapia
As kazkaip niekaip neakcentuoju. Uzpakali vadinu uzpakaliu , o ta vietele kai pasisioja pasakau nusisluostik ten kur slapia