Įkraunama...
Įkraunama...

Delikati tema mergyčių mamoms

na taip ir būna kad vaikai "negražių" žodžių prisigaudo darželyje ir aplinkoje. atrodo mokai "siusoti, kakų", o vieną dieną ateina ir pareiškia"šiandien darželyje tas apsimyžo, tas pašiko" blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 11 18, 03:09)
wow  blink.gif mano vaikystėj šikti ir myžti skaitėsi vos ne keiksmažodžiai...

Nezinau, man ir dabar tai prilygsta keiksmazodziui. Nors... ax.gif ...pati dar kartais ne taip susikeikiu... blush2.gif , bet sie zodziai man nepriimtini nei namuose nei viesumoje. O vaikai kalba tai, ka girdi.
Mano viena pazystama, kai pyksta ant vaiko...
isvadina. As jai ir sakau. Palauk palauk, uzaugs vaikas, tai tave pacia taip toli pasius, kad kelio namo nerasi schmoll.gif
Atsakyti
Mes pupsu vadinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 16, 15:31)
Šiaip man irgi negražu tos visos putkos, dziundzės, bet manau svatbiausia nevadint kitais vardais, kaip kad žibutės, bitutės, gėlytės. Gal ir gražu ir prie svetimų gražiau skamba, bet nereikia vaiko painioti.

Jooo, kad nebūtų kaip tam anekdote, kai tėvai vaikui išaiškinio, kad ****** tai tokios gėlės, kur auga pas močiutę- pelargonijos. Tai paskui vaikas, nuėjęs į svečius ir pamatęs ant lango pelargonijas, išpyškino:"Žiūrėkit, kiek ***** prisiveisę" lotuliukas.gif

Nors kita vertus, tai įpročio ir šeimos susitarimo reikalas. Kas vieniems norma, kitiems gali atrodyti siaubingai.
Papildyta:
QUOTE(Giko @ 2008 11 18, 11:21)
Mes pupsu vadinam  ax.gif

Iš visų perskaitytų man šitas priimtiniausias pasirodė. Nors mes, deja, pute vadinam - net nežinau, kas pirmas pasakė šį žodį ar jau iš darželio parsinešė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mojo: 19 lapkričio 2008 - 13:45
Mano drauges dukrytės auklė pavadino putonu ir mergytei taip prilipo biggrin.gif bet man gražu ir nevulgaru ( o ir nevisi iš kart supranta cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2008 11 19, 14:47)
Jooo, kad nebūtų kaip tam anekdote, kai tėvai vaikui išaiškinio, kad ****** tai tokios gėlės, kur auga pas močiutę- pelargonijos. Tai paskui vaikas, nuėjęs į svečius ir pamatęs ant lango pelargonijas, išpyškino:"Žiūrėkit, kiek ***** prisiveisę" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2008 08 21, 14:09)
nezinau kodel tevams kyla tokiu minciu? absurdas ar is kvailumo, atleiskit uz issireiskima, ar is neturejimo ka veikt...

visi normalus zmones vadina daiktus savais vardais. ta pati seimoje darome ir mes ir nesukame del to galvos...

kodel nekuriate temos ir neklausiate kaip reikia vadinti klausymo organus???

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vaikai tai zino,kad mergaites turi rukute ir putyte,o berniukai pimpaliuka ir rukute.va. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2008 11 25, 17:58)
mano vaikai tai zino,kad  mergaites turi rukute ir putyte,o berniukai pimpaliuka ir rukute.va. biggrin.gif

O kas ta rukute? Tipo ruryte? Jei jau putyte ir pimpaliukas yra, tai tada, manau, kad ir uzpakaliukas ar ruryte sio reikalo nebepagadins. Arba as kazka ne taip supratau ax.gif
Atsakyti
Vyras pavadino ta vietele taupykle lotuliukas.gif
As kazkaip niekaip neakcentuoju. Uzpakali vadinu uzpakaliu , o ta vietele kai pasisioja pasakau nusisluostik ten kur slapia ax.gif
Atsakyti
Kai buvo maža ir šveplavo užpakalį vadindavo pupaliu, taip ir liko, eik plauti pupalio.
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 11 26, 15:41)
Kai buvo maža ir šveplavo užpakalį vadindavo pupaliu, taip ir liko, eik plauti pupalio.

user posted image
Atsakyti