Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana nėštukei :)

gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
as dziaugiausi gavusi parduotuviu cekiu 4u.gif
Atsakyti
o man tai noretusi gauti kazka labai miela, ar tai kojinytes kokias ranku darbo, ar pirstinytes wub.gif
Atsakyti
va ką aš dovanosiu draugei. pati laaabai tokios norėčiau
user posted image
beje, pirkau dovana.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 17 balandžio 2009 - 16:40
tikriausiai pati geriausia dovana nestukei

http://www.tingis.lt/T-mo41.php

nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupaz @ 2009 05 01, 18:30)
tikriausiai pati geriausia dovana nestukei

http://www.tingis.lt/T-mo41.php

nestuke.gif  thumbup.gif

Tai tikrai super dovana, bet kainyte ir grazi. jei tokia dovana gauciau, tai butu super thumbup.gif thumbup.gif

O neštukei kažin ar išdryščiau ką padovanoti, geriau kai gimsta vaikelis apipilti dovanomis. Nėštukiai labiau pasisiulyčiau padėti, jei ko reikėtu, kad padėt sėkmingai išvaikčioti iki vaikučio gimimo.
Atsakyti
Priklausomai kaip žmogus gyvena... turi viską, ar daug ko trūksta ax.gif Man labai patiko knyga apie vaikučių auklėjimą ir nėštukės priežiūra, bet kuriai tiktų dovanų kuponas, ar čekis kokioms laisvalaikio pramogoms ar grožio procedūroms... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 06 20, 23:45)
Priklausomai kaip žmogus gyvena... turi viską, ar daug ko trūksta  ax.gif  Man labai patiko knyga apie vaikučių auklėjimą ir nėštukės priežiūra, bet kuriai tiktų dovanų kuponas, ar čekis kokioms laisvalaikio pramogoms ar grožio procedūroms...  ax.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu
Atsakyti
Netycia uztikau temele ir susidomejau.

Kai laukiausi pirmo, tai apie dovanas net negalvojau, ir taip jauciausi kaip dovana gavusi. Rupinausi daiktais leliukui.
O dabar kai laukiuosi antro, tai mastau, kad kaip malonu butu, jei kas suzinoje pasveikintu su tuo, kad laukiuosi, ir padovanotu ka nors malonaus paciai besilaukianciai. Na, man patiktu bilietai i spektakli ar kokia malonia procedura, ar siaip kas nors is poilsio ir atsipalaidavimo srities. Ar uzsakyti namu tvarkytoja, kad issveistu visus namus..
Nes siaip bent jau nestumo pradzioj tai man bloga, silpna ir nieko nesinori (ypac dirbti). Taip kad dovanos nestukems yra sveikintinos 4u.gif, kad praskaidrintu sunkias dienas.
Atsakyti
Manau kad tokia dovanele turetu kiekvienai nestukei patikti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 09 15, 23:35)
Manau kad tokia dovanele turetu kiekvienai nestukei patikti smile.gif

Kaip super thumbup.gif thumbup.gif , na aš jau nebe nėštukė, bet tokio daikto nooooooriuuuuuuu g.gif Kur jį galima isigyti?Ir kaip jis vadinasi?
Atsakyti
labai gera dovana vilnones koines. Kai gimsta maziukas jas mauti. Sia dovana labiausiai dziaugiausi. Aisku smagu gauti ir fotosesijai ceki arba molio rankytes ir kojytes antspaudui.
Atsakyti