tu gal pati [pirma pradėk įrodinėt savo teiginį. Labai jau kategoriška esi. Dirbu maisto srityje, tai patikėk, paprastai nesišvaistau tokiom nesąmonėm, taip kad pirma dešimt kartų pagalvok, o tik tada šauk.
QUOTE(Undinencija @ 2010 11 18, 00:00)
šiaip jau reiktų įsiskaityt, ką kiekeviena E reiškia, o nepult, va pamačiau E, tai iškart blogis
siaip gerai zinau kad ne visi E blogis
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2010 11 17, 23:54)
tu gal pati [pirma pradėk įrodinėt savo teiginį. Labai jau kategoriška esi. Dirbu maisto srityje, tai patikėk, paprastai nesišvaistau tokiom nesąmonėm, taip kad pirma dešimt kartų pagalvok, o tik tada šauk.
nezadu zaisti vaiku zaidimus ir irodineti
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 18, 00:05)
siaip gerai zinau kad ne visi E blogis
Papildyta:
Papildyta:
tu kaip visada. Tai kodėl man siūlai juos žaisti ir liepi įrodinėt. kaži ar gerai žinai. Oi mergyt, mergyt.......
QUOTE(astisius @ 2010 11 18, 09:18)
tu kaip visada. Tai kodėl man siūlai juos žaisti ir liepi įrodinėt. kaži ar gerai žinai. Oi mergyt, mergyt.......
as esu as. siaip tema ne apie tai
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 18, 16:01)
as esu as. siaip tema ne apie tai
O kur perkat maistą?
QUOTE(Saulužė @ 2010 11 19, 13:26)
O kur perkat maistą?
ziurint ka nes ne viska perku
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 20, 22:09)
as radau ir naturalu buda kaip susitvarkyti veiduka.
koki?
QUOTE(agnuske @ 2010 11 20, 22:14)
koki?
nenoriu nieko reklamuoti, bet naudoju artistri kosmetika. ji naturali ir veida ir isilgai ir skersai susitvarkiau
Tai gal ir nereklamuokit. "Artistry" parduodama per platintojus (eilinis MLM'as) ir priklauso garsiam "AMWAY" brand'ui, kuriam ekologijos skyrelyje išvis ne vieta
Tiek chemijos, kiek yra šioje kosmetikoje dar reiktų paieškoti, kaip beje ir kainos, kurios neadekvačiai aukštos. Eilinis smegenų plovimas.
Kas norėsit, tai galėsiu nurašyt pilną "Artistry luxury" kremo sudėtį, nes teko 'laimė' išsiaiškint, kai bruko pasaldintais liežuviais..kaina jo, nei daug, nei mažai - man asmeniškai siūlė už 700 Lt. "su centais', bet kaip ne man, tai kainuotų vos ne 1000 Lt Ai tiesa, pamiršau, kaip dovaną prideda kažkokią mentelę kremui pakabinti
Gal kas norit susitvarkyt veido odelę parabenais?
Tiek chemijos, kiek yra šioje kosmetikoje dar reiktų paieškoti, kaip beje ir kainos, kurios neadekvačiai aukštos. Eilinis smegenų plovimas.
Kas norėsit, tai galėsiu nurašyt pilną "Artistry luxury" kremo sudėtį, nes teko 'laimė' išsiaiškint, kai bruko pasaldintais liežuviais..kaina jo, nei daug, nei mažai - man asmeniškai siūlė už 700 Lt. "su centais', bet kaip ne man, tai kainuotų vos ne 1000 Lt Ai tiesa, pamiršau, kaip dovaną prideda kažkokią mentelę kremui pakabinti
Gal kas norit susitvarkyt veido odelę parabenais?
Rasma skersai ir išilgai
turbūt nėra nei vieno produkto parduotuvėje, kuriame nebūtų E, o gaila. net duona su E..