Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto priedai

tu gal pati [pirma pradėk įrodinėt savo teiginį. Labai jau kategoriška esi. Dirbu maisto srityje, tai patikėk, paprastai nesišvaistau tokiom nesąmonėm, taip kad pirma dešimt kartų pagalvok, o tik tada šauk.
Atsakyti
šiaip jau reiktų įsiskaityt, ką kiekeviena E reiškia, o nepult, va pamačiau E, tai iškart blogis smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinencija: 17 lapkričio 2010 - 23:01
QUOTE(Undinencija @ 2010 11 18, 00:00)
šiaip jau reiktų įsiskaityt, ką kiekeviena E reiškia, o nepult, va pamačiau E, tai iškart blogis  smile.gif

siaip gerai zinau kad ne visi E blogis
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2010 11 17, 23:54)
tu gal pati [pirma pradėk įrodinėt savo teiginį. Labai jau kategoriška esi. Dirbu maisto srityje, tai patikėk, paprastai nesišvaistau tokiom nesąmonėm, taip kad pirma dešimt kartų pagalvok, o tik tada šauk.

nezadu zaisti vaiku zaidimus ir irodineti
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 18, 00:05)
siaip gerai zinau kad ne visi E blogis
Papildyta:
nezadu zaisti vaiku zaidimus ir irodineti

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu kaip visada. Tai kodėl man siūlai juos žaisti ir liepi įrodinėt. biggrin.gif biggrin.gif g.gif g.gif kaži ar gerai žinai. Oi mergyt, mergyt.......
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 11 18, 09:18)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tu kaip visada. Tai kodėl man siūlai juos žaisti ir liepi įrodinėt.  biggrin.gif  biggrin.gif  g.gif  g.gif kaži ar gerai žinai. Oi mergyt, mergyt.......

as esu as. siaip tema ne apie tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 18, 16:01)
as esu as. siaip tema ne apie tai tongue.gif

O kur perkat maistą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 11 19, 13:26)
O kur perkat maistą? 4u.gif

ziurint ka smile.gif nes ne viska perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 11 20, 22:09)
as radau ir naturalu buda kaip susitvarkyti veiduka.

koki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 11 20, 22:14)

nenoriu nieko reklamuoti, mirksiukas.gif bet naudoju artistri kosmetika. ji naturali ir veida ir isilgai ir skersai susitvarkiau thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal ir nereklamuokit. "Artistry" parduodama per platintojus (eilinis MLM'as) ir priklauso garsiam "AMWAY" brand'ui, kuriam ekologijos skyrelyje išvis ne vieta biggrin.gif
Tiek chemijos, kiek yra šioje kosmetikoje dar reiktų paieškoti, kaip beje ir kainos, kurios neadekvačiai aukštos. Eilinis smegenų plovimas.

Kas norėsit, tai galėsiu nurašyt pilną "Artistry luxury" kremo sudėtį, nes teko 'laimė' išsiaiškint, kai bruko pasaldintais liežuviais..kaina jo, nei daug, nei mažai - man asmeniškai siūlė už 700 Lt. "su centais', bet kaip ne man, tai kainuotų vos ne 1000 Lt umn.gif biggrin.gif Ai tiesa, pamiršau, kaip dovaną prideda kažkokią mentelę kremui pakabinti biggrin.gif
Gal kas norit susitvarkyt veido odelę parabenais? smile.gif
Atsakyti
Rasma thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif skersai ir išilgai hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
turbūt nėra nei vieno produkto parduotuvėje, kuriame nebūtų E, o gaila. net duona su E..
Atsakyti