Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto priedai

QUOTE(Jolete @ 2009 05 19, 11:12)
Nu Kėdainių konservų fabrikas nerašo jokio brudo ant etiketės, nors ką ten gali žinoti  g.gif

kažkur esu skaičiusi, ar interviu girdėjusi, kodėl Kėdainių konservų fabriko produktuose nėra konservantų. Aiškino jų gamybos atstovė, kad jie iš senų laikų turi kažkokius didelius kaitinimo indus (nežinau, kaip jie vadinasi), viską gerai apdoroja temperatūra ir taip sutaupo ant maisto priedų. Perkam jų gamybos pomidorų padažus, tai tikrai - pastovėję supelija smile.gif
Atsakyti
Aha, pelėsis yra geras ženklas. Juk taip ir garsieji prancūziški sūriai astirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 16, 18:01)
O argi nėra ekologiškos sojos? Ji tikrai nebus GM  wink_3.gif

Buna biggrin.gif ,bet daugumoj neekologiska
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 14:20)
kažkur esu skaičiusi, ar interviu girdėjusi, kodėl Kėdainių konservų fabriko produktuose nėra konservantų. Aiškino jų gamybos atstovė, kad jie iš senų laikų turi kažkokius didelius kaitinimo indus (nežinau, kaip jie vadinasi), viską gerai apdoroja temperatūra ir taip sutaupo ant maisto priedų. Perkam jų gamybos pomidorų padažus, tai tikrai - pastovėję supelija smile.gif

Labai liūdnas pomidorų kiekis tuose padažuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiga Niki @ 2009 12 18, 19:13)
Buna  biggrin.gif ,bet daugumoj neekologiska

Tikrai visko yra is ekologisku soju.Net PC visko yra eko skyrelyje...

QUOTE(Jolete @ 2009 12 18, 19:23)
Labai liūdnas pomidorų kiekis tuose padažuose  verysad.gif

Taip, bet uztai skanus biggrin.gif , o vat nusipirkau paskutini karta ekologiska, kazkoki italiska kecupa- ko tik nedariau , druskos, pipiru , vel druskos biggrin.gif - nu grynas pomidoras ir daugiau nieko - kaip sultys, tik tirstas, o skonio receptoriai nori kecupo, to ano- skanaus!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 18, 19:38)

Taip, bet uztai skanus biggrin.gif , o vat nusipirkau paskutini karta ekologiska, kazkoki  italiska kecupa- ko tik nedariau , druskos, pipiru , vel druskos biggrin.gif - nu grynas pomidoras ir daugiau nieko - kaip sultys, tik tirstas, o skonio receptoriai nori kecupo, to ano- skanaus!!  biggrin.gif

Bet labai mažai sudėtyje pačių pomidorų, o tai kas keičia pomidorus??? Krakmolas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 29, 13:22)
VICI tikrai naudoja ir pavojingus priedus, neseniai teko nusipirkt tokį gaminį ax.gif

Kas galit parodykit nors vieną vičiūnų valgomą gaminį,jau nekalbu apie ekologiškumą.
Galit sakyti, kad yra duona, su tuo sutinku. Ekologišką duoną iškepti smegenų nereikia, sumetei ekologiškus miltus, cukrų, raugą ir turi ekologišką duoną. O kas toliau?
Visi kiti prodktai gaminami su didžiulėmis dozėmis "vitaminų" E. Valgom ir "lieknėjam" bei "sveikėjam" .

Prieš pirkdami masinės gamybos produktus Būtinai pasidomėkit jų sudetimi.
Atsakyti
jei nori ilgiau pats gyventi ir kad vaikai gyventu tai turi arba nieko nevalgyti arba savo viska augintis ir darytis. nes kitaip tai be sansu gyventi normalu ir sveika gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Mauryte @ 2009 12 17, 15:14)
Aha, pelėsis yra geras ženklas. Juk taip ir garsieji prancūziški sūriai astirado biggrin.gif

Bet ar tirai pelesis visada geras zenklas g.gif ? Pvz. kai kurios duonytes labai greitai pelija, tai mano mociute visada sakydavo, kad kazkas ne taip su duona kuri per kelias dienas supelija. Nes anksciau kaimuose kur jau tikrai naturalias kepdavo, paprastai ta darydavo karta i savaite..
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 19, 23:27)
Bet ar tirai pelesis visada geras zenklas  g.gif  ? Pvz. kai kurios duonytes labai greitai pelija, tai mano mociute visada sakydavo, kad kazkas ne taip su duona kuri per kelias dienas supelija. Nes anksciau kaimuose kur jau tikrai naturalias kepdavo, paprastai ta darydavo karta i savaite..

plastikinė pakuotė, sandarios duoninės daro savo. reik laikyt sausai ir sudžius, o ne pelys. jei laikau lėkštėj, uždengus tinkleliu nuo musių, visada sudžiūna, palieku pakuotėj - pelyja.
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 19, 21:27)
Bet ar tirai pelesis visada geras zenklas  g.gif  ? Pvz. kai kurios duonytes labai greitai pelija, tai mano mociute visada sakydavo, kad kazkas ne taip su duona kuri per kelias dienas supelija. Nes anksciau kaimuose kur jau tikrai naturalias kepdavo, paprastai ta darydavo karta i savaite..

karta i savaite?? mano mociute kepdavo duonos menesiui,pusantram ir ta duonyte nei supelydavo,nei sugesdavo,nei sukietedavo,kad labai jau labai ax.gif
Ir dabar viena tik duona perku,kuri man primena namine ir issilaiko menesi ax.gif

+
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 05, 11:24)
karta i savaite?? mano mociute  kepdavo duonos menesiui,pusantram ir ta duonyte nei supelydavo,nei sugesdavo,nei sukietedavo,kad labai jau labai ax.gif
Ir dabar viena tik duona perku,kuri man primena namine ir issilaiko menesi ax.gif
+

Prašom pavadinimą ir kepėją išduoti mirksiukas.gif
Atsakyti