Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto priedai

QUOTE(Magira @ 2009 03 12, 09:59)
Sveikos gal as nelabai i tema ,bet kiek zinau visi prieskiniai yra su E,netgi druska ir su begalia E.Pvz dedama vienas E, kad butu balta ,kitas E,kad butu biri ir t.t.Taigi druska yra taip isvalyta ,kad druskos ir nelabai yra.As jau daug metu perku bent jau druska is ekol.svariu produktu,nes ja vartoju kasdien ,o druska reikalinga organizmui tik ne ta kuria mums kisa o juokingiausia tai druska su jodu ir taip toliau netikekit nesamonem ,tai apgaule .Druska yra druska.Jei nera galimybiu rast ekol.produktuose rinkites tamsiausia,stambiausia o ne balciausia biria.O jau prieskoniai ten ivairus Vegeta ir t.t.na nezino cia kiekviena seimininke pasirenka kuo maitinti savo seima.
Zinoma galiu buti ir klysti... g.gif

Visikai tau pritariu thumbup.gif
Stengiuos pirkti maista www.sveikiproduktai.lt arba CUP'e 4 aukste... tik kad sveikai maitintis labai brangiai kainuoja... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(veja vaidilute @ 2009 03 12, 03:09)
Karolina, puikiai pateikei informacija. gal gali nurodyti saltini, labai noreciau placiau pasiskaityti

Neturiu nuorodos i si staipsni... bet cia nukopijavau visa... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 12, 12:40)
Taip, gali sukelti alergiją, jei esi alergiškas/a sulfitam.

ačiū, reiks pasieiškoti info 4u.gif

QUOTE(Carolina049 @ 2009 03 12, 12:45)
Visikai tau pritariu  thumbup.gif
Stengiuos pirkti maista www.sveikiproduktai.lt arba CUP'e 4 aukste...

o kas yra ketvirtame CUP'o aukšte? g.gif Gal penktame? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 13, 13:17)
ačiū, reiks pasieiškoti info  4u.gif
o kas yra ketvirtame CUP'o aukšte?  g.gif Gal penktame? biggrin.gif

Atsiprasau tikrai penktame, susimaisiau... blush2.gif
Atsakyti
Startuoja dar vienas puslapis - apie E priedus. 4u.gif Pirmas straipsnis, aišku, apie E-621

sveikasvaikas
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2009 03 18, 15:53)
Startuoja dar vienas puslapis - apie E priedus.  4u.gif Pirmas straipsnis, aišku, apie E-621

Koks fainas puslapis 4u.gif jau sudejo produktus thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau viska ir nubegau i saldytuva ziureti kiek turiu visko su E unsure.gif tai neradau nei vieno E... tiesiog surasyti pavadinimai ju (bent jau as kaip supratau). Gyvenu Anglijoje... tai kaip dabar man sekt kad nebutu maiste tu E, kai surasyti ju pavadinimai verysad.gif O esu uz sveika gyvensena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2009 03 18, 15:53)
Startuoja dar vienas puslapis - apie E priedus.  4u.gif Pirmas straipsnis, aišku, apie E-621

sveikasvaikas

Puikus darbas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabela @ 2009 03 19, 16:17)
Perskaiciau viska ir nubegau i saldytuva ziureti kiek turiu visko su E  unsure.gif tai neradau nei vieno E... tiesiog surasyti pavadinimai ju (bent jau as kaip supratau). Gyvenu Anglijoje... tai kaip dabar man sekt kad nebutu maiste tu E, kai surasyti ju pavadinimai  verysad.gif  O esu uz sveika gyvensena  4u.gif

Tai manau lygiai taip pat kaip ir be e, tiesiog žiūrėti, kad sudėty nebūtų tų klaidžių pavadinimų rolleyes.gif
Atsakyti
Seniau nekreipdavau dėmesio į tuos E. Dabar jau vengiu produktų, kuriuose yra E. Ačiū mamytės už patarimus ir naudingas nuorodas. ax.gif
Atsakyti
Maistiniai priedai, geri ir blogi su produktu foto.
Sios lenteles pagalba nustaciau vaikui alergijos priezasti

http://beta.sveikasv...?execution=e2s1
Atsakyti
sveiki
turiu ir aš šiokiu tokiu pastebėjimu.kad pvz lenkiškas gėrimas piguolis su zuikučiais ir kiaušiniais ty tas pats kur akcija 2ltr pokuose.lenkai išgudrėjo kur nekenksmingi E visi nurodyti o kurie pavojingi ir labai pavojingi išvardinti ju pavadinimais ty pavojingi saldikliai aspartamas ir butent acesulfamas K
taigi bukime budrus trigubi standartai gamyboje tikrai galioja .....
negi mes lietuviai turime valgyti visa šlamšta kuri mums kiša prekyba ......
Atsakyti
Na iraš į šią temą įdėsiu puslapiuko nuorodą, kurį paskaičius, nesinorės valgyti www.manskanu.lt
Atsakyti