Įkraunama...
Įkraunama...

Taisyklinga rašyba

QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 09:17)
Kas yra mentalitetas? Čia kažkas su policija susiję?  g.gif

čia tamstai, kad sarkazmo būt mažiau, ir kitiems, kurie iš tiesų nežino biggrin.gif

mentalitètas (lot. mens, kilm. mentis – protas, galvosena):
1. išprusimas, intelektas;
2. individui ar individų grupei būdingas galvosenos, mąstymo būdas.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 08, 20:59)

siaubas blink.gif net šlykštu skaityt doh.gif bet juk taip rašyt užima daugiau laiko g.gif
Atsakyti
onėj įgūdžius ištobulino lotuliukas.gif
Atsakyti
man vis dėlto atrodo, kad dauguma ten "prikolina" smile.gif ups tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2008 07 09, 10:21)
man vis dėlto atrodo, kad dauguma ten "prikolina" smile.gif ups  tongue.gif

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 08, 20:59)

Siaubas kažkoks, nemalonu akims, skaitant tokį tekstą doh.gif Nepatinka man tokie kalbos išdarkymai. schmoll.gif

Pati stengiuosi rašyti lietuviškai, nors kartais sukeistų vietom raidžių pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2008 07 09, 10:21)
man vis dėlto atrodo, kad dauguma ten "prikolina" smile.gif ups  tongue.gif

taip ir yra, bet kas per daug - tas nesveika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 09, 10:58)

Savotiškas snobizmas...
Bet ir netingi moterytės... Muset nieko protingo nesugebėčiau taip parašyt... Kol surezgi sakinį... biggrin.gif
Atsakyti
man rodos daug vargo nereikia - w vietoj v, kuo daugiau j raidžių, mažybinės formos...
kuo cja nesoooprjast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 09, 11:14)
man rodos daug vargo nereikia - w vietoj v, kuo daugiau j raidžių, mažybinės formos...
kuo cja nesoooprjast? g.gif

Šiaip jau, imant tokio tipo pašnekesius, man labiau domintų kitas dalykas...

Šitų rašliavų potekstė yra daugiau negu aiški... Ir moderatorių meiliai toleruojama, kaipo šmaikštus pasišaipymas iš ... Bet jei tokio tipo postai, su tokia pat potekste, rašyti kokios "mielos kompanijos" atsirastų na, tarkim, Religijoj ir ezoterikoj - jie tuoj pat, su didžiausiu trenksmu būtų ištrinti, o "mielai kompanijai" įkalta po didelį baną, už tautų draugystės ardymą ir ezoterikių erzinimą... Kai, pėvėzė, tam tikrų šunų veislių mylėtojų erzinimas yra laikomas vos ne "gero tono" požymiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 09 liepos 2008 - 10:31
QUOTE(Sophi @ 2008 07 09, 10:58)

Joooo, čia baisi problema ir reikia ją nedelsiant išspręsti. O tai vienos sako, kad pasikrovė vitamino C visai savaitei bekvatodamos, o kitos – kad teisėto pasipiktinimo tokiu besilinksminančių merginų vaizdeliu apimtoms joms sunyko paskutiniai anojo C likučiai ir jos dabar jaučiasi labai nesveikos, net pykina. O ką jau kalbėti apie tą problemėlę, kurią iškėlė Urartu.
Tad siūlau: griežtai ir visiems laikams uždrausti forume bet kokius sąmojo ir visų jo formų pasireiškimus. Ir įpareigoti kiekvieną forumietį, vardan doros, patriotizmo ir lygiavos idealų, pranešti apie kiekvieną pastebėtą nusikalstamą atvejį į garsiąją Pavliko anūkų temelę.

Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2008 07 09, 11:15)
Joooo, čia baisi problema ir reikia ją nedelsiant išspręsti.

Išsprendė jau...

Ironiška situacija.
Atsakyti