Įkraunama...
Įkraunama...

Taisyklinga rašyba

Nu gerai, o ką manot apie tokią rašybą? Turėjau skaityt kelis kartus, kol supratau, kame čia esmė blink.gif Ir dar toks neatsakingumas suveliant tas raides....

vyras sako "norim į kelionę". o ji atsako "nu". vyras" tai sako skiriame suma 10 tukst bet nezinome ko norime " ta sako " tai neglaiu niekeuom padeti jei nezinote kur norite " vyras" tai  pvz kreta, graikij" ji "tai kad jus nepasipdrende" tada jau susinervino jis " tai jie tingi dirbti tiap ir sakyk, nuvaizuiosm kitur"  o ji " tai ir iskart vaizuoit kitur galejot" . likom apzaveti ir susirenvave. cia beja novaturo darbuotuja biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 02 liepos 2008 - 14:06
QUOTE(erborista @ 2008 07 02, 12:48)
. Temos autorė žodį "alkoholizmas" rašė "algokolizmas" ar kažkaip panašiai.

čia gal aš buvau??? nors ne- apie alkoholį nerašiau, ale disgrafiją tai tiksliai turiu doh.gif
jei tik neperskaitau antrąkart, ką parašiau - amen...bus vietoj parašiau - aprašiau, vietoj kad - kda ir t.t. kažkada mergiotės žviegė, bo vietoj krūvos indų, parašiau kūrvos indų doh.gif

p.s. va ir dabar įlindau pataisyt vieno žodžio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuke.: 02 liepos 2008 - 14:03
QUOTE(Makalius @ 2008 07 02, 13:58)
Nu gerai, o ką manot apie tokią rašybą? Turėjau skaityt kelis kartus, kol supratau, kame čia esmė  blink.gif Ir dar toks neatsakingumas suveliant tas raides....

Man tai prasmė visiškai aiški, tos kabutės tikslingai ir aiškiai sudėtos, atspėt galima, ką jos reiškia. O tas raidžių suvėlimas iš pradžių prajuokino, paskui suneramino - nugis, labai panašu į kažkokią dislekcijos atmainą...bent jau man taip rodos...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 02, 11:58)
Nu gerai, o ką manot apie tokią rašybą? Turėjau skaityt kelis kartus, kol supratau, kame čia esmė  blink.gif Ir dar toks neatsakingumas suveliant tas raides....

lotuliukas.gif biski minti pameciau... o del raidziu ismetymo bilenkur ir nedarasymo manyciau kaltas skubejimas rasyti... g.gif susipina gi buna pirstai ir prispaudineji knopkiu belenkokiu belenkaip tongue.gif

oi dabar mane ishdes i shuns dienas visi uz netaisyklinga rasyma doh.gif

o siaip buna ir as priveliu klaidu,ypac kai mazius ant keliu sedi ir "padeda" rasyti... nors daznai stengiuosi perskaityti ka parasiau pries pasisakydama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 07 02, 15:19)
Man tai prasmė visiškai aiški, tos kabutės tikslingai ir aiškiai sudėtos, atspėt galima, ką jos reiškia. O tas raidžių suvėlimas iš pradžių prajuokino, paskui suneramino - nugis, labai panašu į kažkokią dislekcijos atmainą...bent jau man taip rodos...

disgrafija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 07 02, 09:12)
Pati esu priversta  rašyti labai taisyklingai kasdienybėje, tad čia kartais norisi ir padurniuoti ir leisti sau visokių tarmiškumų, žargonybių, slengo ar šiaip iškraipyti žodžius biggrin.gif , smagiau tiesiog...

drinks_cheers.gif Aš irgi mėgstu, bet dažniausiai dedu į kabutes arba leidžiu suprast, kad tai buvo parašyta "ant bajerio", o ne iš nemokšiškumo biggrin.gif

QUOTE(Pašol @ 2008 07 02, 14:40)
kalbant apie mobiliakus, tai pas mane LT raidės yra, bet aš jas kažkodėl išjungusi, taip patogiau  unsure.gif
o šiaip manęs neerzina, kai nėra ąčęėįšųūž, erzina, kai gramatinių klaidų tekstas pilnas  unsure.gif

Pas mane nėra g.gif Bet skyrybos ženklai nors yra, tiek gerai biggrin.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 07 02, 15:02)
čia gal aš buvau??? nors ne- apie alkoholį nerašiau, ale disgrafiją tai tiksliai turiu doh.gif
jei tik neperskaitau antrąkart, ką parašiau - amen...bus vietoj parašiau - aprašiau, vietoj kad - kda ir t.t. kažkada mergiotės žviegė, bo vietoj krūvos indų, parašiau kūrvos indų doh.gif

p.s. va ir dabar įlindau pataisyt vieno žodžio doh.gif  lotuliukas.gif

Kūrvos lotuliukas.gif Aš visada prieš siųsdama perskaitau dar kartą, nes pastoviai susipainioja raidės blush2.gif
Atsakyti
prasom ner uz ka.

Nemanau, kad jos daro tai tycia ax.gif

Esu pastebejusi, kad daznai(jokiu budu ne visada) pasitaiko "rastininkes" rusiukes, tokios, kaip Olia, Oksana, pvz.(cia ne konkreciai, tik tiek , kad vardai ne lietuviski)
Atsakyti
Taisyklingai rašyti stengiuosi.Ir iš tiesų skaityti taisyklingai, arba bent jau Lietuviškai parašytą žinutę(be jokių bet w,j vietoj normalių raidžių) yra maloniau skaityti.
Manau,svarbiausia yra rašyti BENT JAU suprantamai.
Ne visi naudoja lietuviškas raides,bet tai juk pakenčiama kai yra rašoma bent jau įskaitomai
Atsakyti
Manęs netaisyklinga rašyba neerzina. Bet kvailai atrodo personos, neatsakinėjančios į temos klausimą, o taisančios tų netaisyklingai parašiusiųjų klaidas. Kažkaip... pretenzingai, pigiai atrodo. Jeigu jau tokios protingos, tegul pačios blizga savo forumine kalba - pavyzdys yra pati geriausia pamoka. Ji neatgrasi, priešingai, nei pamokslavimas ar įkyrios pastabos.

Rašyti taisyklingai nesistengiu. Tiesiog nemoku kitaip, darbas įpratinęs. Reikėtų pasistengti, bandant rašyti netaisyklingai, be lietuviškų raidžių. Žinoma, nuo per skubėjimą sukeistų vietomis raidžių nepabėgsi, bet jeigu savo tekste tai pastebiu, paprastai nepalieku ir redaguoju. Irgi įprotis.
Atsakyti
na,mane irgi kartais veikia klaidos smile.gif kai raidės vietom susikeičia dar nieko, kai kokių kalbelių nesusesa,bet esmę pagaunu-igi dzin,bet kai kurios klaidos tai blink.gif pvz kai mama rašo "mano dukrite Justitė" iš pradžių pagalvojau,kad gal Justitė-na,toks vardas...o pasirodo čia mažybinė forma... vaiko vardas Justina doh.gif ir svarbiausia,kad visur rašo Justitė... Va čia tai... mama nemoka savo vaiko vardo parašyt doh.gif
Atsakyti
na as tai daznai megstu nesudeti kableliu, o sms rasydama retai ir sypseneles delioju nes ir seip labai nepatinka rasyti zinuciu - mieliau skambinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 07 06, 11:28)
na as tai daznai megstu nesudeti kableliu, o sms rasydama retai ir sypseneles delioju nes ir seip labai nepatinka rasyti zinuciu - mieliau skambinu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O skirtumą tarp SM ir SMS pastebi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti