Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 23, 22:26)
ta prasme nesupranti kaip pasidaryt montaza? o su kokia programa moki dirbti?galima daryti su photoshop arba corel.o su kitom tai nezinau kaip 4u.gif  bandysiu padet mirksiukas.gif

Dirbu su photoshop. Aš tarkim nesuprantu kaip viskas vyksta: ar jus jau gatavus parsisiunciat tokius rėmelius, ar pačios sulipdot ir visokių gėlyčių, raištelių ir t.t. Iš kur viską gaut? Ir fonai tokie labai gražių raštų būna. Juos pačios kuriat ar siunčiatės iš interneto? blush2.gif
Atsakyti
ivairiu fonu ir gelyciu yra ankstesniuose puslapiuose nuorodu ikelta.pasiziurinek rasi tikrai nemazai mirksiukas.gif o as asmeniskai tai kaika kuriu pati kaika parsisiunciu.bet dabar labiau pradejo patikti kurti paciai ax.gif as tai dirbu per dvi programas; su corel ir su photoshop. mirksiukas.gif
Atsakyti
pagyvinsiu temą savo nesenai darytu darbeliu....
Kadangi labai esu pamilusi VINTAGE stiliuką, štai ir darbelis tuo stiliumi. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Arminux 4u.gif labai gražus darbelis wub.gif Šaunuolė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2008 07 31, 13:28)
Arminux 4u.gif labai gražus darbelis wub.gif Šaunuolė thumbup.gif

ačiū.......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau ir esu apšąlusi nuo grožio. Labai saviti ir gražūs _Magnolijos_ darbai, gal paskutiniame būčiau spanelius iškišus už rėmelio ribų, tokios laisvės daugiau būtų , erdvė ne tokia aprėminta ir sukaustyta. Ir užrašo plokštei šešėliuką dėčiau, nes dabar skraido ore. Lug per lengvas tas kampas.

Dal pakometuosiu ir paskutinį darbelį, žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau,kaip tai moteriškei užsidegė palaidinės kampas, ...... ir tik po kokių penkių minučių supratau,kad čia drugelis doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif štai ką daro atostogos. ..... Tiesa ,keista, kad nėra jokio užrašo.

Per kelias dienas apsitvarkysiu ir po to vėl įdėsiu,ką parsisiųsti, visą komplektą kokį.

Atsakyti
Sveikutės. Su jokia redagavimo programa niekada rimtai nedirbau. neseniai susiinstalinau Photoschop programą. O dabar pasistojo labai rimtas klausimas, kur visas grožybes suinstaliuoti. niekaip nedaena.Paprastus piešinukus , fonus ir t.t. kišu į My Dokuments<My Pictures, tačiau jaučiu, kad darau blogai.
PRAŠAU nuo A ikiŽ paaiškinkit man blush2.gif
Atsakyti
instaliuoti reikia tik šriftus ir teptukus. Visa kita susidėk,kur tau patogu ir po to dirbant juos atsidarysi kaip bet kokią nuotrauką ar paveiksliuką.
Atsakyti
Lachese ačių už patarimą. Mano pirmasis šio rytelio blynas:
user posted image
Nėra toks geras kaip jūsų bet mokausi. Kaip pagalvojus kad tik neseniai pradėjau dirbti su pcotosopu tai savo rezultatu esu labai patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 04 rugpjūčio 2008 - 09:43
Sveika, tikrai gražu, manau,kad gerumas ar negerumas , paprasčiausiai nėra tokių savokų šiame darbe!!!!! Pati pastebėsi su laiku,koks stilius tau patinka. Gražiai suderintas ir suvestas dešinys kampas.

Gal keli pastebėjimai- , kad nuotraukytė nekabotų ore, tai plonas rėmukas visai padėtų arba bent šešėliukas. Ir tas miestiškumas - plytos tvora, gal galėtų atsispindėti ,ar raidėse,ar fone kažkur prasišviesti, tiesiog pati faktūra. čia langiukai taip padaryti, tik linijos. daroma sudėjus du lapus vieną ant kito su blending funkcija.
po ta gražiaja pievele gal visai praverstų pagrindas susiijęs su spalvom iš nuotraukos, gal galėtų būti tokia liniuota juostelė kaip tvoros.
Man dar keistas tas gelsvas plėmelis po nuotraukas. Gal jis galėtų būti didesnis ir liesti kažkurį išorinį lapo kampą.
Gal reikėtų kur nors lape parinkti tuštesnę vietą ir ,kaip scrapukė sako, leisti pailsėti akims.

Turiu prašymą , pasidalinti šia dailia pievele, jeigu gali. Jeigu kažko konkrečiai ir jums reikia iš mano darbų, sakykite, įdėsiu.

Gal šiandien jau pavyks sudėlioti rinkinį jums, labai tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 rugpjūčio 2008 - 10:26
Tai mano pirmas blynas ir dar be jokio galvos sukimo sudėtas tai ir neišvengta klaidų.
Šį darbuką pasidariau parsisiuntus tokį rinkinuką. Ten ta pievelė ir yra. Ten visai neblogų rinkinukų ir ne tik yra.
http://scrapbooking....m/downloads.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 04 rugpjūčio 2008 - 14:09
aš pagavojau,kad kiekviena turinti vis kitokius rinkiniu, kitokius polinkius ir savitą vaizduotę, vis kitaip padarytų darbelį, tiesiog aš daryčiau taip, kitas žmogus kitaip ir tikrai šaunus darbelis, tai net ne klaidos, o tik nuomonė, ką aš daryčiau kitaip.

Šaunuolė,kad randi laiko viskam, o aš nebedau beveik nieko,kas yra susiiją su rankdarbiais, darbas užpuolė.
Atsakyti