QUOTE(Dirsė @ 2008 07 18, 13:03)
sveikos, permečiau akimis jūsų temelę bet kaip supratau jus nekuriat pačių rinkinukų SB aš va užsimaniau pabandyt, žinoma sunku bet gal šis tas gausis
Man tai dar rinkinių kūrimas per sudėtinga Bandau dėlioti tik su parsisiųstais nemokamais rinkinukais.
as viena kita daikteli susikuriu.
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 18, 14:40)
as viena kita daikteli susikuriu.
Tai parodyki, prasau, nes as tik brestu tam reikalui,sudetinga tai juk is pradziu reikia susiplanuoti kokio rinkinuko nori, kokios tematikos jis bus kokie pgrindiniai elementai bus, kokia spalva dominuos ir pan. jei turesiu laiko tai zadu pabandyti siandien ka nors sukurt
cia pavyzdziai ta avyte susikuriau is kazkokio paveiksliuko internete
Kalendorius vieno menesio Pvz.
kazkaip apie rinkinuko kurima tai negalvojau, nes pati visus rinkinukus parsiustus isgrupavau pagal daiktus...taip patogiau man.o susikurti tai yra nevienas budas kaip tai padaryti: galima skanuoti popieriaus,audinio skiauteles.tapetus plyteles ir dar daug daug kitu fakturas turinciu daiktu.jus spalva pakeisti taip pat nesunku ar bent pkoreguoti kad priartiniti prie rinkinuko vyraujancios spalvos.taip pat paveikslelius galima iskirpti is nuotraukos rankomis is zurnalo arba galima kompiuteryje viska atlikti bet cia jau photoshopo reikalai.nors siiap viska galima ir sknuoti fantazijos reikalas o tada jau bliks tik delioti
Kalendorius vieno menesio Pvz.
kazkaip apie rinkinuko kurima tai negalvojau, nes pati visus rinkinukus parsiustus isgrupavau pagal daiktus...taip patogiau man.o susikurti tai yra nevienas budas kaip tai padaryti: galima skanuoti popieriaus,audinio skiauteles.tapetus plyteles ir dar daug daug kitu fakturas turinciu daiktu.jus spalva pakeisti taip pat nesunku ar bent pkoreguoti kad priartiniti prie rinkinuko vyraujancios spalvos.taip pat paveikslelius galima iskirpti is nuotraukos rankomis is zurnalo arba galima kompiuteryje viska atlikti bet cia jau photoshopo reikalai.nors siiap viska galima ir sknuoti fantazijos reikalas o tada jau bliks tik delioti
O aš vistiek nesuprantu nuo ko pradėt, kaip pradėt, ką daryt
ta prasme nesupranti kaip pasidaryt montaza? o su kokia programa moki dirbti?galima daryti su photoshop arba corel.o su kitom tai nezinau kaip bandysiu padet
Pasižaidimas šiandieninis
Magnolija, labai gražu
Labai gražus angelas