Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 12, 18:38)
mano darbelis  blush2.gif

labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Magnolija, labai gražus ir mielas darbelis wub.gif Mergaitės, o kiokio formato jūs atsidarot langą , kai pradedat kurti darbą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 12, 22:18)
Magnolija, labai gražus ir mielas darbelis  wub.gif  Mergaitės, o kiokio formato jūs atsidarot langą , kai  pradedat kurti darbą? ax.gif

Aš kai pirmą foną atsidarau, tai koks būna taip ir palieku g.gif

O aš dažniausiai sunčiuosi rinkinukus (kits), tai juos į atskiras papakes pagal jų pavadinimus ir laikau. Ten juk pagal vieną temą visko būna pridėta: ir gėlyčių, ir fonų, ir rėmelių ir t.t. thumbup.gif Todėl ir nemaišau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 13 liepos 2008 - 10:42

aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif labai pamilau sita uzsiemima wub.gif

as tai susigrupavau pagal daikciukus dabar daug patogiau thumbup.gif nes faina deliot ne tik is rinkinuko, bet is visko ka turi...va Pvz sita avyte iskirpau siaip is paveikslelio bigsmile.gif labai miela pasirode biggrin.gif

Kalendorius vieno menesio Pvz.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 13, 15:27)
aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif  labai pamilau sita uzsiemima wub.gif

as tai susigrupavau pagal daikciukus dabar daug patogiau thumbup.gif  nes faina deliot ne tik is rinkinuko, bet is visko ka turi...va Pvz sita avyte iskirpau siaip is paveikslelio bigsmile.gif  labai miela pasirode biggrin.gif

Kalendorius vieno menesio Pvz.

user posted image

super darbelis wub.gif aš taip pat susigrupavau į atskiras papkes pagalvojau kad taip bus patogiau
o iš kur gaut tokiu kalendorių blush2.gif mėn. ar savaitės user posted image

o čia mano darbelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 13 liepos 2008 - 14:50
pati rasiau ax.gif niekur nerandu kaip pasidarytiir ikelti normalu kalendoriu. doh.gif gal kas turi ideju?nes ne visada tokio stiliaus rasyto tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 13, 15:50)
pati rasiau ax.gif  niekur nerandu kaip pasidarytiir ikelti normalu kalendoriu. doh.gif  gal kas turi ideju?nes ne visada tokio stiliaus rasyto tinka g.gif

tai čia kaip g.gif pasirasai ant lapuko atskanuoji ir i darbeli ikeli g.gif
Atsakyti
taip mirksiukas.gif

neatidaro didesnes foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 13 liepos 2008 - 15:05
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 13, 16:04)
taip mirksiukas.gif

neatidaro didesnes foto verysad.gif

na man viskas gerai blush2.gif pasididina
Atsakyti
O padarytus darbus spausdinate ar ne? g.gif
Gal kas nors žino arba gali nurodyti kur rasti info apie geriausius išmatavimus (pvz: pikseliais ir panašiai) 10 x 15 nuotraukoms? ax.gif Ar kitokiems dydžiams... Nors minimalius reikalavimus, kad būtų galima užsisakyti fotolaboratorijose... blush2.gif
Pasidalinkite patirtimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 07 13, 17:37)
O padarytus darbus spausdinate ar ne?  g.gif
Gal kas nors žino arba gali nurodyti kur rasti info apie geriausius išmatavimus (pvz: pikseliais ir panašiai) 10 x 15 nuotraukoms?  ax.gif Ar kitokiems dydžiams... Nors minimalius reikalavimus, kad būtų galima užsisakyti fotolaboratorijose...  blush2.gif
Pasidalinkite patirtimi wub.gif

Jeigu naudosi parsisiūstus Scrap dekoracijas, tai jos tikrai yra geros rezoliucijos, galima drąsiai naudoti, o paveiksliukai - tai jokios lentelės neturiu, žiūriu kiek tas peveiskliukas "sveria". Turėtų būti kuo didesnė rezoliucija, o jeigu abejoju dėl kokybės, tai rezoliuciją galima truputį pasididinti, bet nukenčia ryškumas..Aš jau senokai dirbu su nuotraukomis, ir remiuosi tiesiog patirtimi, nuojauta, nes dar šiek tiek priklauso ir pats nuotraukos vaizdas...
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 12, 18:38)
susigrupavau ir as jau thumbup.gif

mano darbelis  blush2.gif

user posted image

labai labai grazu
Papildyta:
saunuoles mamytes thumbup.gif
Atsakyti