Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Tiosyte @ 2008 07 09, 08:30)
Oi, žalias miškas man visa tai. Nežinau nuo ko ir pradėt doh.gif  Ir kur tarkim kelt kur parsisunčiau iš 1psl. širdelės iš kaspinėlių? g.gif

atsakykit man kasnors į mano klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 07 09, 20:53)

Su šitom priemonėm ,kurias parsisiunti , galima gražinti nuotraukas , kurti montažus aš šiaip ką sugalvoji .Manau, kad patogiausia daryti digiscrapbooking su photoshopu.Taigi tu turėtum atsidaryti programą, su kuria dirbsi , ir ten pradėti kurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 09, 22:49)
padariau DSB , bet jam kažko trūksta  ax.gif 
Čia

man neatidaro, kad paziuret g.gif

dar neblogas puslapiukas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 10 liepos 2008 - 21:19
QUOTE(diora @ 2008 07 10, 20:08)
Papildyta:
man neatidaro, kad paziuret  g.gif

Pabandykite čia http://public.fotki....rs/alvcopy.html 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wyšnia: 10 liepos 2008 - 21:13
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 10, 22:12)

man grazu thumbup.gif , tik truputi demesi blasko ta raudona juosta, kur nuotrauka perrista g.gif , osiaip viskas tai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū hi.gif 4u.gif ta raudona juosta yra prie rėmelio ir neina jos nuimti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wyšnia: 10 liepos 2008 - 21:25
sveikos.sakykit kaip jus sudeliojat nuotraukas i tuos remelius?kiekviena vis kitaip pakreipta ir dydziai skiriasi...turiu coreldraw ir photoshopa.buciau dekinga jei kas paaiskintu trumpai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 11 liepos 2008 - 12:24
QUOTE(Tiosyte @ 2008 07 09, 22:53)

Tai ką parsisiunčiu keliu į tam reikalui spec sukurtą FAILĄ. o paskui labai paprastai į programas, PVZ. į CORELĮ isikeliu per IMPort..
Kartais norisi smulkiau paaiškinti, bet man sunku tai padaryti,..O kad galėčiau parodyti, doh.gif
Atsakyti
nu viskas! doh.gif ir as jau sita liga uzsikreciau thumbup.gif wub.gif

as su tokiu klausimu ax.gif o kaip jus ar grupuojat parsisiustus fonus, bantukus sagutes juosteles ir pan....kaip poto atsirenkat ko tam kartui reikia?galvoju kaip cia patogiau susideliojus viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 11, 22:53)
nu viskas! doh.gif  ir as jau sita liga uzsikreciau thumbup.gif  wub.gif

as su tokiu klausimu ax.gif  o kaip jus ar grupuojat parsisiustus fonus, bantukus sagutes juosteles ir pan....kaip poto atsirenkat ko tam kartui reikia?galvoju kaip cia patogiau susideliojus viska g.gif

bent jau aš tai būtent taip ir susigrupuoju, bantukai, gėlytės, fonai ir t.t. mirksiukas.gif

kad temą nebūti nuododoką, dar kartą rodausi, apie ką čia mes plepam, ir dėl ko taip greitai galima "susirgti" digital scrapbookingu. mirksiukas.gif
Štai mano neperseniausiai darytas darbelis....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 12 liepos 2008 - 09:22
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 11, 22:53)
as su tokiu klausimu ax.gif  o kaip jus ar grupuojat parsisiustus fonus, bantukus sagutes juosteles ir pan....kaip poto atsirenkat ko tam kartui reikia?galvoju kaip cia patogiau susideliojus viska g.gif

aš tai susigrupavus - fonai (pagal spalvas), sagutės, juostelės, rėmeliai, gėlytės, raidės, užrašai ir pan. 4u.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 07 12, 10:19)
Štai mano neperseniausiai darytas darbelis....

Arminux kaip visada labai gražu wub.gif thumbup.gif
seniai jau aš ką bedariau doh.gif reiks vėl prisėst ax.gif
Atsakyti
susigrupavau ir as jau thumbup.gif

mano darbelis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 12 liepos 2008 - 17:39