Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

Diora, tikrai šaunus puslapiukas thumbup.gif Jau seniai iš jo siunčiuosi , bet dar nematyti galo visoms grožybėms , kurių aš noriu ax.gif biggrin.gif
Mergaitės, gal žinot ,iš kur būrų galima parsisiųsti šriftą, kad atrodytu lyg rašyta ranka ?4u.gif
Atsakyti
sveikos, užsukau tik trumpam smile.gif ryt vėl iškeliauju ilgam ilgam ax.gif

dėl ranka rašyto šrifto, ai šitą problemą sprendžiu paprastai, imu ir parašau pati ,ką reikia, tada nuskanuoju, iškerpu foną ir turiu konkretų tekstą, kurį tampau kaip paveiksliuką.

įdedu didelį paveiksliuką, kad gerai matytųsi.

user posted image

čia rašė ta mergina iš nuotraukos, kad kalendoriuje būtų ir jos rankos pridėta, ne tik mano montažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 liepos 2008 - 21:47
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 08, 22:12)
Diora, tikrai šaunus puslapiukas  thumbup.gif  Jau seniai iš jo siunčiuosi , bet dar nematyti galo visoms grožybėms , kurių aš noriu  ax.gif  biggrin.gif
Mergaitės, gal žinot ,iš kur būrų galima parsisiųsti šriftą, kad atrodytu lyg rašyta ranka ?4u.gif

sriftu tai rasi cia

o del to psl, tai jis pas mane favorituose, vis ilendu ir siunciuos, siunciuos biggrin.gif biggrin.gif
nezinau kada viska ir perziuresiu ir panaudosiu, taciau man viskas taip wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 22:44)
sveikos, užsukau tik trumpam smile.gif ryt vėl iškeliauju ilgam ilgam  ax.gif

įdedu didelį paveiksliuką, kad gerai matytųsi.

jau kaip grazu, tai wub.gif wub.gif wub.gif

as tik pradedu dometis sia technika, daug klausimu kyla smile.gif nuo ko prade ir kaip.. teks daug knaisiotis nete kol issiaiskinsiu viska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 08 liepos 2008 - 21:58
Lachese, labai gražus darbelis wub.gif Diora, ačiū už nuorodą wub.gif o kaip reikia įdiegti tą šriftą į photoshopą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pasižiūrėk, kur pas tave kompiuteryje suinstaliuotas photoshopas , ten rasi fontus ir ten įdėk šriftą.

Ačiū už tą nuorodą u šriftais, tiką peržiūrėjau,man labaiusiai patinka spausdinimo mašinėlės šriftai, ar ten jie visą laiką būna,ar juos reikia pasrsisiųsti,nes jie keičiasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 liepos 2008 - 23:10
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 21:39)
pasižiūrėk, kur pas tave kompiuteryje suinstaliuotas photoshopas , ten rasi fontus ir ten įdėk šriftą.

O kas tie fontai? Tokių neradau unsure.gif
Atsakyti
labai atsiprašau, sumaišiau su teptukais, fontai dedasi per control panel, ten yra šriftų skyrelis.

Atsakyti
Oi, žalias miškas man visa tai. Nežinau nuo ko ir pradėt doh.gif Ir kur tarkim kelt kur parsisunčiau iš 1psl. širdelės iš kaspinėlių? g.gif
Atsakyti
Aš bandžiau daryti su Photoshopu, bet man sunkiai sekasi blush2.gif Tai perėjau prie skaidrių Power Pointo. Visai paparasta: parsiunčiau kelis rinkinius paveikslėlių, įsikelių nuotrauką ir dėlioju. Gaunasi paprastai, bet man tai aukštas pilotažas lotuliukas.gif Labai patinka thumbup.gif
Ir dar pavaikščiojusi po duotas nuorodas, tiek visokių grožybių prisižiūrėjau blink.gif Nu super, ką galima sugalvoti ir padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

4u.gif Prašymėlis, labai ieškau rinkinių susijusių su mokslais 4u.gif Ypač su universiteto baigimo kepurėlėmis. Nu neužmačiau niekur... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš kartais irgi pasinaudoju Digital SB privalumais...bet šį kartą kreipiuosi su tokiu klausimuku... Darytas darbelis su PhotoShop'u, ekrane vaizdas normalus, bet tik noriu spausdinti, tai štai rezultatas:

user posted image user posted image

Ir visaip bandžiau...ir per kitas programas spausdinti, ir į jgp eksportuoti ir spausdinti tik apatinę dalį blink.gif Visais atvejais būtent nuo vidurio pradeda blogai spausdinti...gal kuri turit kokių paratimų? Aišku, pirma mintis buvo, kad dažai pasibaigė, bet dabar jau naujus įdėjau ir tokia pati situacija doh.gif Aš jau praradau viltį namie atsispausdinti...bet nešti į kokią firmą kol kas nenoriu, nes nesu garantuota, kad ir ten man gerai atspausdins...gal su pačiu failu čia kažkas negerai g.gif

Jei kuri galėtumėt pagelbėt, būčiau labai dėkinga...
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 09, 01:12)
O kas tie fontai? Tokių neradau  unsure.gif

My computer-Windows- Fonts cia reikia ikelti yuos parsiustus fontus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 23:39)
Ačiū už tą nuorodą u šriftais, tiką peržiūrėjau,man labaiusiai patinka spausdinimo mašinėlės šriftai, ar ten jie visą laiką būna,ar juos reikia pasrsisiųsti,nes jie keičiasi ?

manau kad ten jie yra pastoviai ax.gif kakzaip nesenai ir as ta psl atradau
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 09, 20:13)
My computer-Windows- Fonts cia reikia ikelti yuos parsiustus fontus  mirksiukas.gif
Papildyta:
manau kad ten jie yra pastoviai  ax.gif  kakzaip nesenai ir as ta psl atradau

Ačiū 4u.gif Jau radau smile.gif Aš keliu per : Start:settings:control panel:fonts biggrin.gif O Jėtau , kiek aš prisisiunčiau šriftų doh.gif Kam man tiek? lotuliukas.gif
padariau DSB , bet jam kažko trūksta ax.gif
Čia
Atsakyti