Diora, tikrai šaunus puslapiukas Jau seniai iš jo siunčiuosi , bet dar nematyti galo visoms grožybėms , kurių aš noriu
Mergaitės, gal žinot ,iš kur būrų galima parsisiųsti šriftą, kad atrodytu lyg rašyta ranka ?
sveikos, užsukau tik trumpam ryt vėl iškeliauju ilgam ilgam
dėl ranka rašyto šrifto, ai šitą problemą sprendžiu paprastai, imu ir parašau pati ,ką reikia, tada nuskanuoju, iškerpu foną ir turiu konkretų tekstą, kurį tampau kaip paveiksliuką.
įdedu didelį paveiksliuką, kad gerai matytųsi.
čia rašė ta mergina iš nuotraukos, kad kalendoriuje būtų ir jos rankos pridėta, ne tik mano montažas.
dėl ranka rašyto šrifto, ai šitą problemą sprendžiu paprastai, imu ir parašau pati ,ką reikia, tada nuskanuoju, iškerpu foną ir turiu konkretų tekstą, kurį tampau kaip paveiksliuką.
čia rašė ta mergina iš nuotraukos, kad kalendoriuje būtų ir jos rankos pridėta, ne tik mano montažas.
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 08, 22:12)
Diora, tikrai šaunus puslapiukas Jau seniai iš jo siunčiuosi , bet dar nematyti galo visoms grožybėms , kurių aš noriu
Mergaitės, gal žinot ,iš kur būrų galima parsisiųsti šriftą, kad atrodytu lyg rašyta ranka ?
sriftu tai rasi cia
o del to psl, tai jis pas mane favorituose, vis ilendu ir siunciuos, siunciuos
nezinau kada viska ir perziuresiu ir panaudosiu, taciau man viskas taip
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 22:44)
sveikos, užsukau tik trumpam ryt vėl iškeliauju ilgam ilgam
jau kaip grazu, tai
as tik pradedu dometis sia technika, daug klausimu kyla nuo ko prade ir kaip.. teks daug knaisiotis nete kol issiaiskinsiu viska
Lachese, labai gražus darbelis Diora, ačiū už nuorodą o kaip reikia įdiegti tą šriftą į photoshopą
pasižiūrėk, kur pas tave kompiuteryje suinstaliuotas photoshopas , ten rasi fontus ir ten įdėk šriftą.
Ačiū už tą nuorodą u šriftais, tiką peržiūrėjau,man labaiusiai patinka spausdinimo mašinėlės šriftai, ar ten jie visą laiką būna,ar juos reikia pasrsisiųsti,nes jie keičiasi ?
Ačiū už tą nuorodą u šriftais, tiką peržiūrėjau,man labaiusiai patinka spausdinimo mašinėlės šriftai, ar ten jie visą laiką būna,ar juos reikia pasrsisiųsti,nes jie keičiasi ?
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 21:39)
pasižiūrėk, kur pas tave kompiuteryje suinstaliuotas photoshopas , ten rasi fontus ir ten įdėk šriftą.
O kas tie fontai? Tokių neradau
labai atsiprašau, sumaišiau su teptukais, fontai dedasi per control panel, ten yra šriftų skyrelis.
Oi, žalias miškas man visa tai. Nežinau nuo ko ir pradėt Ir kur tarkim kelt kur parsisunčiau iš 1psl. širdelės iš kaspinėlių?
Aš bandžiau daryti su Photoshopu, bet man sunkiai sekasi Tai perėjau prie skaidrių Power Pointo. Visai paparasta: parsiunčiau kelis rinkinius paveikslėlių, įsikelių nuotrauką ir dėlioju. Gaunasi paprastai, bet man tai aukštas pilotažas Labai patinka
Ir dar pavaikščiojusi po duotas nuorodas, tiek visokių grožybių prisižiūrėjau Nu super, ką galima sugalvoti ir padaryti
Prašymėlis, labai ieškau rinkinių susijusių su mokslais Ypač su universiteto baigimo kepurėlėmis. Nu neužmačiau niekur...
Ir dar pavaikščiojusi po duotas nuorodas, tiek visokių grožybių prisižiūrėjau Nu super, ką galima sugalvoti ir padaryti
Prašymėlis, labai ieškau rinkinių susijusių su mokslais Ypač su universiteto baigimo kepurėlėmis. Nu neužmačiau niekur...
Sveikos Aš kartais irgi pasinaudoju Digital SB privalumais...bet šį kartą kreipiuosi su tokiu klausimuku... Darytas darbelis su PhotoShop'u, ekrane vaizdas normalus, bet tik noriu spausdinti, tai štai rezultatas:
Ir visaip bandžiau...ir per kitas programas spausdinti, ir į jgp eksportuoti ir spausdinti tik apatinę dalį Visais atvejais būtent nuo vidurio pradeda blogai spausdinti...gal kuri turit kokių paratimų? Aišku, pirma mintis buvo, kad dažai pasibaigė, bet dabar jau naujus įdėjau ir tokia pati situacija Aš jau praradau viltį namie atsispausdinti...bet nešti į kokią firmą kol kas nenoriu, nes nesu garantuota, kad ir ten man gerai atspausdins...gal su pačiu failu čia kažkas negerai
Jei kuri galėtumėt pagelbėt, būčiau labai dėkinga...
Ir visaip bandžiau...ir per kitas programas spausdinti, ir į jgp eksportuoti ir spausdinti tik apatinę dalį Visais atvejais būtent nuo vidurio pradeda blogai spausdinti...gal kuri turit kokių paratimų? Aišku, pirma mintis buvo, kad dažai pasibaigė, bet dabar jau naujus įdėjau ir tokia pati situacija Aš jau praradau viltį namie atsispausdinti...bet nešti į kokią firmą kol kas nenoriu, nes nesu garantuota, kad ir ten man gerai atspausdins...gal su pačiu failu čia kažkas negerai
Jei kuri galėtumėt pagelbėt, būčiau labai dėkinga...
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 09, 01:12)
O kas tie fontai? Tokių neradau
My computer-Windows- Fonts cia reikia ikelti yuos parsiustus fontus
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 08, 23:39)
manau kad ten jie yra pastoviai kakzaip nesenai ir as ta psl atradau
QUOTE(diora @ 2008 07 09, 20:13)
My computer-Windows- Fonts cia reikia ikelti yuos parsiustus fontus
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū Jau radau Aš keliu per : Start:settings:control panel:fonts O Jėtau , kiek aš prisisiunčiau šriftų Kam man tiek?
padariau DSB , bet jam kažko trūksta
Čia