Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(almara @ 2008 07 05, 15:26)
sveikutes super duper temuke  drinks_cheers.gif seip is manes dar labai menkas meistras dirbant su photoshopu bet as labai stengiuosi ax.gif man labai patinka remeliai kurti is scrapu  wub.gif 
Na tai mergaites gal kas man pades pramokit dirbti su scrapais  blush2.gif ne net neissivaizduoju nuo ko pradet

sveika prisijungus mirksiukas.gif
na iš manęs irgi ne koks meistras, juolab kad iki photoshop'o niekaip negaliu prieiti... tai puslapiukus, rėmelius ir kt. darbelius darau su power point'u blush2.gif aišku, su photoshop'u visai kitos galimybės... tai vat laukiu, gal ateis kada laikas, kai turėsiu laisvo laiko, kad su juo pažaisti ax.gif
o pradėti manau, reikėtų nuo idėjos mirksiukas.gif
man tai būna, kai mūza aplanko, tai ir pridirbu visokių... o jei nėra - tai sėdžiu ir internete semiuosi idėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 05, 16:41)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif
na iš manęs irgi ne koks meistras, juolab kad iki photoshop'o niekaip negaliu prieiti... tai puslapiukus, rėmelius ir kt. darbelius darau su power point'u  blush2.gif aišku, su photoshop'u visai kitos galimybės... tai vat laukiu, gal ateis kada laikas, kai turėsiu laisvo laiko, kad su juo pažaisti  ax.gif
o pradėti manau, reikėtų nuo idėjos  mirksiukas.gif
man tai būna, kai mūza aplanko, tai ir pridirbu visokių... o jei nėra - tai sėdžiu ir internete semiuosi idėjų  4u.gif

o sie scriptukai tinka ir su power piontu dirbant ? rolleyes.gif
Atsakyti
Su įkurtuvėm Lachese 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O Corel programa šiam reikalui tinka?
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2008 07 05, 16:12)
o sie scriptukai tinka ir su power piontu dirbant ?  rolleyes.gif

na ne viskas tinka, bet jų tokia galybė, kad tikrai pakanka, kad išsirinktum ir sukurtum kažką gražaus mirksiukas.gif tinka visi png failai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 05, 17:40)
Su įkurtuvėm Lachese  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O Corel programa šiam reikalui tinka?

Galima ir su Coreliu, aš korelį labai dažnai naudoju....... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 04, 23:22)
Pabandyk pažiūtėti čia , gal rasi ką nors tinkamo  smile.gif

dėkui 4u.gif pasižvalgysiu..
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 05, 20:54)
Galima ir su Coreliu, aš korelį labai dažnai naudoju....... mirksiukas.gif

o dirbi su CorelDraw ar su Corel Photo Paint? Ar su abiem? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 06, 22:19)
o dirbi su CorelDraw ar su Corel Photo Paint? Ar su abiem? ax.gif

Dirbu su trim programom: CorelDraw, Corel Photo Paint, ir Photo shop. mirksiukas.gif
ir dar dirbu šiek tiek su 3D MAX, bet montažuose jos nenaudoju............. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes gal galit kas naudojates sia technika idet daugiau nuorodu is kur parsisiust daugiau scrapu ir zynoma nemokamu
na bandziau pirma blyna aisku ne tobulas ax.gif ir man sis uzsiemimas labai labai labai mielas aciu mergaites kad pradejot tokia tema aciu
Atsakyti
ikelsiu nuoroda, kur daug visko yra, tik kantrybes reikes siunciantis biggrin.gif

Digiscrap
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 07, 22:26)
ikelsiu nuoroda, kur daug visko yra, tik kantrybes reikes siunciantis  biggrin.gif

Digiscrap

jo...nuoroda gera, bet jau ilgokai kol parsisiunti........... smile.gif , bet yra tokų grožių, dėl kurių vertą............. smile.gif pavargt...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 07, 22:26)
ikelsiu nuoroda, kur daug visko yra, tik kantrybes reikes siunciantis  biggrin.gif

Digiscrap

AČIU jau narstau po kauleli lotuliukas.gif jauciu prisisiusiu tiek kad ir puses nepanaudosiu rolleyes.gif
Atsakyti