O aš noriu pasigirti
Šis mano darbelis laimėjo pirmąjį Lietuvoje organizuotą skaitmeninio skrebuko konkursą. Ačiū balsavusioms
Darbelyje naudoti elementai ir fonas iš naujausio sussieM rinkinuko A little Piece of Love.
Internete radau labai gražų sussieM skrebuko rinkinuką. Šiaip dabar jis yra mokamas, tačiau gal kada buvo už dyką (kaip reklama). Jeigu kam patinka toks stilius, prašom.
Siunčiamės iš čia
Siunčiamės iš čia
Tiesą sakant, niekados neteko skrebukais užsiimti...
Pažiūrėjau jūsų darbelius, pasigrožėjau, ir pati va kažką pabandžiau.
Įdėjau Trakuose "viduramžių šventėje" darytą foto.
Pirmas mano "blynas", prašom nepeikti stipriai
Pažiūrėjau jūsų darbelius, pasigrožėjau, ir pati va kažką pabandžiau.
Įdėjau Trakuose "viduramžių šventėje" darytą foto.
Pirmas mano "blynas", prašom nepeikti stipriai
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 09, 20:02)
Tiesą sakant, niekados neteko skrebukais užsiimti...
Labai gražu. Taip ir toliau
Tikrai, labai šaunus darbelis Sveikinu.
Sveikos,
iskodama temos apie viena programa radau jus Jau zinau, ka siandien vakare veiksiu, o gi - ganysiu cia akis
Mano antrasis kurinukas, skirtas kaip fonas krikstukui As dar zalia pradedancioji
iskodama temos apie viena programa radau jus Jau zinau, ka siandien vakare veiksiu, o gi - ganysiu cia akis
Mano antrasis kurinukas, skirtas kaip fonas krikstukui As dar zalia pradedancioji
dabar jau galim pasiskelbti...
Va tokį skrebuką siunčiau į konkursą:
Teko paplušėti...
Užduotis buvo panaudoti šviesią ir tamsią žalias spalvas ir rožinę. Kai darai sau, tai "kaip sau" , o jei duota užduotis, va čia jau sunkiau...na, kažkas panašaus gavos
Va tokį skrebuką siunčiau į konkursą:
Teko paplušėti...
Užduotis buvo panaudoti šviesią ir tamsią žalias spalvas ir rožinę. Kai darai sau, tai "kaip sau" , o jei duota užduotis, va čia jau sunkiau...na, kažkas panašaus gavos
labai graziu darbu darote, as irgi noreciau taip, tikiuoi kada nors...
2010 m. balandžio 20 d.,antradienis
Skaitmeninio skrebuko konkursas #3
Šiandien prasideda jau trečiasis skaitmeninio skrebuko konkursas! Ar pasieksime naują dalyvių skaičių? )
Tema/užduotis - taškuotas pagrindas
http://scrappinglt.b...label/Konkursai
sveikos panelės bandau kelti temą į paviršių, nes senai grožiuosi srebukais, bet niekada nekilo rankos pradėti, bijojau sugadinti brangiai kainuojančius popierius ir dekoracijas, bet perskaičiau apie digital scrap, ir tai pasirodė puiki mintis, bent pradžiai, kas žino, gal vėliau tik prie to ir pasiliksiu taigi jau kazkaip ir pradėt darbuotis norėčiau, bet pasiskaičiau kad beveik visos su photoshopu dirbate, o aš su fotošopu susipykus moku dirbti corel programa, bet parsisiuntus vis prašo kodų, arba pirkti gal dar turite kokia programą pasiūlyti?