Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

O aš noriu pasigirti smile.gif

user posted image

Šis mano darbelis laimėjo pirmąjį Lietuvoje organizuotą skaitmeninio skrebuko konkursą. Ačiū balsavusioms smile.gif

Darbelyje naudoti elementai ir fonas iš naujausio sussieM rinkinuko A little Piece of Love.
Atsakyti
Internete radau labai gražų sussieM skrebuko rinkinuką. Šiaip dabar jis yra mokamas, tačiau gal kada buvo už dyką (kaip reklama). Jeigu kam patinka toks stilius, prašom.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siunčiamės iš čia
Atsakyti
Kviečiu visas sudalyvauti naujame skaitmeninio skrebuko konkurse!

Atsakyti
Tiesą sakant, niekados neteko skrebukais užsiimti... schmoll.gif
Pažiūrėjau jūsų darbelius, pasigrožėjau, ir pati va kažką pabandžiau.
Įdėjau Trakuose "viduramžių šventėje" darytą foto.
Pirmas mano "blynas", prašom nepeikti stipriai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 09, 20:02)
Tiesą sakant, niekados neteko skrebukais užsiimti...  schmoll.gif

4u.gif Labai gražu. Taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai, labai šaunus darbelis smile.gif Sveikinu.
Atsakyti
Sveikos,
iskodama temos apie viena programa radau jus bigsmile.gif Jau zinau, ka siandien vakare veiksiu, o gi - ganysiu cia akis ax.gif

Mano antrasis kurinukas, skirtas kaip fonas krikstukui blush2.gif As dar zalia pradedancioji blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 03 09, 10:36)
Kviečiu visas sudalyvauti naujame skaitmeninio skrebuko konkurse!

Pabaiga ir rezultatai.
Atsakyti
dabar jau galim pasiskelbti... smile.gif
Va tokį skrebuką siunčiau į konkursą:

user posted image

Teko paplušėti... ax.gif
Užduotis buvo panaudoti šviesią ir tamsią žalias spalvas ir rožinę. Kai darai sau, tai "kaip sau" smile.gif , o jei duota užduotis, va čia jau sunkiau...na, kažkas panašaus gavos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 29 kovo 2010 - 19:13
labai graziu darbu darote, as irgi noreciau taip, tikiuoi kada nors...
Atsakyti

2010 m. balandžio 20 d.,antradienis

Skaitmeninio skrebuko konkursas #3

Šiandien prasideda jau trečiasis skaitmeninio skrebuko konkursas! Ar pasieksime naują dalyvių skaičių? smile.gif)

Tema/užduotis - taškuotas pagrindas

http://scrappinglt.b...label/Konkursai

Atsakyti
sveikos panelės bandau kelti temą į paviršių, nes senai grožiuosi srebukais, bet niekada nekilo rankos pradėti, bijojau sugadinti brangiai kainuojančius popierius ir dekoracijas, bet perskaičiau apie digital scrap, ir tai pasirodė puiki mintis, bent pradžiai, kas žino, gal vėliau tik prie to ir pasiliksiu blush2.gif taigi jau kazkaip ir pradėt darbuotis norėčiau, bet pasiskaičiau kad beveik visos su photoshopu dirbate, o aš su fotošopu susipykus hihihi.gif moku dirbti corel programa, bet parsisiuntus vis prašo kodų, arba pirkti doh.gif gal dar turite kokia programą pasiūlyti? blush2.gif
Atsakyti