remini - man labai labai labai tokios spalvos
QUOTE(irmulia @ 2008 07 04, 12:25)
remini - man labai labai labai tokios spalvos
ačiū patinka daryt atvirukus jau tiek esu pridarius smagu, kai eini sveikint žmogų su specialiai jam sukurtu atviruku
matau kad jus cia visos daug maz dirbate su photosopu.Gal kuri turite lietuviska sios programos instrukcija?Gal galit kur patalpint kad galeciau parsisiust?
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 12:34)
ačiū patinka daryt atvirukus jau tiek esu pridarius smagu, kai eini sveikint žmogų su specialiai jam sukurtu atviruku
O rremini, ar kažkur buvau pražioplinau, bet tikrai nežinojau kad darau digital darbukus. Labai smagu, čia irgi bus ratelis nemažas DiGITAL gerbėjų.......
O jūs realizuojate savo darbus ?
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 10:43)
o gal kas turit prisirinkę ką nors tema? noriu draugei staigmenėlę padaryti.. turiu jos pilvuko foto ir mažylio echo foto, tai norėčiau ką nors mielo sumeistravoti tik neturiu jokių detalių
Pabandyk pažiūtėti čia , gal rasi ką nors tinkamo
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 11:34)
labai būtų malonu gauti asmeniškai kurtą atviruką, kur spausdiniesi ? aš dažniausiai prie halės turgaus.
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 11:43)
o gal kas turit prisirinkę ką nors tema? noriu draugei staigmenėlę padaryti.. turiu jos pilvuko foto ir mažylio echo foto, tai norėčiau ką nors mielo sumeistravoti tik neturiu jokių detalių
nelabai ką turiu, nes leliukai ir pilvukai visai neaktualu, tačiau ir šiaip kažką švelnaus gali panaudoti, pasižiūrėsiu ryt sudarysiu kokį nors komplektuką.
QUOTE(rimka @ 2008 07 04, 13:53)
matau kad jus cia visos daug maz dirbate su photosopu.Gal kuri turite lietuviska sios programos instrukcija?Gal galit kur patalpint kad galeciau parsisiust?
esu mačiusi knygelę knygyne ar didesnėje parduotuvėje, kaina keli litai ir turėsi po ranka visada.
QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 04, 18:01)
O jūs realizuojate savo darbus ?
darau daugiausiai apie save, savo šeimą. Tačiau ir užsakymus kartais paimu.
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 01:03)
labai būtų malonu gauti asmeniškai kurtą atviruką, kur spausdiniesi ? aš dažniausiai prie halės turgaus.
na dėl vieno darbelio tikrai nenešu į laboratoriją spausdinu namie turiu gerą aparačiuką, kuriame dar ryškiau ir gražiau gaunasi nei laboratorijoj
kaip fainai skamba laboratorija
ten paprasta švietykla,kuri turi gerą didelį aparatą, o aš galvoju,man neapsimoka namuose tokio pirkti ,nes dažnai reikia A3 formato, tai labai jau didelė investicija.
ten paprasta švietykla,kuri turi gerą didelį aparatą, o aš galvoju,man neapsimoka namuose tokio pirkti ,nes dažnai reikia A3 formato, tai labai jau didelė investicija.
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 10:13)
kaip fainai skamba laboratorija
na aš namuose kartais kelias nuotraukytes atsispausdinu, arba atvirukus, tai man užtenka to aparačiuko, kuris daro 10x15. visa kita užsisakau internetu
sveikutes super duper temuke seip is manes dar labai menkas meistras dirbant su photoshopu bet as labai stengiuosi man labai patinka remeliai kurti is scrapu
Na tai mergaites gal kas man pades pramokit dirbti su scrapais ne net neissivaizduoju nuo ko pradet
Na tai mergaites gal kas man pades pramokit dirbti su scrapais ne net neissivaizduoju nuo ko pradet