Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

remini - man labai labai labai wub.gif tokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 04, 12:25)
remini - man labai labai labai  wub.gif  tokios spalvos  wub.gif

ačiū 4u.gif patinka daryt atvirukus ax.gif jau tiek esu pridarius doh.gif smagu, kai eini sveikint žmogų su specialiai jam sukurtu atviruku ax.gif
Atsakyti
o gal kas turit prisirinkę ką nors nestuke.gif tema? noriu draugei staigmenėlę padaryti.. turiu jos pilvuko foto ir mažylio echo foto, tai norėčiau ką nors mielo sumeistravoti wub.gif tik neturiu jokių detalių unsure.gif doh.gif
Atsakyti
matau kad jus cia visos daug maz dirbate su photosopu.Gal kuri turite lietuviska sios programos instrukcija?Gal galit kur patalpint kad galeciau parsisiust?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 12:34)
ačiū  4u.gif patinka daryt atvirukus  ax.gif jau tiek esu pridarius  doh.gif smagu, kai eini sveikint žmogų su specialiai jam sukurtu atviruku  ax.gif

O rremini, ar kažkur buvau pražioplinau, bet tikrai nežinojau kad darau digital darbukus. Labai smagu, čia irgi bus ratelis nemažas DiGITAL gerbėjų.......

Atsakyti
O jūs realizuojate savo darbus ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wyšnia: 04 liepos 2008 - 18:07
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 10:43)
o gal kas turit prisirinkę ką nors  nestuke.gif  tema? noriu draugei staigmenėlę padaryti.. turiu jos pilvuko foto ir mažylio echo foto, tai norėčiau ką nors mielo sumeistravoti wub.gif  tik neturiu jokių detalių unsure.gif  doh.gif

Pabandyk pažiūtėti čia , gal rasi ką nors tinkamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 11:34)
ačiū  4u.gif patinka daryt atvirukus  ax.gif jau tiek esu pridarius  doh.gif smagu, kai eini sveikint žmogų su specialiai jam sukurtu atviruku  ax.gif

labai būtų malonu gauti asmeniškai kurtą atviruką, kur spausdiniesi ? aš dažniausiai prie halės turgaus.

QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 11:43)
o gal kas turit prisirinkę ką nors  nestuke.gif  tema? noriu draugei staigmenėlę padaryti.. turiu jos pilvuko foto ir mažylio echo foto, tai norėčiau ką nors mielo sumeistravoti wub.gif  tik neturiu jokių detalių unsure.gif  doh.gif

nelabai ką turiu, nes leliukai ir pilvukai visai neaktualu, tačiau ir šiaip kažką švelnaus gali panaudoti, pasižiūrėsiu ryt sudarysiu kokį nors komplektuką.

QUOTE(rimka @ 2008 07 04, 13:53)
matau kad jus cia visos daug maz dirbate su photosopu.Gal kuri turite lietuviska sios programos instrukcija?Gal galit kur patalpint kad galeciau parsisiust?

esu mačiusi knygelę knygyne ar didesnėje parduotuvėje, kaina keli litai ir turėsi po ranka visada.

QUOTE(Wyšnia @ 2008 07 04, 18:01)
O jūs realizuojate savo darbus ? ax.gif

darau daugiausiai apie save, savo šeimą. Tačiau ir užsakymus kartais paimu.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 01:03)
labai būtų malonu gauti asmeniškai kurtą atviruką, kur spausdiniesi ? aš dažniausiai prie halės turgaus.

na dėl vieno darbelio tikrai nenešu į laboratoriją 4u.gif spausdinu namie ax.gif turiu gerą aparačiuką, kuriame dar ryškiau ir gražiau gaunasi nei laboratorijoj ax.gif
Atsakyti
kaip fainai skamba laboratorija thumbup.gif
ten paprasta švietykla,kuri turi gerą didelį aparatą, o aš galvoju,man neapsimoka namuose tokio pirkti ,nes dažnai reikia A3 formato, tai labai jau didelė investicija.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 05, 10:13)
kaip fainai skamba laboratorija  thumbup.gif
ten paprasta švietykla,kuri turi gerą didelį aparatą, o aš galvoju,man neapsimoka namuose tokio pirkti ,nes dažnai reikia  A3 formato, tai labai jau didelė investicija.

na aš namuose kartais kelias nuotraukytes atsispausdinu, arba atvirukus, tai man užtenka to aparačiuko, kuris daro 10x15. visa kita užsisakau internetu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes super duper temuke drinks_cheers.gif seip is manes dar labai menkas meistras dirbant su photoshopu bet as labai stengiuosi ax.gif man labai patinka remeliai kurti is scrapu wub.gif
Na tai mergaites gal kas man pades pramokit dirbti su scrapais blush2.gif ne net neissivaizduoju nuo ko pradet
Atsakyti