Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

Ačių Juste bandysiu ką nors suorganizuoti, tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 balandžio 2009 - 09:43
Labai grazus darbeliai gauti siuo budu (ikvepia mokytis smile.gif ). Dabar bandau perkasti photoshopo pradziamoksli, o ateityje planai ka nors panasaus meistrauti. Tikiuos neperdegsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 20 gegužės 2009 - 08:16
Labukas,

perskaičiau visą temelę ir likau sužavėta, pati užsimaniau, ką nors gražaus sukurti. Deja, nemoku dar (kol kas, tikiuosi rolleyes.gif ) photoshop'u naudotis, todėl susiradau paprastesnę programėlę DSB'ui Wondershare Photo Collage Studio, galimybės neblogos (na čia mano, tik pradedančios, nuomone) smile.gif
Atsakyti
[quote=Butaforija,2008 11 21, 14:25]
kas tokia plancete?
As piesiu su pen tool elementariausias irankis, bet juo reik moket naudotis, as kol ismokau oj kiek vargau doh.gif
mano piesti
user posted image
o cia yra mano kurti elementai, jei turiu konkrecia minti zinau ko butent man reikia tada jau fantazuoju mirksiukas.gif
user posted image
[/quot
sveikute,gal butu galima isgirsti patarimu kaip teisingai naudotis "oen tool" irankiu,kad taip graziai ismoktum piesti kaip jus?
labai to noreciau -fantazijos turiu ,bet man kaskaip kampuotai labai jau gaunasi ,itariu kaska ne taip darau blush2.gif
patarimus galima ir i az ,bet manau ,kad cia ir kitoms labai butu smalsu suzinoti ir isgirsti profesionalu patarima ... aciu labai labai is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos kuriancios ir bandancios tai daryti:4u:
pasirodysiu ir as su savo darbeliais blush2.gif
pradejau mokytis prie spuse metu, nes buvau uzsidegusi padaryti krikto dukrytei knyga.
ir susirgau sia liga iki siol ax.gif
atiduodu keleta darbeliu jusu teismui tongue.gif

user posted image]smile.gif

Atsakyti
labai aciu mergaitems uz superines nuorodas, nors iki scapbookingo dar nepribrendau bet sifru radau tokiu kokiu reikia thumbup.gif
Atsakyti
svaigutis, labai gražūs darbai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif
aisku, dar yra kur tobuleti, bet man paciai patinka sis uzsiemimas.
kristynoms padovanojau savo kriksto dukrytei knyga - pasaka, su ja ir jos siemos nariai tokiu principu.
tikiuosi, geras prisiminimas bus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
alia kur visos darbštuolytės dingo? g.gif o taip norėtųsi akutes paganyti po naujus darbelius smile.gif
Atsakyti
na, as ir vel paspalvisniu temele 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaigutis: 16 rugsėjo 2009 - 14:07
QUOTE(svaigutis @ 2009 09 16, 14:07)
na, as ir vel paspalvisniu temele 4u.gif